Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
3356 GA, Papendrecht

Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht

€ 725.000 v.o.n.

Omschrijving

Algemeen Op een uitermate gunstige locatie wordt op het nieuwe ontwikkelde, kleinschalige en uitstekend ontsloten bedrijventerrein Land van Matena te Papendrecht op de laatste vrije bouwkavel het multifunctionele bedrijfsgebouw ‘Matena in Business’ gerealiseerd. Door...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 1313 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfshuisvesting Drechtsteden
Bedrijfshuisvesting Drechtsteden

Media

Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Alle media weergeven

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 725.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Vliedberg 4
Plaats Papendrecht
Provincie Zuid_holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
Parkeerplaatsen
Niet-overdekt aantal 22
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 989 m²
Oppervlakte in units vanaf 229 m²
Kantoor oppervlakte 324 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Op een uitermate gunstige locatie wordt op het nieuwe ontwikkelde, kleinschalige en uitstekend ontsloten bedrijventerrein Land van Matena te Papendrecht op de laatste vrije bouwkavel het multifunctionele bedrijfsgebouw ‘Matena in Business’ gerealiseerd. Door het ‘open’ en verzorgde karakter van het bedrijventerrein alsmede de moderne architectuur van de reeds gerealiseerde panden, verdient het nieuw te realiseren bedrijfsgebouw een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Hier wordt dan ook in ruime mate aan voldaan. De nieuwbouw bedrijfsruimten zullen absolute klasse uit gaan stralen wat extra versterkt wordt door de formidabele ‘glazen gevel’ van maar liefst 3 bouwlagen. Dit eigentijdse bedrijfsgebouw biedt ruimte aan 3 zelfstandige units, die allen bestaan uit een royale bedrijfsruimte met aansluitend een kantoor-/ showroomverdieping en een fiks aantal privé parkeerplaatsen op het buitenterrein wat eveneens prima laad- en losmogelijkheden biedt. Verder is de locatie op zeer korte afstand van de op- en afrit van de rijksweg A15 gelegen. De bereikbaarheid is dan ook buitgewoon te noemen.

De units worden gekenmerkt door de moderne uitstraling, de royale bouwhoogte van ruim 10 meter (bedrijfsruimte) en de transparante en uitermate lichte kantoor- / showroomruimten. Voor iedere unit geldt dat vanuit de bedrijfsruimte de bijbehorende kantoor-/ showroomverdieping bereikbaar is. Daarnaast zijn deze verdiepingen eveneens toegankelijk vanuit de prachtige centrale entree, die is uitgevoerd met een fraai trappenhuis en een lift.

Door de mogelijkheden die het bestemmingsplan op deze locatie biedt (bedrijven tot en met categorie 3 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten) zijn de units geschikt voor een scala aan ondernemingen die productie- en/ of opslagruimte nodig hebben gecombineerd met kantoor en-/ of showroomruimte. De units worden casco opgeleverd, echter wel met nutsaansluitingen tot in de meterkast. Uiteraard wordt het buitenterrein compleet ingericht opgeleverd met een duidelijke markering van de parkeervakken, hekwerk, een fietsenstalling en het nodige groen.

Er zijn wat oppervlakte betreft twee typen units beschikbaar. Zo beschikken de units 1 en 2 over een bedrijfsruimte (op de begane grond) van 229 m² GO (Gebruiks-Oppervlakte) gecombineerd met een kantoor-/ showroomverdieping van 106 m² waarbij opgemerkt dient te worden dat de kantoor- showroomruimte van unit 1 op de begane grond is gelegen en die van unit 2 op de eerste verdieping. Unit 3 heeft begane grond plus een verdiepingsvloer van 180 m². Daarnaast heeft ook deze unit de beschikking over een kantoor-/ showroometage van 106 m² welke op de 2e verdieping is gesitueerd. Als vanzelfsprekend is het ook mogelijk om meerdere units te combineren waardoor u een groter oppervlak kunt creëren.

Om de kwaliteit van het totale bedrijfsgebouw en het omliggende buitenterrein ook in de toekomst te waarborgen zal er een Vereniging van Eigenaren opgericht worden waarin zaken zoals bijvoorbeeld de opstalverzekering, het toekomstig onderhoud van het pand en het buitenterrein geregeld zijn. Dit betekent enerzijds dat iedere eigenaar een maandelijkse vergoeding dient te voldoen, anderzijds geeft dit de zekerheid dat het totale pand in conditie blijft wat de waarde en de courantheid van het pand zal bestendigen.

Al met al kan er met recht gesteld worden dat er sprake zal zijn van een schitterend bedrijfsgebouw wat mede door de fraaie architectuur een inspirerende werkomgeving zal vormen. De bedrijfsunits voldoen door de uitstraling, de ligging, de bestemmingsplan mogelijkheden en de maatvoering aan alle voorwaarden om succesvol te kunnen ondernemen. Mocht u interesse hebben in één van deze prachtige bedrijfsunits in het bedrijfsgebouw ‘Matena in Business’, neem dan contact met ons op!

Kadastrale aanduiding noord
De locatie is per datum 8 februari 2022 bij het kadaster bekend als gemeente Papendrecht, sectie E, nummer 3958 (gedeeltelijk). Een kadastrale splitsing volgt zo spoedig mogelijk.

Indeling
Unit 1:
Ca. 229 m² Bedrijfsruimte op de begane grond;
Ca. 108 m² Kantoorruimte op de begane grond;
7 Gemarkeerde parkeerplaatsen.

Unit 2:
Ca. 229 m² Bedrijfsruimte op de begane grond;
Ca. 108 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping;
7 Gemarkeerde parkeerplaatsen.

Unit 3:
Ca. 351 m² Bedrijfsruimte op de begane grond;
Ca. 180 m² Bedrijfsruimte op de entresolvloer;
Ca. 108 m² Kantoorruimte op de tweede verdieping;
8 Gemarkeerde parkeerplaatsen.

De oppervlakte is uitgedrukt als GO (Gebruiks Oppervlakte) wat dus de netto vloeroppervlakte betreft. Deze oppervlakte is gemeten tussen de scheidingswanden en de voor- en achtergevel.

De oppervlakte van de centrale hal op zowel de begane grond als de 1e en 2e verdieping is niet in de hierboven genoemde oppervlaktes meegenomen.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend op basis van plattegrondtekeningen. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Casco oplevering van de bedrijfs- kantoorunits, derhalve zonder (technische installaties);
- Inclusief meterkast met aansluitingen elektra en water;
- Afvoer ten behoeve van toilet (1x in de kantoorruimte en 1x in de bedrijfsruimte);
- Buiten verlichtingsarmatuur met sensor t.p.v. overheaddeuren bedrijfsruimte (niet aangesloten);
- Vloerbelasting begane grond ca. 2.000 kg/m² en 500 kg/ m² t.p.v, de kantoren;
- Monolithische afgewerkte betonnen vloer (begane grond);
- Vloerbelasting verdiepingsvloer bedrijfsruimte unit 3 alsmede de vloerbelasting van de kantoren op de 1e en 2e verdieping ca. 500 kg/ m²;
- Afgewerkte cementdekvloer t.p.v. de kantoren;
- Trap in de bedrijfsruimten van unit 2 en 3, uitgevoerd met leuning en traphek;
- Aansluitingen op gemeenteriolering;
- Overheaddeur;
- Aparte loopdeur bedrijfsruimte;
- Parkeerplaatsen;
- Voor iedere unit geldt dat vanuit de kantoorruimte de bedrijfsruimte binnendoor bereikbaar is (en vice versa) zonder gebruik te hoeven maken van de centrale entree.

Koopsom
Unit 1: € 725.000,00 v.o.n., exclusief BTW;
Unit 2: € 725.000,00 v.o.n., exclusief BTW;
Unit 3: € 895.000,00 v.o.n., exclusief BTW.

Bovengenoemde koopsom is Vrij op Naam (V.O.N.) en exclusief:
- BTW;
- € 2.000,00 (exclusief BTW) aan aansluitkosten voor elektra en water;
- Bouwrente, welke verschuldigd wordt nadat met de bouw is aangevangen.

Vereniging van Eigenaars
Er zal een Vereniging van Eigenaars worden opgericht voor het onderhoud van het pand en het buitenterrein, alsmede ten behoeve van de opstalverzekering. Indicatie van de maandelijkse kosten zijn nog niet bekend.

Koopovereenkomst
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een door verkoper aangeleverde koop- aannemingsovereenkomst.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Papendrecht valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: "Land van Matena", vastgesteld bij Raadsbesluit van 14 mei 2009. Op grond van artikel 3 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: "Bedrijf”. Meer informatie omtrent de bestemming treft u in de te downloaden brochure.

Energielabel
Een energielabel wordt bij oplevering beschikbaar gesteld.

Datum van oplevering
Tweede kwartaal 2023 (indicatie).

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.
- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n)(zie bijgevoegd document);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht

Alle afbeeldingen

Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht
Vliedberg 4, 3356 GA, Papendrecht

Bedrijfstakken in Aa en Hunze

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie