Waagdragerhof 102 - 104 , 1019 HB, Amsterdam

  • A
€ 240 p/m² p.j.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

De kantoorruimte is gelegen op de Zuidelijke IJ-Oevers, te midden van diverse grootschalige ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. In de directe omgeving bevinden zich diverse aantrekkelijke winkel- en horecavoorzieningen waaronder Club Panama,...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 348 m²

De kantoorruimte is gelegen op de Zuidelijke IJ-Oevers, te midden van diverse grootschalige ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. In de directe omgeving bevinden zich diverse aantrekkelijke winkel- en horecavoorzieningen waaronder Club Panama, Lloyd Hotel en winkelcentrum Brazilië aan de Oostelijke Handelskade.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De kantoorruimte is in totaal ca. 348 m² v.v.o., vastgesteld volgens de NEN2580 en gelegen op de eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt casco verhuurd en onder meer opgeleverd met de navolgende zaken:
- Toiletten en pantry;
- Luchtbehandelingsinstallatie;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Diverse scheidingswanden.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend door middel van de Piet Heintunnel en de Ringweg A10 (afslag S114 Zeeburg). Het kantoorgebouw ligt eveneens op enkele minuten van de IJ-tunnel met zijn eigen verbinding naar de Ringweg A10.

Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken vanwege de nabijheid van het Centraal Station met de bijbehorende tram- en busverbindingen. De tramhaltes Kattenburgerstraat en Rietlandpark liggen eveneens loopafstand.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een ondergelegen parkeergarage. Actuele beschikbaarheid in overleg.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan 'Oostelijke Havengebied Noord' geldt de bestemming Gemengd-3 en is de ruimte onder meer te gebruiken ten behoeve van kantoren en dienstverlening (waaronder consumentverzorgende, zakelijke en maatschappelijke dienstverlening). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

BIJZONDERHEDEN
Het object is eigendom van een toegelaten instelling. De verhuurder hanteert het beleid dat zij 4% van de jaarhuur, met een minimum van € 180,-, in rekening brengt bij de huurder voor de opmaak en verwerking van de huurovereenkomst.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. Verhuurder heeft een eigen model-contract. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 240 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2004
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Waagdragerhof 102 - 104
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 348 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2027-07-10

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Waagdragerhof 102 - 104, 1019 HB, Amsterdam

Locatie

Waagdragerhof 102 - 104, 1019 HB, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.