Hart van de Waalsprong ong , 6663 RG, Lent

  prijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  ALGEMEEN Hart van de Waalsprong wordt hét functionele en sociale hart van Nijmegen-Noord. Het nieuwe winkelcentrum voorziet de bewoners van de Waalsprong en omgeving straks in de dagelijkse en weekboodschappen. Twee supermarkten (full-service Albert Heijn en...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 5791 m²

  ALGEMEEN
  Hart van de Waalsprong wordt hét functionele en sociale hart van Nijmegen-Noord. Het nieuwe winkelcentrum voorziet de bewoners van de Waalsprong en omgeving straks in de dagelijkse en weekboodschappen. Twee supermarkten (full-service Albert Heijn en discounter ALDI) zijn belangrijke trekkers van het winkelcentrum. Tussen de beide supermarkten komt een zogeheten versstraat met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en visboer. Om er een aantrekkelijk en volwaardig winkelcentrum van te maken, is ook voldoende plaats gecreëerd voor landelijke retailers. Het centrale stadsplein wordt ingericht als levendig winkelplein met terrassen, een water(speel)element en logische loop- en zichtlijnen. Alle winkels zijn goed zichtbaar. Daarnaast komt hier ook horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Ook zijn er units voor maatschappelijke en paramedische zorgvoorzieningen beschikbaar. Hart van de Waalsprong is een energieneutraal winkelcentrum wat inhoudt dat de energie die nodig is voor het centrum, zoveel mogelijk ter plekke én duurzaam wordt opgewekt.

  De Waalsprong is de nieuwste uitbreidingswijk van Nijmegen en ligt tegenover de binnenstad aan de noordkant van de Waal. Tussen de bestaande dorpen Lent, Oosterhout en Ressen worden in Nijmegen-Noord zo’n 12.000 woningen gebouwd in alle prijsklassen en woningtypen.

  Voor Nijmegen-Noord is Hart van de Waalsprong het nieuwe primaire wijkwinkelcentrum. De demografische kenmerken van het verzorgingsgebied zijn typerend voor een nieuwbouwwijk: veel gezinnen met (jonge) kinderen. Het welvaartsniveau in het verzorgingsgebied ligt iets hoger dan landelijk. Het primaire verzorgingsgebied behelst de hele Waalsprong in Nijmegen-Noord. Bij de opening van de eerste fase van het winkelcentrum wonen er ca. 28.000 mensen. Dit aantal groeit nog door naar ruim 33.000.

  Meer informatie kunt u vinden in de digitale verhuurbrochure: https://hartvandewaalsprong.i-zine.nl/hart-van-de-waalsprong-winkelcentrum/cover-duplicate/

  LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
  Hart van de Waalsprong is gelegen in Nijmegen-Noord nabij rivier de Waal. Het verzorgingsgebied van het wijkwinkelcentrum is de gehele Waalsprong en de omliggende dorpen (zoals Bemmel, Elst, Weurt etc.). Hart van de Waalsprong is zowel per auto, per fiets als openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf het NS-station is het ongeveer 8 minuten lopen. Tevens bevindt er zich een bushalte voor de deur.

  Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt aan de oever van de Waal. Nijmegen telt op 1 januari 2021 een kleine 177.453 inwoners en is daarmee de grootste stad van Gelderland. Door de aanwezigheid van een academisch ziekenhuis, het Radboud Universitair Medisch Centrum, de Radboud Universiteit en diverse Hogescholen heeft de stad een grote aantrekkingskracht. Het opleidingsniveau in Nijmegen is dan ook hoog. Nijmegen kent een relatief jonge populatie. Veel van de startende gezinnen trekken naar Nijmegen-Noord.

  OPPERVLAKTE
  Units vanaf circa 66 m² tot 900 m² b.v.o..

  PARKEREN
  Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de 400 parkeerplekken rondom het centrum. Afhankelijk van de parkeervoorziening is de eerste 90-120 minuten gratis. Voor de fiets zijn ruim voldoende parkeerplekken op straat.

  AANVAARDING
  In overleg - medio 2023.

  HUURPRIJS
  Van € 175,- tot € 300,- per m² per jaar excl. BTW en servicekosten.
  Vraag naar een overzicht van de beschikbare winkelunits en de geldende huurprijzen per winkelunit.

  SERVICEKOSTEN
  Op aanvraag.

  HUURTERMIJN
  minimaal 5 jaar + 5 optiejaren

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSINDEXERING
  Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder dient er een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW, gesteld of overgemaakt te worden.

  HUUROVEREENKOMST
  Model gebaseerd op het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

  BIJZONDERHEDEN:
  Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever en eigenaar van het object. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Hart van de Waalsprong ong
  Plaats Lent
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

  Parkeerplaatsen

  Overdekt aantal 400

  Winkelruimte

  Oppervlakte 5791 m²
  Oppervlakte in units vanaf 66 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 66 m²
  Bijdrage winkeliersvereniging 1
  Horeca toegestaan ja

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

  Ontdek de winkelruimte

  Hart van de Waalsprong ong, 6663 RG, Lent

  Locatie

  Hart van de Waalsprong ong, 6663 RG, Lent

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.