Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
4926 SJ, Lage zwaluwe

Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe

€ 8.300 p.m.

Omschrijving

Algemeen Beschikbaar voor verhuur is deze bedrijfshal met kantoorruimte gelegen aan de noordkant van Lage Zwaluwe in de (jacht)haven aan de Biesboschweg. Lage Zwaluwe is net na de Moerdijkbrug (A16) gelegen en wordt ook wel ‘Poort van Brabant’ genoemd. Het object...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 1013 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfshuisvesting Rotterdam
Bedrijfshuisvesting Rotterdam

Media

Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Alle media weergeven

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs € 8.300 p.m.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1970
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Biesboschweg 5
Plaats Lage zwaluwe
Provincie Noord_brabant
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 891 m²
Oppervlakte in units vanaf 891 m²
Kantoor oppervlakte 122 m²
Energie
Energielabel A
Energielabel index 0.95
Energielabel einddatum 2029-01-23
Onderhoud
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is deze bedrijfshal met kantoorruimte gelegen aan de noordkant van Lage Zwaluwe in de (jacht)haven aan de Biesboschweg. Lage Zwaluwe is net na de Moerdijkbrug (A16) gelegen en wordt ook wel ‘Poort van Brabant’ genoemd. Het object bestaat uit twee geschakelde loodsen met een ruim buitenterrein. De bedrijfsruimte, die thans meerdere toegangsdeuren heeft, zal daarnaast op korte termijn worden voorzien van een grote schuifdeur van va 10 x 7,40 (b x h) in de gevel aan de straatzijde. Met de aanwezigheid van meerdere bovenloopkranen én de mogelijkheid tot het gebruik van de torenkraan op het terrein als ook vervoer over water, is deze bedrijfsruimte uniek te noemen! Direct naast de bedrijfsruimte is behalve een prachtige lunch locatie ook een opstapplaats voor de fiets- en voetgangers veerpont 't Leeuweveerke” gelegen, die 's zomers tussen Lage Zwaluwe en het prachtige wandel- en fietsgebied 'Jacominaplaat' vaart.

Lage Zwaluwe is een dorp gelegen in de gemeente Drimmelen. De (jacht-)haven van Lage Zwaluwe komt uit in de buitenhaven welke in verbinding staat met de Amer. Vervoer over water is dan ook één van de sterke punten van deze locatie.

De uitvalswegen A59 (Moerdijk – Roosendaal) en A16 (Antwerpen – Breda – Rotterdam) zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Het centrum van Breda is binnen ca. 20 autominuten bereikbaar. Met 30 tot 40 autominuten is Rotterdam te bereiken.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Hooge en Lage Zwaluwe, Sectie C, Nummer 2335, Groot 3.730 m².

Indeling
De bedrijfsruimte is in zijn totaliteit circa 891 m2 en bestaat uit twee met elkaar verbonden ruimtes:

Ca. 706 m² bedrijfsruimte, aangeduid als hal 1, voorzien van twee bovenloopkranen (8 ton hijsvermogen en 12,5 ton hijsvermogen) en een elektrische overheaddeur in de zijgevel;

Ca. 185 m² bedrijfsruimte, aangeduid als hal 2, voorzien van een bovenloopkraan (hijsvermogen 5 ton) en een elektrische overheaddeur;

Ca. 122 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond alsmede de eerste verdieping;

Ca. 82 m² secundaire ruimte, verdeeld over de begane grond alsmede de eerste verdieping;

Ca. 894 m² verhard en omheind buitenterrein.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte (hal 1):
• Drie CV gestookte heaters;
• Alarmsysteem*;
• Twee bovenloopkranen met hijsvermogen van 8 ton en 12,5 ton;
• Een schuifdeur van ca. 10 x 7,40 (b x h) (deze is besteld en zal z.s.m.. in de gevel aan de straatzijde van de bedrijfsruimte geplaats worden);
• Vrije hoogte van 7,84 m, hoogte onder de haak ca. 6,61m;
• Elektrische overheaddeur in de zijgevel afmetingen ca. 7,65m x 6m (b x h);

Bedrijfsruimte (hal 2):
• Een CV gestookte heater;
• Bovenloopkraan met hijsvermogen van 5 ton;
• Vrije hoogte van 7,84 m, hoogte onder de haak ca. 6,5 m;
• Elektrische overheaddeur in de zijgevel afmetingen ca. 4 x 4m;
• Separate inloopdeur;
• Meterkast voorzien van twee tussenmeters t.b.v. het elektragebruik van externe gebruikers;
• Was/kleedruimte, voorzien van wastrog en toiletvoorzieningen, bestaande uit 3 toiletten, 2 urinoirs en een douche.

Kantoorruimte:
• Twee kantoorruimtes op de begane grond v.v. airco units;
• Pantry in de hal;
• Toiletvoorziening (separaat dames en herentoilet);
• Open trap naar 1e verdieping;
• Twee kantoorruimtes gelegen op de eerste verdieping;
• Archiefruimte;
• Kantine voorzien van keukenblok met o.a. een koelkast*, vaatwasser*, magnetron*;
• Secundaire ruimte met zicht op de bedrijfsruimte.

Algemeen:
• Verhard en omheind buitenterrein;
• Buitenverlichting aan de gevel.

Van belang is dat er een recht van overpad geldt m.b.t. het buitenterrein. De kleine loods die zich aan de noordoost kant van het terrein bevindt is thans in gebruik is bij Rederij de Jong. Zowel deze (als mogelijk een opvolgende) huurder, zal een (klein) deel van het terrein gebruiken t.b.v. parkeren.

Daarnaast is op het buitenterrein een torenkraan aanwezig. Verhuurder zal hier een enkele keer gebruik van wensen te maken en dient derhalve eveneens toegang te verkrijgen tot het terrein. In overleg kan de kraan ook gebruikt worden door huurder. Huurder dient hiervoor in bezit te zijn van de benodigde certificaten.

Hierover zullen nadere afspraken gemaakt worden in de huurovereenkomst.

De met een sterretje (*) gearceerde voorzieningen zullen “om niet” aan huurder ter beschikking worden gesteld. Huurder mag dus gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat niet in voor de werking van deze voorzieningen. Eventuele vervanging of onderhoud van deze voorzieningen is geheel voor rekening van huurder. Deze voorzieningen dienen bij einde huurovereenkomst wel in het gehuurde achter te blijven.

Huurprijs
€ 8.300,00 per maand.

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW, servicekosten en BTW over de servicekosten. Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand / per kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van een huurperiode.

Omzetbelasting
Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra. Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs worden geen servicekosten in rekening gebracht. Onderhoud van installaties zoals o.a. kranen, brandblussers, centrale verwarming en alarmsystemen komen voor rekening van huurder.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Energielabel
Energielabel A. Een afschrift van het energielabel wordt bij oplevering als bijlage aan de huurovereenkomst opgenomen.

Datum van oplevering
In overleg.

Bestemmingsplan
Meer informatie m.b.t. het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Gebruik
Huurder is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen.

Indien na ondertekening van de huurovereenkomst blijkt dat het gebruik van Huurder strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming, kan Huurder de Verhuurder daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijk is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van Huurder.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.

- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe
Biesboschweg 5, 4926 SJ, Lage zwaluwe

Bedrijfstakken in Drimmelen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie