Planetenstraat ong, 6543 VZ, Nijmegen
6543 VZ, Nijmegen

Planetenstraat ong, 6543 VZ, Nijmegen

prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever, stichting Driestroom, mogen wij u de volgende herontwikkelingslocatie aanbieden op de Planetenstraat te Nijmegen. Het gaat om een woonzorglocatie welke aan een partij (ontwikkelaar/belegger) zal worden verkocht die voor opdrachtgever de...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 4156 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Strijbosch Thunnissen Makelaars
Strijbosch Thunnissen Makelaars

Bedrijfstakken in Nijmegen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs n.o.t.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Planetenstraat ong
Plaats Nijmegen
Land NL
Ligging
  • in woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4156 m²
Belegging
Soort belegging maatschappelijkvastgoed
Aantal huurders 1

Uitgebreide omschrijving

Namens onze opdrachtgever, stichting Driestroom, mogen wij u de volgende herontwikkelingslocatie aanbieden op de Planetenstraat te Nijmegen. Het gaat om een woonzorglocatie welke aan een partij (ontwikkelaar/belegger) zal worden verkocht die voor opdrachtgever de gevraagde nieuwbouw ontwikkeling doet realiseren, waarna opdrachtgever deze in zijn geheel terug zal huren (sale and leaseback) voor een periode van minstens 15 jaar.

HUIDIGE SITUATIE
Het huidige pand, gebouwd in 1974, heeft een vloeroppervlakte van 1.442 BVO m². Op de locatie wordt dagelijks aan 50 cliënten dagbesteding gegeven aan zowel jongere als oudere cliënten met variërende verstandelijke beperkingen en mogelijke fysieke beperkingen. Het bestaande pand is verouderd en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarnaast is het constructief niet mogelijk om de bestaande bouw uit te breiden. Vandaar is onze opdrachtgever op zoek naar een geschikte partij om het object te kopen en de hierna geschetste nieuwbouw ontwikkeling te realiseren.

NIEUWE SITUATIE
In de nieuwbouw wil onze opdrachtgever dagbestedingsgroepen huisvesten en ter vervanging van een aantal bestaande woonlocaties in Nijmegen groepswonen voor mensen met een verstandelijke beperking aanbieden. Het gaat hierbij om ruimtes voor 6 dagbestedingsgroepen en woonruimtes voor 53 bewoners.

De ruimtes voor de dagbestedingsgroepen worden gerealiseerd op de begane grond en hebben ieder een oppervlakte van circa 60 m² en een prikkelvrije ruimte van 15 m². Daarnaast heeft iedere groepsruimte een eigen Miva-toilet, een berging en een buitenruimte in de tuin.

De in totaal 53 zelfstandige studio's zullen worden gerealiseerd op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Elke studio heeft een oppervlakte van circa 30 m² en bestaat uit een woon-/slaapkamer met keuken en een eigen badkamer. Per woongroep is er een gezamenlijke woonkamer aanwezig waar bewoners samen kunnen komen en activiteiten kunnen doen. De bewoners zijn cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking met een leeftijd tussen de 20 tot 70 jaar oud. Er zal dag en nacht begeleiding aanwezig zij voor de mensen die dit nodig hebben.

Naast de genoemde ruimtes worden er ondersteunende ruimtes gerealiseerd zoals onder andere kantoorruimtes, keukens, restaurant, gymzaal en een snoezelruimte.

OMGEVING
Het object heeft een goede ligging in de Nijmeegse wijk Heseveld. Er zijn veel voorzieningen in de buurt zoals een sporthal, zwembad, gezondheidscentrum, tennisbanen, wijkcentrum en enkele buurtwinkels. Het centrum van Nijmegen is prima bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Tevens is het station en winkelcentrum in de buurt op loopafstand gelegen.

METRAGE
Het te realiseren object heeft een totale oppervlakte van circa 4.270 m² b.v.o.

Begane grond ca. 1.650 m² b.v.o.
1e verdieping ca. 1.310 m² b.v.o.
2e verdieping ca. 1.310 m² b.v.o.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Neerbosch
Sectie: H
Nummer: 4527 en 3235
Groot: 4.120 m² en 36 m²

OPLEVERNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd (''as is, where is'').

BESTEMMING
Het object heeft als bestemming Maatschappelijk:
a.maatschappelijke voorzieningen(welzijn en zorg, volksgezondheid, cultuur, religie, onderwijs, verenigingsleven, opvoeding, kinderopvang, openbaar bestuur en andere openbare en socialevoorzieningen), met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
b.ondersteunende horeca zoals bedoeld in artikel 34.4;
c.bestaande bedrijfswoningen;
d.ter plaatse van de aanduiding onderwijsgebouw (on) is, gelet op de bepalingen uit de Wet geluidhinder, uitsluitend een onderwijsgebouw toegestaan;
e.ter plaatse van de aanduiding beeldbepalende boom (beb) tevens voor een (beeldbepalende) boom;
f.bijbehorende voorzieningen zoals: verhardingen, parkeer-en groenvoorzieningen, sport-en speelvoorzieningen en jongerenontmoetingsplaatsen.

Opgesteld plan voor de herontwikkeling past binnen het vigerende bestemmingsplan.

KOOPPRIJS
De verkoop geschiedt door middel van een vrijwillige gesloten inschrijvingsprocedure. Een bod kan worden uitgebracht door het tijdig indienen van het biedingsformulier in een gesloten enveloppe bij ons kantoor aan de St. Canisiussingel 22, 6511 TJ, Nijmegen.
De biedingsvoorwaarden zijn te vinden in de dataroom.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard NVM koopakte BOG inclusief genoemde (bijzondere) voorwaarden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Uiterlijk twee weken voor leveringsdatum dient de waarborgsom zijnde 10% van de koopsom te zijn aanbetaald op de daartoe door de notaris aangegeven bankrekening, dan wel dient de te stellen bankgarantie ad 10% van de koopsom door de notaris te zijn ontvangen.

AANVAARDING
Uiterlijk Q2 2022, of zoveel eerder als mogelijk is.

DATAROOM
Uitgebreide informatie (o.a. schetsontwerp, PvE, afwerkstaat, biedboek, etc.) is te verkrijgen via de online beschikbare dataroom. Indien u interesse heeft om toegang te verkrijgen tot deze dataroom dient u contact op te nemen met ons kantoor via onderstaande contactgegevens. Na aanvraag ontvangt u van ons een geheimhoudingsverklaring waarna u na ondertekening toegang krijgt tot de dataroom.

PLANNING VERKOOPPROCES (onder voorbehoud)
- Donderdag 8 juli 2021: Start inschrijving
- Woensdag 21 juli 2021: 1e kijkmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur
- Donderdag 22 juli 2021: 2e kijkmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur
- Dinsdag 3 augustus 2021: Mogelijkheid tot het schriftelijk stellen van vragen tot 16:00 uur
- Donderdag 5 augustus 2021: Beantwoording vragen aan alle geïnteresseerden
- Vrijdag 27 augustus 2021: Sluiting Funda
- Vrijdag 3 september 2021: Uitbrengen bieding voor 15:00 uur
- Woensdag 22 september 2021: Bekendmaking gunningsbesluit

Er kan van de planning afgeweken worden indien Stichting Driestroom dit nodig acht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Contactpersonen voor deze verkoop zijn Bauke Coppes en Sjoerd Heusinkveld.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bedrijfstakken in Nijmegen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie