Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
5931 NL, Tegelen

Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen

€ 269.000 k.k.

Omschrijving

Karakteristiek solitair woon- winkelpand bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond, zijnde Kerkstraat 41 (sinds 2009 verhuurd Carrièra mode) en een eveneens verhuurde zelfstandige bovenwoning gelegen aan de Beijtelstraat 1a in het centrum van Tegelen....

Lees meer

Kenmerken

Perceel 121 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Venlo

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 269.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kerkstraat 41
Plaats Tegelen
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 121 m²
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 2
Parkeergelegenheid
Parkeerfaciliteiten Gratis parkeren in het centrum van Tegelen.
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Karakteristiek solitair woon- winkelpand bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond, zijnde Kerkstraat 41 (sinds 2009 verhuurd Carrièra mode) en een eveneens verhuurde zelfstandige bovenwoning gelegen aan de Beijtelstraat 1a in het centrum van Tegelen. Deze belegging is gelegen in Tegelen, deel uitmakende van de deelgemeente Venlo.

Dit woon- winkelpand bedraagt ca. 172 m2, bestaande uit ca. 91 m2 commerciële ruimte op de begane grond en ca. 85 m2 zelfstandige woonruimte op de bovenverdieping.

De Kerkstraat is de winkelstraat van Tegelen met aan de kopsezijden gratis parkeerterreinen. In de huidige planvorming van de aanstaande herontwikkeling van het kernwinkelgebied blijft deze locatie deel uit maken van het stadshart. Station Tegelen ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

BEZICHTIGING
Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na overleg met verkopend makelaar. Wij verzoeken u zich niet rechtstreeks bij de huurders te melden.

OPLEVERING
De propositie zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

HUUROPBRENGST
Informatie inzake de huidige huursituatie kan op verzoek beschikbaar worden gesteld.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is te allen tijde onderworpen aan de goedkeuring van eigenaresse.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom is 10% van de koopsom. De koper dient binnen 8 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst de waarborgsom te voldoen op de kwaliteitsrekening van de projectnotaris.

INSTRUMENTEREND NOTARIS
Bij de verkoop van het onderhavige object wordt gebruikt gemaakt van een project notaris, Taylor Wessing te Eindhoven.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Boek & Offermans Makelaars en haar opdrachtgever echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt opdrachtgever en Boek & Offermans Makelaars niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Alle media

Alle afbeeldingen

Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen
Kerkstraat 41, 5931 NL, Tegelen

Bedrijfstakken in Venlo

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie