Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
7671 CC, Vriezenveen

Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen

€ 239.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP FUNCTIONELE WINKELRUIMTE Voor de verkoop bieden wij aan een winkelruimte, gelegen op een toplocatie in het centrum van Vriezenveen aan de Westeinde 10. De aangeboden winkelruimte maakt tezamen met de bovengelegen woning onderdeel uit van een VvE. Omdat...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 576 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Twenterand

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 239.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1972
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Westeinde 10
Plaats Vriezenveen
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 576 m²

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP FUNCTIONELE WINKELRUIMTE

Voor de verkoop bieden wij aan een winkelruimte, gelegen op een toplocatie in het centrum van Vriezenveen aan de Westeinde 10.
De aangeboden winkelruimte maakt tezamen met de bovengelegen woning onderdeel uit van een VvE. Omdat alleen de bedrijfsruimte te koop wordt aangeboden bevat deze één appartementsrecht, rechtgevende op het eigendom van de commerciële ruimte op de begane grond en gedeeltelijk aan de achterzijde op de 1e en 2e etage.

Bestemmingsplan:
“Vriezenveen lintbebouwing en centrumgebied ” met als enkelbestemming Centrum-1 (zie bijlage).

Kadastraal:
Gemeente Vriezenveen, Sectie G, Nummer 2736 A1.

Bouwjaar:
Oorspronkelijk 1972 en deels verbouwd in 2018.

Indeling en oppervlakte(en)
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 576 m² en is als volgt onderverdeeld:

ca. 295 m² winkelruimte gelegen op de begane grond
ca. 114 m² opslag-/kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping
ca. 73 m² opslagruimte gelegen op de 2e verdieping
ca. 94 m²opslagruimte (2-tal) gelegen in de kelder

Totaal ca. 576 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt leeg en ontruimd opgeleverd in de huidige staat “as-is”

Koopsom:
€ 239.000,-- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

VERKOOPPROCES

Uitnodiging en bieding:
Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van de propositie kunt u deze bieding uitbrengen per e-mail aan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars. U kunt uw bieding richten aan a.engelbertink@snelderzijlstra.nl
In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw bieding:

- Volledige naam gegadigde, uittreksel KvK en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs op basis van kosten koper;
- Eventuele financiering;
- Eventuele due diligence, of koper wel of geen gebruik wenst te maken van een due diligence periode van maximaal 4 weken;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.

Mogelijkerwijs kan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars meer gedetailleerde informatie van u (en mogelijke financier) verlangen.

Uitgangspunten transactie:
De bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen, inclusief de kosten voor het due diligence traject en eventueel juridisch en fiscaal advies.

De verkoper heeft Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaar als exclusieve makelaar van het verkoopproces aangesteld. Koper is niet verantwoordelijk voor de courtagekosten aan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.

Voor de transactie is projectnotaris Taylor Wessing te Eindhoven aangesteld. Koper draagt bij in de juridische kosten van de transactie, deze zijn vastgesteld op een bedrag van € 1.275,-- exclusief BTW. De werkelijke kosten voor een leveringsakte en koopovereenkomst van het verkochte komen voor rekening van verkoper. De kosten voor een eventuele volmacht, kadasterkosten, kosten voor de hypotheekakte en/of overdrachtsbelasting, zijn hier niet bij inbegrepen en komen voor rekening van koper.

Het transactieproject en de voorgestelde verkoop is te allen tijde onderhevig aan interne goedkeuring van de verkoper in combinatie met goedkeuring financier. Als onderdeel hiervan geldt een compliance check van de koper.

Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische milieu-, technische- en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Het uitbrengen van een bod, ongeacht of dat indicatief of definitief is, heeft niet tot gevolg dat voor verkoper verplichtingen ontstaan, ook niet om (verdere) informatie te verschaffen of te onderhandelen. De acceptatie van een bod zonder dat dit is uitgewerkt in een schriftelijke koopovereenkomst zal zijdens verkoper nimmer leiden tot een verplichting tot levering of anderszins jegens koper.

LOCATIE

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het centrum van Vriezenveen. Vriezenveen is goed bereikbaar vanuit Almelo via de N36 met zowel eigen vervoer als met vrachtverkeer. De bushalte is op steenworp afstand gelegen.

Omgevingsfactoren:
Vriezenveen is een stad in de provincie Overijssel, gelegen tussen Almelo en Zwolle. Vanaf 2000 maakt Vriezenveen deel uit van de gemeente Twenterand. Het onderhavige object is uitstekend gelegen in de stadskern van Vriezenveen.
Kenmerkend aan de locatie, is de uitstekende bereikbaarheid, de aanwezigheid van ruim voldoende parkeergelegenheid en de vestiging van een diversiteit aan retailers in de directe omgeving zoals Takko, Pearle, Hans Anders, Kruidvat, de Keurslager en een ijssalon.

Parkeren:
Parkeren kan naast en voor het object op openbaar terrein en op diverse parkeerterreinen op korte loopafstand van de winkel.

OVERIGE INFORMATIE

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

Alle media

Alle afbeeldingen

Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen
Westeinde 10, 7671 CC, Vriezenveen

Bedrijfstakken in Twenterand

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie