De Mors 105, 7631 BA, Ootmarsum
Verkocht 7631 BA, Ootmarsum

De Mors 105, 7631 BA, Ootmarsum

Kenmerken

Oppervlakte 1014 m²
Perceel 9490 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Dinkelland

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1979
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres De Mors 105
Plaats Ootmarsum
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 9490 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1014 m²
Oppervlakte in units vanaf 900 m²
Parkeergelegenheid

Uitgebreide omschrijving

Algemeen:
Per direct beschikbaar een zeer functioneel bedrijfsgebouw met ruim buitenterrein gelegen aan De Mors 105 te Ootmarsum. De bedrijfsruimte is gelegen aan de doorgaande weg op het industrieterrein “De Mors”.
Het object is zeer geschikt voor grootschalige handel-/bouw- of transportondernemingen gezien het grootschalige grotendeels bestrate en omheinde buitenterrein van ca. 2.800 m² waarover het object beschikt.

Een deel van het onderhavige complex (achterste hal) in combinatie met een deel van het buitenterrein is reeds verkocht.

Bestemmingsplan
“Bedrijventerrein Ootmarsum”, met als enkelbestemming “bedrijventerrein” met functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2” en functieaanduiding “specifieke vorm van bedrijf-/groothandel in hout en bouwmaterialen” (zie bijlage).

Kadastrale gegevens:
Gemeente Ootmarsum, sectie C, nummer 160, 1317 / en 2697 (deels), groot circa 5.760 m² geschat (een deel van het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten.

Bouwjaar:
1979.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 2.819 m² en is als volgt onderverdeeld:

- kantoorruimte/showroomruimte op de begane grond is circa 840 m²
- bedrijfsruimte op de begane grond is circa 1.489 m²
- kantoorruimte op de 1e verdieping is circa 490 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Het omheinde en deels bestrate buitenterrein is voorzien van twee stalen schuifpoorten en heeft een oppervlakte van ca. 2.800 m².

Voorzieningen:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

Kantoor-/showruimte
CV (gas) installatie met radiatoren
Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen en spots
Toiletten
Pantry

Bedrijfsruimte
TL-verlichtingsarmaturen
Vrije hoogte circa 5,5 meter
Klinkerbestrating
Lichtstraten (2x)
Overheaddeuren

Algemeen
Volledig bestraat buitenterrein middels klinkers.
Grotendeels omheind buitenterrein voorzien van stalen toegangspoorten.

Koopsom:
€ 850.000,-- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Huurprijs:
€ 80.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein “De Mors” is gelegen ten noorden van Ootmarsum aan de doorgaande weg (N349) tussen Denekamp en Albergen en is met eigen vervoer en vrachtvervoer goed te bereiken. Via de N432 (Denekamp – Oldenzaal) is de Rijkssnelweg A1 binnen 25 minuten rijafstand gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich in Ootmarsum op circa 2 minuten loopafstand. Het NS-station van Almelo is bereikbaar met de bus en op circa 40 minuten reisafstand gelegen. Ook de A31 in Duitsland (Emden – Oberhausen) is via Denekamp goed en snel bereikbaar.

Omgevingsfactoren:
Het object is gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein “De Mors”. Op dit industrieterrein zijn diverse bedrijven gevestigd zoals onder andere Lammerink Groep, Apparatenbouw Ootmarsum, Othmar Trading, Heupink & Bloemen Tabak, Kabra Ootmarsum en Kobato.

Milieubodemgesteldheid:
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Parkeren:
Op eigen terrein zijn aan de voorzijde van het object parkeerplaatsen gesitueerd en zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden. Ook op het grotendeels bestraatte en omheinde buitenterrein, groot ca. 2.800 m² zijn ruim mogelijkheden voor stalling van voertuigen en buitenopslag.

Aanvaarding:
Aanvaarding per direct.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper/verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bedrijfstakken in Dinkelland

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie