Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
4811 GH, Breda

Boschstraat 28, 4811 GH, Breda

€ 34.000 p.j.

Omschrijving

KENMERKEN Omgevingsfactoren De veelzijdige Boschstraat is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Breda. Deze veelzijdige straat is onder meer bekend van het Grafisch Museum MOTI en van een breed scala aan lokaal bekende winkeliers, zoals "Schietecat...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 170 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Breda

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 34.000 p.j.
Huur BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1991
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Boschstraat 28
Plaats Breda
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 170 m²
Oppervlakte in units vanaf 170 m²

Uitgebreide omschrijving

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
De veelzijdige Boschstraat is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Breda. Deze veelzijdige straat is onder meer bekend van het Grafisch Museum MOTI en van een breed scala aan lokaal bekende winkeliers, zoals "Schietecat Tweewielers’’, "de Fopshop’’ en de populaire fiets-koffiezaak "Kamu”.

Sinds kort is de Boschstraat de eerste “fietsstraat” van Breda waarbij de fietser meer ruimte krijgt. De rollen worden in de straat feitelijk omgedraaid: de auto is te gast in de fietsstraat.

Op de voormalige hotel “De Kroon” locatie is in de jaren ’80 een nieuwbouw appartementencomplex gerealiseerd met op de begane grond twee commerciële ruimten. Eén van die ruimten wordt u te huur aangeboden.

LOCATIE

Bereikbaarheid
De Boschstraat is van oudsher een belangrijke toegangsweg naar de binnenstad, vooral voor fietsers. Dagelijks fietsen zo’n 4.200 mensen door de straat. Door de aanpassingen wordt de Boschstraat straks een belangrijke fietsverbinding tussen de binnenstad en de nog aan te leggen snelfietsroute aan de St. Ignatiusstraat. Daarnaast is de Boschstraat ook per openbaar vervoer prima te bereiken.

Parkeren
Op het achterterrein kan gebruik gemaakt worden van 2 parkeerplaatsen op een afsluitbare binnenplaats, bereikbaar via de Pasbaan of de Kloosterlaan. Openbare parkeerplaatsen (tegen betaling) zijn aanwezig aan de straatzijde en aan de Pasbaan.

OBJECTGEGEVENS

Een commerciële ruimte van ca. 170 m² “in de plint” van een appartementencomplex met een breed front van ca. 9 meter. Aan de rechterzijde grenst het pand aan café “de Beyerd", aan de linkerzijde wordt binnenkort een ambachtelijke desembakkerij en een “city-Spar” geopend

Indeling
Via de entree aan de voorzijde is de ruimte toegankelijk. Aan de rechterzijde is een toilet gesitueerd, aan de achterzijde bevindt zich een dagverblijf met een keukenblok.

Opleveringsniveau
Het pand wordt u aangeboden in de huidige staat. Eventuele aanpassingen zijn bespreekbaar.

Bestemmingsplan
Binnen het huidige bestemmingsplan “Binnenstad” kent het pand de bestemming “Gemengd- 1”, een bestemming die ruimte biedt aan een diversiteit van functies, waaronder detailhandel, dienstverlening en horeca 1 (dagondersteunende horeca)

Energielabel
Het pand kent geen energielabel

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 34.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing

Huurtermijn
Huurperiode 5 jaar + 5 optiejaren.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Alle media

Alle afbeeldingen

Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
Boschstraat 28, 4811 GH, Breda
Boschstraat 28, 4811 GH, Breda

Bedrijfstakken in Breda

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie