Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum
Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum
5807 AC, Oostrum

Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum

€ 197.470 k.k.

Omschrijving

Op het terrein gelegen aan de Stationsweg 92 te Oostum-Venray,ontwikkelt Businesspark “De Hulst B.V.” een nieuw bedrijvenpark. DE KAVELS ZIJN TE KOOP MAAR ER ZIJN INMIDDELS OOK LEASE MET OF ZONDER KOOPOPTIES MOGELIJK. Op het inmiddels opgeschoonde terrein wordt...

Lees meer

Kenmerken

Perceel 1519 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Download het Document

Download
Bekijk brochure online Dynamis brochure

Wijkstatistieken

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 197.470 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Woning type Woonhuis
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning nee
Bouwvorm niet van toepassing
Materiaal van dak
  Locatie
  Adres Stationsweg 92
  Plaats Oostrum
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Aan rustige weg
  • In woonwijk
  Oppervlakte en inhoud
  Perceeloppervlakte 1519 m²
  Buitenruimte
  Hoofdtuin
  Overig
  Huidig gebruik bouwgrond
  Huidige bestemming bouwgrond

  Uitgebreide omschrijving

  Op het terrein gelegen aan de Stationsweg 92 te Oostum-Venray,ontwikkelt Businesspark “De Hulst B.V.” een nieuw bedrijvenpark.

  DE KAVELS ZIJN TE KOOP MAAR ER ZIJN INMIDDELS OOK LEASE MET OF ZONDER KOOPOPTIES MOGELIJK.

  Op het inmiddels opgeschoonde terrein wordt een interne ontsluitingsweg gerealiseerd, waarna het de bedoeling is dat er twee typen bedrijfskavels worden uitgegeven. De kavels direct langs de Stationsweg worden uitgegeven als type woon-/werkkavels. De kavels op het terrein daarachter worden uitgegeven als type bedrijfskavels.

  Woon-/werkkavels aan de Stationsweg

  Het betreft de verkoop van een onbebouwde kavels waarop voor eigen rekening en risico kantoor/bedrijfsruimte en woonhuis kan worden opgericht door middel van een door koper aan te vragen bouwvergunning.

  Bedrijfskavels

  Het betreft de verkoop van een onbebouwde bedrijfskavels waarop u voor eigen rekening en risico een kantoor- /bedrijfsruimte kan oprichten.

  Businesspark De Hulst is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrie-terrein De Hulst 1 waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. De laatste nieuwe ontwikkeling is het hoofdkantoor met productiehallen van Inalfa.
  De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N 270 en de A 73 ( 1 km ) De haven van Wanssum, waar een groot container overslag bedrijf is gevestigd, is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorweg verbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het Businesspark ligt met een afstand van 900 meter. Het winkelcentrum van Venray ligt op een afstand van 2,5 km. Het vliegveld Düsseldorf- Weeze ligt op minder dan een half uur rijden.
  Steeds meer logistieke en aanverwante bedrijven vestigen zich in Venray. Met Venlo is Venray niet voor niets uitgeroepen tot Hot Spot door logistiek Nederland. De goede, rechtstreekse verbindingen, tussen de havens in Rotterdam en Duitsland dragen daar in hoge mate aan bij en is voor bedrijven een belangrijke reden om zich in Venray te vestigen. De crisis heeft daar nauwelijks vat op gehad. Het heeft er zelfs toe geleid dat er op dit moment nog maar weinig grond voor industriële doeleinden beschikbaar is.
  Met de nieuwe ontwikkeling van Businesspark De Hulst, met een oppervlakte van 41.000 m2 verdeeld over 19 uitgeefbare kavels is er weer enige ruimte ontstaan om aan de vraag te voldoen. Vijf kavels gelegen aan de doorgaande weg van Venray naar Oostrum zijn zogenaamde woon/werk kavels.
  De infra structuur van het bestaande bedrijventerrein wordt dit jaar aangepast en verbeterd waardoor de representativiteit sterk verhoogd wordt.

  Bestemmingsplan
  Volgens het goedgekeurde bestemmingsplan komen bedrijven in de categorie 1 tot 3 in aanmerking voor vestiging op Businesspark De Hulst. De bouwhoogte is maximaal 12 m. Een en ander treft u aan op de website http://ruimtelijkeplannen.venray.nl/prod/NL.IMRO.0984.BP11017-va01/r_NL.IMRO.0984.BP11017-va01_2.html.

  Verkaveling
  Woon-/werkkavels € 130,-per m².

  Koopsommen zijn afhankelijk van de uit te geven percelen en exclusief BTW.
  De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

  Alle media

  Alle afbeeldingen

  Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum
  Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum
  Stationsweg 92, 5807 AC, Oostrum

  Wijkstatistieken

  • Inwoners Venray

   22.134
  • Inwoners Venray

   21.431

  In de buurt

  Resultaten

  Er zijn geen resultaten gevonden

  Documenten

  Document Download

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie