Kouvenderstraat 87, 6431 HB, Hoensbroek
Verkocht 6431 HB, Hoensbroek

Kouvenderstraat 87, 6431 HB, Hoensbroek

Kenmerken

Perceel 155 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Heerlen

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1920
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kouvenderstraat 87
Plaats Hoensbroek
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 155 m²
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1
Energie
Energielabel A+
Energielabel einddatum 2031-02-15
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Belegging. In de kern van Hoensbroek gelegen royaal woon/winkelpand met parkeerterrein aan de achterzijde. Kenmerkend voor de Kouvenderstraat is de charmante mix aan landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en gezellige horeca. Naast de supermarkten Plus en Albert Heijn zijn er onder meer een Zeeman, Kruidvat en Jola mode gevestigd. Rondom de Kouvenderstraat liggen een tweetal parkeerterreinen en diverse parkeerhavens waar men met een parkeerschijf kan parkeren.

Hoensbroek is één van de dorpskernen van de gemeente Heerlen en telt bijna 20.000 inwoners (Heerlen ca. 87.000 inwoners). Het centrum van Hoensbroek is goed bereikbaar, de autosnelweg A76 is slechts enkele autominuten verwijdert, alsmede de aansluiting op de nieuwe Buitenring Parkstad Limburg, welke de parkstad gemeenten met elkaar verbindt.

Het te verkopen object omvat een geheel gemoderniseerd commercieel object. Het object is voorzien van dubbele beglazing, een elektronische toegangsdeur met warmte-/koudegordijn, een alarmsysteem en deels voorzien van airconditioning. Verder beschikking over een systeemplafond, mechanisch ventilatiesysteem, toiletgroepen, pantry en keurig afgewerkte wanden en plafond.

Vanuit de entree toegang tot een fraaie open ruimte met op zijn beurt toegang tot meerder lagen (Souterrain / verdieping 1 en verdieping 2) met spreekkamers, behandelkamers, kleedruimten, opslag, kantoorruimte en op de tweede verdieping de ruimte alwaar opstelling van de techniek.

Huurstromen / huurdersinformatie
De huurder (welke het gehele object huurt) betreft LadyLine welke een huurovereenkomst is aangegaan per 1 mei 2019 voor 5 jaar met een optie tot verlening van 5 jaar. De huurstroom bedraagt € 22.000,- per jaar (met jaarlijkse indexering), er is geen btw van toepassing.

Aanvaarding
In onderling overleg in geheel verhuurde staat.

Energielabel
Label A+ geldig tot 15-02-2031

Bedrijfstakken in Heerlen

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie