De Heeren van Vroondaal - Fase 3, 's-Gravenhage
2553 EE, 's-Gravenhage

De Heeren van Vroondaal - Fase 3, 2553 EE, 's-Gravenhage

€ 434.850 - € 849.850 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Met De Heeren van Vroondaal krijgt Den Haag er een bijzonder stukje stad bij. Hier woon je in een exclusief huis aan de rand van het park, met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. En met het strand op fietsafstand. Hier geniet je van een ruime woning en...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 434.850 - € 849.850
Locatie
Plaats 's-Gravenhage

Uitgebreide omschrijving

Met De Heeren van Vroondaal krijgt Den Haag er een bijzonder stukje stad bij. Hier woon je in een exclusief huis aan de rand van het park, met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. En met het strand op fietsafstand. Hier geniet je van een ruime woning en royale tuin, met volop ruimte voor de kinderen om buiten te spelen.

Fase 3 van De Heeren van Vroondaal bestaat uit 52 karakteristieke, duurzame woningen. Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen 14 royale twee-onder-één kapwoningen en 36 schitterende Herenhuizen (in diverse uitvoeringen) en 2 vrijstaande villa’s. Met hun chique gevels, in een decoratieve stijl met veel ornamentiek en kleurig materiaalgebruik, zetten zij de toon in Westmadepark.

Klassiek en exotisch
Herkenbaar, met een unieke touch. Dat is het architectuurbeeld van De Heeren van Vroondaal, geïnspireerd op de klassieke Haagse architectuurstijl met exotische elementen uit het voormalige Indië. Bepalend voor dit beeld zijn rijke geveldetails, torentjes, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten in verschillende uitvoeringen. In De Heeren van Vroondaal is dan ook geen huis hetzelfde. Tegelijkertijd is eenheid gecreëerd door dezelfde kleuren gevelsteen toe te passen en diverse woningen met witte elementen of in wit keimwerk uit te voeren.

Lommerrijke omgeving
De onderlinge eenheid wordt verder versterkt door de verankering van de woningen in de openbare ruimte. De tuinen, hagen en groene hekwerken gaan naadloos over in de lommerrijke woonomgeving. De straten, met informeel karakter en smal wegprofiel dragen aan de rust en ruime van De Heeren van Vroondaal bij.

Ligging De Heeren van Vroondaal
De Heeren van Vroondaal vind je in Vroondaal Westmadepark. Dit is het noordelijk deel van Vroondaal. Deze Haagse nieuwbouwwijk ligt midden in het prachtige natuur- en recreatiegebied Madestein op loop- en fietsafstand van het Ockenburgse Bos en het strand van Kijkduin.

Zo bereik je De Heeren van Vroondaal
De Heeren van Vroondaal bereik je straks via de Westmadeweg aan de kant van de Oorberlaan. Om op de N211 te komen neem je de Madepolderlaan. De N211 sluit aan op de A4, waardoor je zo in Den Haag, Rotterdam en Leiden bent. Reis je richting Rotterdam, de Zuid-Hollandse eilanden en Zeeland, dan is ook de A20 - via de N213 - een snelle verbinding.

Kenmerken:
- Woonoppervlaktes variëren van circa 140 tot 195 m2
- 3 slaapkamers op de eerste verdieping
- Luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch op eerste verdieping
- (Bodem)warmtepomp
- Standaard vloerverwarming
- Zonnepanelen optioneel mogelijk
- Hoogwaardige afwerking
- Woning wordt zonder keuken opgeleverd
- Woningborggarantie

Woningtype C en D - Twee-onder-één-kap-woningen
Van circa € 569.850,- tot € 614.850,- v.o.n.

Woningtype E en G - Herenhuizen
Van circa € 504.850, - tot € 599.850,- v.o.n.

Woningtype H en J - Herenhuizen
Van circa € 434.850,- tot € 519.850,- v.o.n.

Woningtype K en L - Vrijstaande villa's
Van circa € 749.850,- tot € 849.850,- v.o.n.

Woningtype M en N - Herenhuizen
Van circa € 474.850,- tot € 549.850,- v.o.n.

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht binnen je Mijn Eigen Huis account op de projectwebsite. Om de top vijf van jouw bouwnummers door te geven nu de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in op de projectwebsite, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype. Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan om goed voorbereid te zijn op de start verkoop.

Algemeen: Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. De woningen zijn niet volgens de meetinstructie gemeten, omdat dit feitelijk niet mogelijk is.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  2.545
 • Vrouwelijke inwoners

  2.435
 • Inwoners 's-Gravenhage

  259.837
 • Inwoners 's-Gravenhage

  265.045
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 247.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie