Circa 8.000 m² logistieke ruimte in Nijmegen verhuurd aan Cornelissen transport
21-08-2017

Circa 8.000 m² logistieke ruimte in Nijmegen verhuurd aan Cornelissen transport

Circa 8.000 m² logistieke ruimte in Nijmegen verhuurd aan Cornelissen transport

Cornelissen transport huurt ca. 8.000 m² van het multifunctionele logistiek complex gelegen aan de Hogelandseweg 19-21 te Nijmegen. Het complex bestaat uit totaal 13.140 m2 bedrijfsruimte met kantoorruimte, mede huurders van het complex zijn Marc Huisman Logistics en Duynie.

Per januari 2017, zal de 7.583,9 m2 bedrijfsruimte (hal A,B,C en D) en ca. 348 m2 kantoorruimte verhuurd worden voor een periode van ruim 6 jaar. Cornelissen transport zal de ruimte gaan gebruiken als logistiek warehouse ten behoeve van Mead Johnson Nutrition een babyvoedingmaker.

De bedrijfsruimten zijn voorzien van zes loading docks met levelers en dockshelters en een tweetal elektrisch bedienbare overheaddeuren op maaiveldniveau. De vrije hoogte van de bedrijfsruimten is variërend van ca. 8 tot 13,7 m1 en de expeditie heeft een vrije hoogte van ca. 5,2 m1. De vloerbelasting van de hallen is 5.000 kg/m².

De kantoorruimten zijn turn-key afgewerkt en voorzien van o.a. airco-units, centrale verwarming middels HR-ketel met radiatoren, kabelgoten t.b.v. elektra en databekabeling, systeemplafdonds met verlichtingsarmaturen, pantry en toiletvoorzieningen.

Strijbosch Thunnissen bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, Partner in Dynamis Logistiek heeft namens de verhuurder Hansteen tot stand gebracht. Cornelissen transport werd geadviseerd door Verbeek bedrijfsmakelaars.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.