Wielingenstraat 22, 1078 KK, Amsterdam
Verhuurd 1078 KK, Amsterdam

Wielingenstraat 22, 1078 KK, Amsterdam

Omschrijving

Op de hoek van de Eendrachtstraat en de doorgaande Wielingenstraat, centraal in Amsterdam Zuid, bieden wij een functionele winkelruimte aan. De ruimte is gelegen in de Amsterdamse Rivierenbuurt nabij de Scheldestraat en direct tegenover de Amsterdam RAI. De...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 96 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Amsterdam

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Wielingenstraat 22
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging
  • in woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 96 m²
Energie
Energielabel D
Energielabel index 1.44
Energielabel einddatum 2029-12-12
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Op de hoek van de Eendrachtstraat en de doorgaande Wielingenstraat, centraal in Amsterdam Zuid, bieden wij een functionele winkelruimte aan. De ruimte is gelegen in de Amsterdamse Rivierenbuurt nabij de Scheldestraat en direct tegenover de Amsterdam RAI. De Scheldestraat kenmerkt zich door diverse horecagelegenheden en winkels.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte bedraagt circa 96 m² op de begane grond. Daarnaast is er een kelder aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is onder meer voorzien van:
- Pantry;
- CV-installatie met radiatoren;
- Sanitair.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is eenvoudig te bereiken middels openbaar vervoer. Station RAI en station Amstel liggen allebei in de directe nabijheid, en nog dichterbij stoppen diverse tram en buslijnen. De ring A10 is binnen enkele minuten te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren) aanwezig in de directe omgeving.

SERVICEKOSTEN
€ 2,73 per maand ten behoeve van glasverzekering, ontstoppen riolering en administratiekosten. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

HUUROVEREENKOMST
Een eigen model van verhuurder, op basis van ROZ-model 2015 met de daarbij behorende algemene bepalingen. Andere afspraken zullen wij vastleggen in de bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

ENERGIELABEL
D.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan geldt de bestemming 'Gemengd-3' en is momenteel uitsluitend detailhandel toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Bedrijfstakken in Amsterdam

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie