Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
1507 ED, Zaandam

Burano, 1507 ED, Zaandam

€ 950 - € 1.495

Omschrijving

Burano | Maximaal woongenot in Zaandam! Op loopafstand van het centrum van Zaandam, in een appartement in Burano! Het project bestaat uit drie gebouwen: Casa Azzurro, Casa Blu en Casa Verde. Er is een breed aanbod aan appartementen. Een knus tweekamerappartement...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 64 m² - 128 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

De bouw is gestart

Meld u aan als geïnteresseerde

De aannemer is volop bezig met de bouw van drie gebouwen waar verschillende appartementen in gerealiseerd gaan worden. 
 

Beschikbaar

Vraag een bezichtiging aan

De 143 appartementen in Burano zijn klaar om verhuurd te gaan worden. Er is een breed aanbod aan appartement dus meld je aan via de projectwebsite wanneer je interesse hebt. Hier kun je zelf een bezichtiging inplannen. We laten je de appartementen graag zien!
 

Nog enkele beschikbaar

Informeer naar de beschikbaarheid

Het grootste deel van de appartementen is inmiddels verhuurd. Neem contact met ons op om te informeren naar de actuele beschikbaarheid. 
 

Verhuurd

Voor alle appartementen is een nieuwe huurder gevonden. 
 

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs € 950 - € 1.495
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 144
Locatie
Plaats Zaandam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 333 m³ - 166 m³
Woonoppervlakte 64 m² - 128 m²
Inhoud 166 m² - 333 m²

Uitgebreide omschrijving

Burano | Maximaal woongenot in Zaandam!

Op loopafstand van het centrum van Zaandam, in een appartement in Burano! Het project bestaat uit drie gebouwen: Casa Azzurro, Casa Blu en Casa Verde. Er is een breed aanbod aan appartementen. Een knus tweekamerappartement bijvoorbeeld, perfect voor starters of een flexibel driekamerappartement, waarbij de extra slaapkamer kan dienen als thuiskantoor, kinderkamer of inloopkast. Nog meer ruimte nodig? Dan is een vierkamerappartement de perfecte keuze. In Burano zijn er woningen voor iedereen!

Casa Verde: 83 appartementen verdeeld over 13 woonlagen;
Casa Blu: 34 appartementen verdeeld over 6 woonlagen;
Casa Azzurro*: 26 levensloopbestendige appartementen verdeeld over 7 woonlagen

Keuken & Badkamer
Uw appartement in Burano is voorzien van een luxe Bribus keuken, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur van ATAG. De keuken heeft met witte kasten en een zwart composiet werkblad een tijdloze uitstraling. Qua apparatuur heeft u de beschikking over een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi oven met geïntegreerde magnetron, een koelvriescombinatie en een vaatwasser. De opstelling van de keuken kan per woningtype variëren. Dit vindt u terug op de plattegrond. Ook inde badkamer zie je de aandacht voor kwaliteit terug. De vloer is betegeld met zwarte vloertegels, de wanden met witte wandtegels tot aan het plafond.

Ligging en bereikbaarheid
De wijk waarin Burano wordt gebouwd, Inverdan, is onderdeel van het vernieuwde kloppende stadshart van Zaandam. De stedelijke vernieuwing in dit gebied draagt bij aan een fijne, moderne woonsfeer, met ruimte voor cultuur, winkelen en horeca. Je woont hier vlakbij het centrum van Zaandam, waar je terecht kunt voor dagelijkse boodschappen en een uitgebreid winkelaanbod. De bus stopt voor de deur en het centraal station is 700 meter van de locatie. Op 15 minuten met de trein ben je al in Amsterdam maar dichterbij huis is het ook genieten, je woont hier namelijk vlakbij de karakteristieke Zaandamse natuur, met haar bijzondere molens, rietkragen en sloten.

Energiezuinig
Door de aanwezigheid van een warmtepomp kunt u op een energiezuinige manier verwarmen en koelen. Met als gevolg aanzienlijke lagere energielasten voor u als huurder. Dit voordeel komt iedere maand terug.

Buitenruimte& binnentuin
Bij elk appartement is een buitenruimte aanwezig, een balkon, terras of loggia. Daarnaast beschikt het complex over een schitterende binnentuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Parkeren
Voor het parkeren is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de parkeergarage de kosten zijn € 115,-incl. servicekosten per maand.

*Casa Azzurro
Burano is ook prettig wonen als er (in de toekomst) wellicht zorg nodig is. Casa Azzurro, is hier speciaal voor ingericht. De appartementen zijn levensloopbestendig gebouwd en met zorgaanbieder De Zorgcirkel op de begane grond, is hulp letterlijk heel dichtbij.

Interesse?
Schrijf u dan direct in via de projectwebsite hureninburano.nl

Alle media

Alle afbeeldingen

Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam
Burano, Zaandam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  6.210
 • Vrouwelijke inwoners

  6.130
 • Inwoners Zaanstad

  76.014
 • Inwoners Zaanstad

  77.665
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 196.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie