Acmesa, Hofwoningen, bouwnummer: 4 , 9401 KS, Assen

  • 138 m²
  • A_PP
€ 479.500 V.o.n.
Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

VERKOOP GESTART! Helemaal thuis in de stad! LOCATIE Waar vind je nog zo’n mooie woonplek, zo dichtbij de stad? Je wandelt vanaf hier op je gemak in slechts een paar minuten de binnenstad van Assen in. Ideaal als je bijvoorbeeld een avond naar de schouwburg of de...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken Oranjebuurt

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

VERKOOP GESTART!

Helemaal thuis in de stad!

LOCATIE
Waar vind je nog zo’n mooie woonplek, zo dichtbij de stad? Je wandelt vanaf hier op je gemak in slechts een paar minuten de binnenstad van Assen in. Ideaal als je bijvoorbeeld een avond naar de schouwburg of de bioscoop gaat en na die tijd nog wat wilt drinken. Of als je op het terras af wilt spreken met vrienden. Lekker uitgebreid shoppen of een gezellig evenement bezoeken; het kan allemaal!

Wat betreft bereikbaarheid kun je het in Acmesa Assen gewoon niet beter treffen. Je woont niet alleen op een steenworp afstand van de stad, je zit hier met de auto ook in no-time op de A28 richting Groningen of Zwolle.

HET PLAN
De beste balans vinden tussen spanning en ontspanning is soms topsport. Terwijl de dynamiek van de stad je een boost geeft, is het ook belangrijk dat je thuis lekker uit kunt rusten. Laat dat nu precies zijn wat Acmesa Assen je biedt; een plek om je na een lange drukke dag terug te trekken binnen de muren van jouw mooie woning of om in je eigen tuin te relaxen terwijl je geniet van de rust, dicht bij het centrum.

De rand van dit plan wordt gekenmerkt door stadse villa’s en het binnengebied bestaat uit twee-onder-één-kap woningen rond een verrassend hofje. Het gaat er net zo rustig aan toe als in een heuse stadsbinnentuin. De spannende mix van traditioneel en stedelijk maakt het wonen hier extra aantrekkelijk. De kinderen laat je veilig spelen in de speeltuin en bij de wadi. Bovendien is er altijd plek voor je auto; op je eigen oprit of op de gezamenlijke parkeerplaats in het parkeerhof.

HOFWONINGEN
Aan de Prins Hendrikstraat vind je een verrassende variatie aan twee-onder-één-kap woningen in een authentieke stijl en een vrijstaande woning. Gaat jouw voorkeur uit naar een woning in een combinatie van een dwars- en een langskap? Of van twee puntdaken? Of spreekt een voorname notariswoning jou aan? Wat de woningen gemeen hebben is het duurzame wooncomfort, de royale leefruimte en een garage met oprit.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkeling van dit project?

Meld je dan vrijblijvend aan op de projectwebsite: woneninacmesa.nl of op nieuwwonendrenthe.nl

*Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

*Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 479.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak samengesteld dak
Materiaal van dak
  • pannen
Aantal eenheden 34

Locatie

Adres Hofwoningen
Plaats Assen
Provincie Drenthe
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 138

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Energielabel A_PP
Isolatie
  • volledig geisoleerd

Parkeergelegenheid

Garage
  • aangebouwd steen
Garage capaciteit 1
Oppervlakte 22

Buurtstatistieken Oranjebuurt

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Acmesa, Hofwoningen, bouwnummer: 4, Assen

Hier zult u wonen

Acmesa, Hofwoningen, bouwnummer: 4, 9401 KS, Assen

Schaduwwijzer

Assen
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.