3014 GP Rotterdam
Westersingel 23 A
Download brochure
3014 GP Rotterdam

Westersingel 23 A

Vragen? Neem contact op met Jens Groenendijk van Ooms Makelaars

Download brochure
  • Prijs€ 1.075.000 k.k.
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3
  • Wonen199 m2
  • Perceel493 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam

Luxueus wooncomplex

Een schitterend benedenhuis met een totale woonoppervlakte van ca. 199 m² (waarvan ca. 75 m² souterrain), met een zonnige stadse achtertuin van ca. 54 m² en gelegen aan de Westersingel, een geweldige locatie in het centrum van Rotterdam.

Het benedenhuis maakt onderdeel uit van een luxueus wooncomplex met een monumentale uitstraling waarbij authentieke details smetteloos overvloeien in moderne architectuur met oog voor werkelijk ieder detail. Het kleinschalige wooncomplex Westersingel 22 en 23, bestaat uit tien gasloze turn-key woningen die variëren in oppervlakte van ca. 72 m² tot en met ca. 199 m².

Kenmerkend voor alle woningen in het wooncomplex zijn de royale buitenruimtes met een oriëntatie op het westen en daarmede een fantastisch uitzicht over Wijkpark Oude Westen. 

Met het centrum van Rotterdam als voortuin zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Centraler gelegen kan bijna niet met Rotterdam CS op 5 minuten loopafstand waardoor steden als Amsterdam en Antwerpen maar zeker ook Parijs zeer goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Uniek aan deze locatie is daarnaast de mogelijkheid om twee privé parkeerplaatsen te kopen op eigen terrein aan de achterzijde van de privétuin.

 

Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam

WESTERSINGEL 23 A

Achter de voordeur van het pand Westersingel 23 bevindt zich de gemeenschappelijke entreehal welke toegang geeft tot de lift en het trappenhuis voor de bovengelegen woningen, het privé parkeerterrein en de fietsenstalling aan de achterzijde. Enorm bijzonder voor de bovenwoningen aan de Westersingel is de liftinstallatie, die midden in de bovenwoningen uitkomt. Uiterst luxueus, comfortabel, maar bovenal UNIEK!

In de gemeenschappelijke hal zijn twee entreedeuren voor het benedenhuis Westersingel 23 A en dit maakt het mogelijk om de voorkamer op de begane grond bijvoorbeeld te gebruiken als kantoor of als afzonderlijk logeervertrek. De voorkamer is voorzien van een eigen badkamer en een afzonderlijk toilet en kan derhalve uiteraard ook worden gebruikt als derde slaapkamer.

Middels de entreedeur in de hal of via de entreedeur van de voorkamer komt u uit in de imposante hal met een afzonderlijk toilet en meer dan voldoende bergruimte. Vanuit hier heeft u de toegang tot de woon-/eetkamer en de open keuken. De royale woonkamer is schitterend afgewerkt met een eiken parketvloer (visgraatmotief), inbouwverlichting in het plafond, volledig gestuukte wanden en een complete keuken voorzien van Samsung inbouwapparatuur.

De glazen pui aan de achterzijde van de woning trekt direct alle aandacht en voorziet de woning van enorm veel natuurlijk daglicht. Via de glazen pui heeft u toegang tot het houten vlonderterras en de tuin. Middels de achterom is er vanuit de tuin een directe toegang tot het parkeerterrein.

De trap in de woonkamer biedt u de toegant tot het souterrain van de woning (de plafondhoogte is ca. 2.36 meter).

In het souterrain zijn twee zeer royale slaapkamers die beiden zijn voorzien van te openen glazen daklichten en een privé badkamer. Badkamer 1 behoort bij de grootste slaapkamer en is voorzien van een vrijstaand ligbad, een inloopdouche en een wastafelmeubel. Badkamer 2 is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel en behoort bij de andere slaapkamer in het souterrain. Op de overloop is daarnaast een afzonderlijk toilet en een berging met o.a. de aansluitingen voor de was-/drooginstallatie.

Al met al een bijzonder royaal en prachtig afgewerkt benedenhuis met in totaal drie slaapkamers, drie badkamers, drie afzonderlijke toiletten en een heerlijke tuin gelegen op het westen.

Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam
Westersingel 23 A, 3014 GP, Rotterdam

Bijzonderheden

- gelegen op eigen grond
- woonoppervlakte van ca. 199 m²
- tuin op het westen met een oppervlakte van ca. 54 m²
- plafondhoogte begane grond 2,96 meter
- plafondhoogte souterrain 2,36 meter
- luxe afgewerkt sanitair en tegelwerk
- stompe houten deuren en houten kozijnen
- volledig gestuukte wanden en plafonds
- energielabel A
- vloerverwarming en warmwatervoorziening middels stadsverwarming
- het bouwjaar van de panden Westersingel 22 en 23 is 1882
- na een grondige renovatie zijn de woningen in 2020 opgeleverd
- niet-zelfbewoningsclausule en funderingsclausule van toepassing
- projectnotaris van toepassing: Van der Stap Notarissen
- een collectieve fietsenstalling op eigen terrein
- parkeren is mogelijk op eigen terrein á € 19.500,- k.k. per parkeerplaats (2 parkeerplaatsen beschikbaar)
- oplevering in overleg

Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee naar de bezichtiging.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies zijn bedoeld om u een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Jens Groenendijk bij Ooms Makelaars

088-4240245

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie