1920xauto_c4c522cd-af1c-4766-afb2-f50d72804b63

Uitnodiging mini-symposium  “Future proof Logistics”

Uitnodiging mini-symposium “Future proof Logistics”

Dynamis Logistiek organiseert op dinsdag 5 juni van 14.45 tot 16.00 uur tijdens de Provada in zaal E105 een mini-symposium met als thema: “Future proof Logistics”. Wat betekent digitale transformatie voor de logistieke sector. Hoe belangrijk is The Last Mile in logistiek? Hoe belangrijk is duurzaamheid voor het logistieke vastgoed? Is duurzaamheid in bestaande bouw mogelijk? Benieuwd naar de mogelijke invulling van (leeggekomen) logistieke panden?

Digital Transformation

Steeds meer bedrijven richten zich op digital transformation. Dado van Peteghem vertelt aan de hand van concrete cases meer over hoe digitale transformatie in de meest uiteenlopende bedrijfstakken geïntegreerd kan worden. Wat betekent dit voor logistiek en locatie keuzes?

Duurzaamheid

Duurzaamheid in de logistiek. Het is bijna vanzelfsprekend bij nieuwbouw. Maar ook bij bestaande panden valt er flink te winnen. Kom meer te weten over de ontwikkeling van het nieuwe magazijn van Lidl op Park 15. Wat betekent duurzaamheid voor leeggekomen logistieke panden? Partijen die naar een nieuw logistiek pand verhuizen laten regelmatig logistieke panden die niet aan de allernieuwste specificaties voldoen leeg achter. De markt is geneigd om deze gebouwen kansarm te noemen. Wij zien een tweede leven voor deze panden zeker als het gaat om duurzaamheid. Wij zien kansen en vertellen u graag waarom.

Meer weten? Meld u onderstaand direct aan

Wij willen u graag meenemen in deze onderwerpen en de mogelijkheden in de huidige markt. Aansluitend houden wij een netwerkborrel op onze stand. Onder het aanmeldformulier treft u meer informatie over de sprekers.
*Exclusief toegangskaart voor de Provada

Het is helaas niet meer mogelijk om u via de website in te schrijven. U kunt zich nog aanmelden door een mail te sturen naar mv@dynamis.nl

Informatie sprekers
Dado Van Peteghem started his career at InSites Consulting, a global market research and consulting firm, where he worked as a consultant for leading international brands in nearly all industries.

As a Founding Partner at Duval Union Consulting and co-author of the book Digital Transformation, he’s helping companies in building sustainable digital and social strategies. He’s a frequent guest lecturer and keynote speaker and co-founder of different international startups.


Giesbersgroep duurzaam bedrijvenpark Park15

Park15 is het toonbeeld van een nieuwe generatie duurzame bedrijvenparken in Nederland: tijdloos en met behoud van waarde op de lange termijn. Kwalitatief hoogwaardig, groen en toekomstbestendig. En daarnaast multimodaal bereikbaar via weg, water en in de toekomst spoor èn centraal gelegen tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied.

Het is de ambitie om van Park15 een zeer duurzaam park te maken, zowel op gebiedsniveau als op het niveau van de gebouwen zelf. Onderdeel van de duurzaamheidsambitie is de mogelijke koppeling met een windmolenpark langs de A15, inzet van zonnepanelen, koude- en warmte-opslagvoorzieningen in de bodem en de toepassing van energiebesparende maatregelen, waarmee op een economisch verantwoorde wijze een zeer energie-efficiënte exploitatie van gebouwen mogelijk is.

Lidl, Nabuurs en Kraft Heinz zijn reeds gevestigd op Park15.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.