Grotestraat 53, 7471 BL, Goor
Grotestraat 53, 7471 BL, Goor
7471 BL, Goor

Grotestraat 53, 7471 BL, Goor

€ 265.000 k.k.

Omschrijving

Voor de verkoop bieden wij aan een beleggingsobject, een commerciële ruimte, welke is verhuurd aan een internationale fitness keten en gesitueerd op de begane grond, gelegen aan de Grotestraat 53 te Goor. Deze internationale fitness keten heeft meer dan 4.000...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 562 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Hof van Twente

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1920
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Grotestraat 53
Plaats Goor
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 562 m²

Uitgebreide omschrijving

Voor de verkoop bieden wij aan een beleggingsobject, een commerciële ruimte, welke is verhuurd aan een internationale fitness keten en gesitueerd op de begane grond, gelegen aan de Grotestraat 53 te Goor.
Deze internationale fitness keten heeft meer dan 4.000 vestigingen werdeldwijd

Bestemmingsplan:
“Goor” met als enkelbestemming volgens artikel 7 van de bestemmingsvoorschriften “Centrum” (zie bijlage).

Kadastrale gegevens:
Gemeente Goor, sectie C, nummer 6479 A2.

Bouwjaar:
1920.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 562 m² b.v.o. en is geheel gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige verhuurde staat.

Huurgegevens:
Huidige huurder heeft het object gehuurd op basis van een huurovereenkomst, welke expireert op 31 december 2025. Bij serieuze interesse zullen wij u in het bezit stellen van nadere informatie betreffende onder andere de laatste huurfacturen en de huurovereenkomst.

VERKOOPPROCES

Vraagprijs:
€ 265.000,-- kosten koper.

Dit Investment Memorandum en bijgevoegde documenten vormen de basis voor een indicatieve bieding. Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van de propositie kunt u deze bieding uitbrengen per e-mail aan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.

U kunt uw bieding richten aan r.temmink@snelderzijlstra.nl

In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam gegadigde, uittreksel KvK en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs op basis van kosten koper;
- Eventuele financiering;
- Eventuele due diligence, of koper wel of geen gebruik wenst te maken van een due diligence periode van maximaal 4 weken;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.

Mogelijkerwijs kan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars meer gedetailleerde informatie van u (en mogelijke financier) verlangen.

Uitgangspunten transactie:
De bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen, inclusief de kosten voor het due diligence traject en eventueel juridisch en fiscaal advies.

De verkoper heeft Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaar als exclusieve makelaar van het verkoopproces aangesteld. Koper is niet verantwoordelijk voor de courtagekosten aan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.

Voor de transactie is een projectnotaris aangesteld. Koper draagt bij in de juridische kosten van de transactie, deze zijn vastgesteld op een bedrag van € 1.275,-- exclusief BTW. De werkelijke kosten voor een leveringsakte en koopovereenkomst van het verkochte komen voor rekening van verkoper. De kosten voor een eventuele volmacht, kadasterkosten, kosten voor de hypotheekakte en/of overdrachtsbelasting, zijn hier niet bij inbegrepen en komen voor rekening van koper.
Het transactieproject en de voorgestelde verkoop is te allen tijde onderhevig aan interne goedkeuring van de verkoper. Als onderdeel hiervan geldt een compliance check van de koper.

Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische milieu-, technische- en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Het uitbrengen van een bod, ongeacht of dat indicatief of definitief is, heeft niet tot gevolg dat voor verkoper verplichtingen ontstaan, ook niet om (verdere) informatie te verschaffen of te onderhandelen. De acceptatie van een bod zonder dat dit is uitgewerkt in een schriftelijke koopovereenkomst zal zijdens verkoper nimmer leiden tot een verplichting tot levering of anderszins jegens koper.

Bereikbaarheid:
Het onderhavige object is uitstekend te bereiken met zowel eigen als met openbaar vervoer.

Omgevingsfactoren:
Goor is een stad in de provincie Overijssel, gelegen tussen Enschede en Deventer. Vanaf 2001 maakt Goor deel uit van de gemeente Hof van Twente. Het object is uitstekend gelegen in de stadskern van Goor. Kenmerkend aan de locatie is de uitstekende bereikbaarheid, de aanwezigheid van ruim voldoende parkeergelegenheid en de vestiging van landelijke retailers in de directe omgeving zoals onder andere een Action, Scapino en Hema.

Parkeren:
Parkeren kan naast en voor het object op openbaar terrein en op diverse parkeerterreinen op korte loopafstand van de winkel.

Milieubodemgesteldheid:
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Aanvaarding:
Spoedig doch in goed overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

Informatie:
Holland Immo Group is een Top-5 aanbieder van besloten vastgoedfondsen en initieert beleggingen in commercieel en residentieel vastgoed in zowel Nederland als Duitsland voor particuliere en institutionele beleggers.
Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht om de verkoop van de Propositie namens eigenaar te begeleiden. Met veel genoegen presenteren wij u middels dit Investment Memorandum de belangrijkste gegevens met betrekking tot deze Propositie.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Holland Immo Group geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt Holland Immo Group niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod.
Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Alle media

Alle afbeeldingen

Grotestraat 53, 7471 BL, Goor
Grotestraat 53, 7471 BL, Goor

Bedrijfstakken in Hof van Twente

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie