Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
2583 CN, 's-Gravenhage

Beaufort, 2583 CN, 's-Gravenhage

Omschrijving

BEAUFORT Met de ontwikkeling van Beaufort aan de Dr. Lelykade in de Scheveningse Tweede Binnenhaven komt er een einde aan een tijdperk van vernieuwing in dit gebied. In de loop der jaren is de Tweede Binnenhaven uitgegroeid van een stille werkhaven tot één van de...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 50 m² - 170 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Verkoop start Q1 2022

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 23
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 476 m³ - 140 m³
Woonoppervlakte 50 m² - 170 m²
Inhoud 140 m² - 476 m²

Uitgebreide omschrijving

BEAUFORT

Met de ontwikkeling van Beaufort aan de Dr. Lelykade in de Scheveningse Tweede Binnenhaven komt er een einde aan een tijdperk van vernieuwing in dit gebied.
In de loop der jaren is de Tweede Binnenhaven uitgegroeid van een stille werkhaven tot één van de levendigste stadsgedeelten pal aan de kust. De oude gebouwen maakten gaandeweg plaats voor chique nieuwbouw. Steeds meer mensen ontdekken wat een fantastische locatie dit is. Vrijwel direct aan zee en strand. Heerlijk uitzicht. Ook zónder mooi weer een sfeer alsof het altijd vakantie is. Beaufort is nu de laatste van die ontwikkelingen aan de haven. En, geheel in stijl met de naam, wij denken dat het storm gaat lopen.

GROTE KANS DAT HET STORM LOOPT
Beaufort omvat in totaal 23 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen.
Alle appartementen en ook de stadswoningen beschikken over een privé buitenruimte. De (zeer) grote appartementen worden gerealiseerd aan de Dr. Lelykade, deze zijn gericht op de Tweede Binnenhaven. De bescheidener appartementen liggen aan de Menninckstraat, die de Dr. Lelykade verbindt met de Koppelstokstraat. Op de hoek van de Mennickstraat en de Koppelstokstraat komen nog 2 appartementen en 1 maisonnette. Aan de Koppelstokstraat komen de zes stadswoningen te staan. Deze stadswoningen zijn grondgebonden en bestaan uit drie woonlagen. Zo biedt Beaufort een ruime keuze aan woongenot, voor uiteenlopende wensen van geïnteresseerden. En, bij elke woning is een privé parkeerplaats beschikbaar. Dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Dat alléén al is fijn thuiskomen!

DR. LELYKADE, 5 APPARTEMENTEN CIRCA 172 M2
‘Wow’. Dat zal de reactie van iedereen zijn die deze zeer grote 4 kamer appartementen aan de rechterzijde van het gebouw aan de Dr. Lelykade binnenloopt. Deels uitzicht op zee, vanaf de twee (waarvan 1 overdekt) verschillende balkons het leven beneden op straat aanschouwen, een zee aan ruimte.

DR. LELYKADE, 5 APPARTEMENTEN CIRCA 155 M2
Deze grote appartementen aan linkerzijde van de Dr. Lelykade hebben een iets smallere beukmaat dan de naastgelegen appartementen. Ze komen daardoor uit op een totale woonoppervlakte van circa 155 m². Net als de appartementen aan de rechterzijde hebben ook deze twee soorten buitenruimten: een open – en een overdekt balkon (loggia).

MENNINCK-/KOPPELSTOKSTRAAT, APPARTEMENTEN CA. 50, 60 EN 100 M2
De Dr. Lelykade en de Koppelstokstraat zijn met elkaar verbonden door de Menninckstraat. Aan deze verbindingsstraat komen in het project Beaufort vier appartementen van bescheiden omvang (circa 50 m²). Deze bestaan uit een living, een slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras.

KOPPELSTOKSTRAAT, STADSWONINGEN CIRCA 141 M2
Veelzijdig. Dat zijn de zes grote stadswoningen aan de zijde van de Koppelstokstraat. Op de begane grond kunt u bijvoorbeeld een eigen praktijk voeren of werkruimte creëren. Aan de zijde van de privé parkeerplaatsen heeft u een grote berging, voor fietsen en dergelijke.

WONEN MET DE WIND IN DE ZEILEN
Zon. Zee. Zilt. Het wonen aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven is met drie woorden te vangen. Deze locatie is in Den Haag met niets te vergelijken. Hier komen mensen het weekend vieren, in de restaurants en op de terrassen.
Wat nog niets eens zo heel lang geleden een wat verlaten werkgebied was, is inmiddels onherkenbaar veranderd. Het is een plek waar mensen plezier komen maken. Flaneren langs het water, bootjes kijken, altijd leuk. Sporten. Met de benen over de kaderand een beetje met elkaar kletsen. Het rustgevende tikken van de masten van de zeilschepen in de jachthaven. Als op hete zomerdagen de stad nog nazindert, koelt het hier door het open water sneller af. Het altijd schilderachtige uitzicht over de haven en/of zee. En hoe vaak zult u niet zeggen: ‘Gaan we boodschappen doen, halen we iets te eten? Nee. We eten wel wat bij die-en-die of daar-en-daar.’

AAN DE BESTE KANT VAN DEN HAAG
Ëchte Scheveningers geven het niet graag toe. Maar Den Haag en Scheveningen zijn toch echt één. Aan de ene kant de zee en strand, aan de andere kant om te beginnen het gezellige Statenkwartier.
Winkelen op ‘de Fred’, met z’n vele speciaalzaken, bijzondere adresjes en natuurlijk het geweldige Kunstmuseum. Voor fervente fietsers en hardlopers zijn er de naastgelegen duinen van het Westduinpark. U kunt ongehinderd en genietend van het vele groen en de stilte helemaal naar Hoek van Holland fietsen! De stranden ‘hier op zuid’ zijn ook een stuk rustiger dan aan de noordzijde, dus ook ideaal voor de hondenbezitter. Iets verderop liggen de Vogelwijk en het Valkenboskwartier, met de sfeervolle Fahrenheitstraat. Alle voorzieningen zijn dus dicht in de buurt, een aangename gedachte. En er liggen plannen voor een Randstadrailverbinding naast de Tweede Binnenhaven. Om straks lekker makkelijk overal naartoe te reizen. En dan fijn weer naar huis. Thuis.

Planning:
- start verkoop: 1e kwartaal 2022
- start bouw: prognose 2022

Interesse? Laat uw gegevens achter op de projectwebsite en we houden u op de hoogte van de datum start verkoop.

Alle media

Alle afbeeldingen

Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage
Beaufort, 's-Gravenhage

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  8.265
 • Vrouwelijke inwoners

  8.635
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 215.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie