Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
6466 LZ, Kerkrade

Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade

Omschrijving

Bouwgrond circa 16.540 m² | Kerkrade TE KOOP VEILING SPEKHOFSTRAAT 20 BOUWPERCEEL KERKRADE Verkoop middels veiling op dinsdag 24 maart 2020 om 10.30 uur, online veiling via www.bog-auctions.com VEILING De openbare veiling vindt plaats op dinsdag 24 maart 2020 om...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 16540 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Kerkrade

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Spekhofstraat 20
Plaats Kerkrade
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 16540 m²

Uitgebreide omschrijving

Bouwgrond circa 16.540 m² | Kerkrade

TE KOOP VEILING
SPEKHOFSTRAAT 20 BOUWPERCEEL KERKRADE
Verkoop middels veiling op dinsdag 24 maart 2020 om 10.30 uur, online veiling via www.bog-auctions.com

VEILING
De openbare veiling vindt plaats op dinsdag 24 maart 2020 om 10.30 uur,
online (bij inzet en afslag) via www. bog-auctions .com
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de algemene veilingvoorwaarden met internetbieden voor vrijwillige veilingen 2013 (“avvivv2013”) En Bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op:
www. bog-auctions .com.

ONDERHANDS BIEDEN
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het object uitbrengen.
De bieding dient uiterlijk donderdag 19 maart 2020 23:59, schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de makelaar te worden gericht (Boek & Offermans Makelaars, t.a.v. Randy Zuidema, Akerstraat 39-41, 6411GW Heerlen, e-mail: randyzuidema@boek-offermans.nl, tel: 045-5743233).
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www. bog-auctions .com.

OBJECT
Royaal perceel van 16.540 m² gelegen aan de Spekhofstraat 20 in Kerkrade op bedrijventerrein “Spekholzerheide”. Bouwgrond met tal van mogelijkheden.

LIGGING
Het perceel is gelegen op bedrijventerrein "Spekholzerheide" te Kerkrade, een vestigingsplaats voor met name grootschalige regionale en internationaal opererende ondernemingen in de productie, transport en distributiesector.
De locatie is uitstekend bereikbaar via diverse uitvalswegen naar het nabijgelegen snelwegennet. Snelwegen A76/N281 (Aken – Eindhoven) en A79 (Heerlen – Maastricht – Luik) zijn binnen enkele minuten per auto te bereiken. Verder bevindt zich de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg op steenworp afstand, welke de diverse Parkstadgemeenten met elkaar verbindt. Het geheel vormt samen met bedrijventerreinen als Trilandis, Beitel, Euregiopark en Locht een grote clustering van bedrijfsactiviteiten binnen Parkstad Limburg en de Euregio. Bereikbaar per openbaar vervoer via nabijgelegen busstation ‘Kerkrade Stadion’.

METRAGE
Omschrijving Oppervlakte
Bouwgrond circa 16.540 m²

BEBOUWINGSPERCENTAGE
Conform het thans vigerende bestemmingsplan bedraagt het maximum bouwvlak 60%. Koper is zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van benodigde bouwvergunning.

BOUWHOOGTE
De maximale bouwhoogte bedraagt conform het thans vigerende bestemmingsplan 15 meter.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bt Spekholzerheide', vastgesteld op 10 september 2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein' en kent de Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1. U dient zelf bij de gemeente Kerkrade te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

INZETPREMIE
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de inzetsom en wordt in rekening gebracht bij de koper. Lees verder de op de veiling van toepassing zijnde veilingvoorwaarden voor de exacte regeling.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk na vijf werkdagen na veiling om 17:00 uur uitspreken.

VEILINGKOSTEN
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www. bog-auctions .com.

GARANTIES
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGINGEN
Op eigen gelegenheid of op (tijdig) verzoek met de makelaar.

DEELNAME VEILING
Teneinde te kunnen deelnemen aan de veiling dient u een account aan maken op de website www. bog-auctions .com. Bovendien dient u zich éénmalig te registreren bij BOG Auctions. De daartoe bestemde Registratieverklaring vindt u op de website www. bog-auctions .com. De Registratieverklaring dient u in het bijzijn van een Nederlandse notaris te ondertekenen. De notaris dient daarbij uw handtekening te legaliseren door middel van ondertekening van de verklaring aan het slot van de Registratieverklaring. Neemt u bij de ondertekening een geldig legitimatiebewijs mee, waarmee u zich ten overstaan van een notaris kunt legitimeren.

NOTARIËLE LEVERING
De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van volgende notaris:
Wolfs | Knops notarissen
Tempsplein 25
6411 ET Heerlen
Telefoon: 045-571 94 30
E-mail: notarissen @ wolfsknops .nl

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade
Spekhofstraat 20, 6466 LZ, Kerkrade

Bedrijfstakken in Kerkrade

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie