Amperelaan 4 , 9207 AM, Drachten

  € 2.900.000 k.k. / € 175.000 p.j.
  Emmen
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE KOOP / TE HUUR Zeer strategisch gesitueerd bedrijfscomplex, op bijzonder royaal kavel, met potentie. LOCATIE Nagenoeg aan de N31, pal na het klaverblad in de A7, op het fraaie, moderne bedrijfsterrein Azeven, de Noordoostkwardrant. Een brede groenstrook tussen...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 2340 m²

  Bedrijfstakken in

  TE KOOP / TE HUUR
  Zeer strategisch gesitueerd bedrijfscomplex, op bijzonder royaal kavel, met potentie.

  LOCATIE
  Nagenoeg aan de N31, pal na het klaverblad in de A7, op het fraaie, moderne bedrijfsterrein Azeven, de Noordoostkwardrant. Een brede groenstrook tussen het Ureterpvallaat en het Noordoostkwadrant draagt bij aan de landschappelijke inpassing en de kwalitatieve uitstraling van het bedrijvenpark. Voorts in de onmiddellijke nabijheid van o.a. Hotel Drachten, de meldkamer Noord en op geringe afstand van het gezellige centrum van het bruisende Drachten.

  INDELING
  Het pand omvat op de begane grond de zeer representatieve kantoren, totaal ongeveer 600 m², verdeeld over de spreekkamers, kantoren en kantoortuinen, de sanitaire units en kantine. Voorts zijn er bedrijfsruimten (magazijn, productie en distributieruimten), totaal ongeveer 1.740 m², met de daarbij benodigde sanitaire voorzieningen (was- en kleedruimten, toiletten en douches). De bedrijfsruimten hebben een prima hoogte van circa 6 meter, een strakke en glad afgewerkte betonvloer, en worden ontsloten middels overheaddeuren en hellingbanen met dock-shelters. De eerste verdieping omvat de installatieruimten, ongeveer 200 m².

  BEREIKBAARHEID
  Het object is goed bereikbaar, zeker met auto en vrachtvervoer, het openbaar vervoer en per fiets: Het Noordoostkwadrant is uitstekend aangesloten op het hoofdwegenet. Via de minirotonde aan het Ureterverlaat is snel de toerit naar de N31 te bereiken. De hoofdontsluiting op het Noordoostkwadrant is de Ampèrelaan. Via deze weg zijn alle bedrijven te bereiken, de weg vormt een ringstructuur in het Noordoostkwadrant met een duidelijke verkeersfunctie.

  PARKEREN
  Voldoende parkeren op eigen terrein; nu ongeveer 25 plaatsen, uit te breiden tot meer dan 100.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Drachten sectie B nummer 8262, groot 15.581 m².

  OPPERVLAKTE
  Begane grond ca. 2.140 m², verdieping ca. 200 m².

  OPLEVERINGSNIVEAU
  In de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen: deels systeemplafond voorzien van verlichting, afgewerkte scheidingswanden, kantine op begane grond, voldoende sanitaire voorzieningen: toiletgroepen en was- en kleedruimte, centrale verwarming en heaters, mechanisch ventilatiesysteem, kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling. OP HET PAND BEVINDEN ZICH OOK ONGEVEER 440 ZONNEPANELEN !!!

  AANVAARDING
  in overleg, kan op korte termijn

  BESTEMMING
  Het object valt binnen het bestemmingsplan "KANTORENPARK DRACHTEN EN BEDRIJVENPARK NOORDOOSTKWADRANT". Op het Noordoostkwadrant zijn alleen bedrijven aanwezig en geen andere functies zoals wonen. In de west- en de zuidoostzijde van het Noordoostkwadrant zijn enkele grotere bedrijven aanwezig. De bebouwing bestaat uit moderne bedrijfspanden met een maximale bouwhoogte van 12 m². Wij hebben de formele documenten van Ruimtelijke plannen in dossier, deze verstrekken wij graag op aanvraag, maar u bent er zelf verantwoordelijk voor dat het door u voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Daartoe kan het zinnig zijn om nader met de gemeente in conclaaf te gaan.

  BIJZONDERHEDEN
  Koopsom voor het geheel (gebouw met gebonden en ongebonden grond) is € 2.900.000,-, vrij van BTW, voorts kosten koper;
  Huurprijs voor het gebouw met alleen de gebonden grond (circa 7.000.m²) is € 175.000,- per jaar, exclusief BTW en gebruikerslasten. Huurvoorwaarden conform ROZ model, met mogelijke aanvullende bepalingen.

  Lamberink Bedrijfsmakelaars - Partner in Dynamis
  Vestigingen in: Groningen - Appingedam - Assen - Zuidlaren - Rolde - Hardenberg - Coevorden - Emmen - Drachten - Leeuwarden

  Deze informatie is met zorg samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 2.900.000 k.k. / € 175.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2000
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Amperelaan 4
  Plaats Drachten
  Provincie Friesland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Terrein

  Oppervlakte 8500 m²
  Oppervlakte uitbreidingsmogelijkheden 4000m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 50

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 1740 m²
  Oppervlakte in units vanaf 1740 m²
  Kantoor oppervlakte 600 m²
  Terrein oppervlakte 8500 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Amperelaan 4, 9207 AM, Drachten
  Emmen
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie