Willemsparkweg 31 , 1071 GP, Amsterdam

  € 390 p/m² p.j.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Willemsparkweg 31 is een prachtige locatie gelegen in het hart van Amsterdam. Het is een statige straat met karakteristieke herenhuizen en een rustige, groene omgeving. De omgeving biedt een mix van de historie en moderne voorzieningen. Op loopafstand vind je diverse...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 400 m²

  Bedrijfstakken in

  Willemsparkweg 31 is een prachtige locatie gelegen in het hart van Amsterdam. Het is een statige straat met karakteristieke herenhuizen en een rustige, groene omgeving. De omgeving biedt een mix van de historie en moderne voorzieningen. Op loopafstand vind je diverse winkels, restaurants en parken, waaronder het Vondelpark. Om de hoek liggen het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Concertgebouw. Omdat de plek ideaal is om te wonen of te werken, bruist het gebied in deze levendige stad.

  Dit fraaie zelfstandige kantoor ligt om de hoek van het Museumplein en de P.C. Hooftstraat. Het gehuurde omvat het gehele pand met een oppervlak van ca. 400 m² v.v.o. (485 m² b.v.o.). Het object beschikt over een zelfstandig entree met een riante tuin op het zuidoosten.

  De gebouwen liggen sinds 1885 aan de voormalige Parkweg, die is hernoemd naar de Willemsparkweg. Het complex, bestaande uit vier gebouwen, werd neergezet in opdracht van de boomkweker uit Nieuwer-Amstel Jac. P. R. Galesloot. Galesloot schakelde architect Hendrik Jan Wigman in, die voor deze buurt meer gebouwen ontwierp. Wigman ontwierp zijn gebouwen in de eclectische stijl met sporen van de neorenaissance van eind 19e eeuw en deze paste hij ook hier toe. Het complex is van links naar rechts symmetrisch opgezet. De gevels en enkele kenmerkende details tonen de kwaliteit van het gebouw en de omgeving.

  Het pand is zeer geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan een levendige locatie, met veel voorzieningen in de directe omgeving en die goed bereikbaar willen zijn. In de directe omgeving bevinden zich populaire winkels waaronder; Suitsupply, NO LABEL, Nespresso en Ace & Dik juweliers. Daarnaast liggen op zeer korte afstand populaire hotspots zoals Brasserie van Dam, George W.P.A. en Coffee District.

  Het object is nog tot eind 2023 verhuurd aan een advocatenbureau, die het pand in gebruik heeft.

  BESCHIKBAARHEID
  Vanaf 1 januari 2024.

  OPPERVLAKTEN
  Souterrain - 82 m² v.v.o.
  Begane grond - 85 m² v.v.o.
  Eerste verdieping - 88 m² v.v.o.
  Tweede verdieping - 73 m² v.v.o.
  Derde verdieping - 72 m² v.v.o.

  Er is een meetcertificaat, type A (NEN 2580) op aanvraag beschikbaar.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Verhuurder heeft in voorbereiding werkzaamheden om het object te verbeteren.
  Op basis van de vraaghuurprijs zal Verhuurder voor haar rekening de navolgende verbeteringen uitvoeren:
  - Plaatsen van Fineo Vacuümglas voor een verbeterde isolatie. Verwachte energielabel mogelijk B.

  Verhuurder heeft zorg gedragen voor funderingsherstel, waardoor huurder optimaal gebruik kan maken van het gehuurde.

  IN OVERLEG
  - Wanden sauzen, representatieve en egale kleur van wanden;
  - Aanbrengen van representatieve vloerbedekking/afwerking;
  - Optimaliseren / verbeteren van het lichtplan;
  - Verfraaien en aankleden van de tuin.

  BEREIKBAARHEID
  De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto kun je via de A10 (afslag S106 of S107) de bestemming bereiken. Voor reizigers met het openbaar vervoer liggen de tramhaltes "Van Baerlestraat" met lijn 1 en "Concertgebouw" met lijn 3, 5 en 12 of bushalte "Concertgebouw" met lijn 357 & 397 om de hoek, op loopafstand. Parkeren kan betaald, direct aan de openbare weg of in de parkeergarage van Q-Park aan het Museumplein.

  SERVICEKOSTEN
  Huurder is voor zover mogelijk direct contractant van de nutsbedrijven en dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van overeenkomsten voor de leveringen van gas, water, elektra, internet en telefonie.

  Voor zover geen aanvullende leveringen en diensten zijn overeengekomen is Huurder verantwoordelijk is voor het schoonhouden, dagelijks onderhoud, periodieke controles en kleine herstelwerkzaamheden van het gehuurde. Huurder zal voornoemde werkzaamheden zelf organiseren.

  Indien kosten bij verhuurder in rekening worden gebracht die op grond van de huurovereenkomst voor rekening zijn van huurder, zullen deze kosten doorbelast worden aan huurder.

  HUUROVEREENKOMST
  Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting. De huurovereenkomst zal worden aangevuld met de bijzondere afspraken die door partijen wordt overeengekomen.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 390 p/m² p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1885
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Willemsparkweg 31
  Plaats Amsterdam
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging

   >Kantoor

   Oppervlakte 400 m²

   Onderhoud

   Onderhoud binnen Goed
   Onderhoud buiten Goed

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de kantoorruimte

   Willemsparkweg 31, 1071 GP, Amsterdam

   Locatie

   Willemsparkweg 31, 1071 GP, Amsterdam

   Amsterdam
   Heeft u vragen?
   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie