Sourethweg 5 b, 6422 PC, Heerlen
6422 PC, Heerlen

Sourethweg 5 b, 6422 PC, Heerlen

€ 610.000 k.k.

Omschrijving

Op bedrijventerrein 'de Beitel' mogen wij u dit stuk bouwgrond aanbieden. Het perceel beslaat circa 8.750 m² en is uitstekend gesitueerd op het bedrijventerrein. LIGGING Bedrijventerrein de Beitel is een hoog aangeschreven en het grootste bedrijventerrein in de...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 8750 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Heerlen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 610.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Sourethweg 5 b
Plaats Heerlen
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 8750 m²

Uitgebreide omschrijving

Op bedrijventerrein 'de Beitel' mogen wij u dit stuk bouwgrond aanbieden. Het perceel beslaat circa 8.750 m² en is uitstekend gesitueerd op het bedrijventerrein.

LIGGING
Bedrijventerrein de Beitel is een hoog aangeschreven en het grootste bedrijventerrein in de regio Parkstad Limburg en bestaat hoofdzakelijk uit grote en middelgrote, bovenregionale bedrijvigheid. De gevestigde bedrijven zijn met name actief in de sectoren groothandel, industrie, transport en distributie. Een aanzienlijk deel van de gevestigde bedrijven is van buitenlandse origine. Internationale bedrijven zoals Kobelco, Mondi packaging, Ranpak, DSM Dyneema en Everris zijn hier gevestigd, maar ook gerenommeerde lokale bedrijven zijn er gevestigd.
De uitstekende bereikbaarheid via de A76 en de N281 is één van de kernkwaliteiten van het bedrijventerrein. In de directe omgeving zijn onder meer Avantis en Trilandis gesitueerd.

Heerlen is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze veelzijdige regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. De grensregio Nederland/België en Duitsland telt ruim 800.000 inwoners.
In Parkstad werken 106.000 mensen bij ruim 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall en compleet retail centrum.

Parkstad beschikt over een sterk cluster aan bedrijven en instellingen in de financieel-administratieve sector. Ruim 16.000 mensen werken bij organisaties als APG, AZL, Loyalis, Obvion, CBS, Belastingdienst, UWV en diverse banken en accountantskantoren.

METRAGE
Circa 8.750 m²

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Beitel en omgeving’, vastgesteld op 28 september 2016. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘bedrijventerrein' en ‘functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2’ U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
Bouwgrond : € 610.000,- K.K.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo
uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden
ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bedrijfstakken in Heerlen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie