Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Onder bod 6222 NP, Maastricht

Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht

€ 501.250 k.k.

Omschrijving

Het betreft een royaal perceel bouwgrond op een zeer goede zichtlocatie op bedrijventerrein Beatrixhaven. Het perceel is gelegen naast het kruispunt van de Hoekerweg en de Nieuwe Limmelderweg. De Nieuwe Limmelderweg is gerealiseerd in navolging op de...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 5690 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download het Document

Download
Bekijk brochure online Dynamis brochure

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 501.250 k.k.
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder bod
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm Niet van toepassing
Locatie
Adres Hoekerweg ong
Plaats Maastricht
Provincie Limburg
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5690 m²

Uitgebreide omschrijving

Het betreft een royaal perceel bouwgrond op een zeer goede zichtlocatie op bedrijventerrein Beatrixhaven. Het perceel is gelegen naast het kruispunt van de Hoekerweg en de Nieuwe Limmelderweg. De Nieuwe Limmelderweg is gerealiseerd in navolging op de A2-ondertunneling en vormt een directe ontsluiting tussen bedrijventerrein Beatrixhaven en de autosnelweg A2/E25.

LIGGING
Beatrixhaven is het grootste bedrijventerreinen van Maastricht en is geschikt voor gemengde en zwaardere bedrijvigheid. Er is een gezonde vraag naar bedrijfsruimte voor zowel overwegend logistieke toepassingen als ook voor productie. Hierdoor wordt het bedrijventerrein ook gekenmerkt door een mix van lokaal en internationaal opererende ondernemingen.
Bedrijventerrein Beatrixhaven is zeer goed bereikbaar over de weg (directe aansluiting op A2/E25, spoor en middels een eigen binnenhaven.

METRAGE
Totaal circa 5.690 m² bouwgrond, waarvan:
- circa 2.690 m² voor bebouwing geschikt is;
- circa 3.000 m² niet bebouwd mag worden in verband met de aanwezige hoogspanningsleiding.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming ‘Bedrijventerrein (art. 3)’ binnen het vigerende bestemmingsplan A2 Mariënwaard. Het vestigen van bedrijfsactiviteiten binnen de milieucategorie 3.2 tot en met 4.2 van de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten is op deze locatie toegestaan.
Voor meer informatie omtrent de bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

VRAAGPRIJS
Te bebouwen grond: € 125,- per m² kosten koper.
Niet-bebouwbare grond: € 55,- per m² kosten koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERIGE CONDITIES
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

AANVAARDING
Per direct

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd om voor eigen rekening nadere onderzoeken te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over het betreffende object.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Alle media

Alle afbeeldingen

Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht
Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht

Bedrijfstakken in Maastricht

Documenten

Document Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie