De Hoogschout (in voorbereiding), Etten-Leur
De Hoogschout (in voorbereiding), Etten-Leur
De Hoogschout (in voorbereiding), Etten-Leur
4871 BB, Etten-Leur

De Hoogschout (in voorbereiding), 4871 BB, Etten-Leur

Omschrijving

DE HOOGSCHOUT De 40 appartementen in De Hoogschout worden gerealiseerd naast het monumentale Withofklooster aan de Bisschopsmolenstraat 162 in Etten-Leur. De Bisschopsmolenstraat is een van de meest authentieke straten van de stad. Op steenworp afstand vindt u...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 90 m² - 175 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 40
Locatie
Plaats Etten-Leur
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 90 m² - 175 m²

Uitgebreide omschrijving

DE HOOGSCHOUT

De 40 appartementen in De Hoogschout worden gerealiseerd naast het monumentale Withofklooster aan de Bisschopsmolenstraat 162 in Etten-Leur. De Bisschopsmolenstraat is een van de meest authentieke straten van de stad. Op steenworp afstand vindt u speciaalzaken, boetiekjes en recreatievoorzieningen zoals cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer en fietst u zo de polder in naar bijvoorbeeld Natuurgebied Vloeiweide. Ook het winkelplein aan de Kerkwerve is om de hoek voor de dagelijkse boodschappen.

HET PLAN
De Hoogschout voorziet in 40 luxe koopappartementen in het hogere segment, met een oppervlakte die grofweg uiteenloopt vanaf ca. 90m² tot ca. 175m². De bijbehorende parkeer- en bergingsvoorzieningen worden half verdiept onder het gebouw gerealiseerd. Vanuit de garage heeft u middels de lift of het trappenhuis een directe toegang tot uw woonlaag.

Om de halfverdiepte parkeervoorziening mogelijk te maken wordt het gebouw een stuk opgetild ten opzichte van het omliggende maaiveld. Niet alleen geeft dit robuuste basement het gebouw extra allure, het maakt bovenal het omliggende groen en/of de dynamische Bisschopsmolenstraat vanuit alle appartementen maximaal beleefbaar.

Bovenop de parkeervoorziening wordt het gebouw opgebouwd uit 4 bouwlagen. Elke bouwlaag biedt ruimte aan 11 appartementen welke alle beschikken over een ruime, goed op de zon georiënteerde buitenruimte. Uitzondering hierop is de toplaag. Deze wordt namelijk terugliggend vormgegeven. Hierdoor is er ruimte voor 7 exclusieve appartementen met zeer royale dakterrassen.

PLANNING
Samen met de architect en diverse andere adviseurs zijn wij achter de schermen hard aan het werk om onze plannen verder uit te werken. De grove schetsen van nu moeten worden vertaald in concrete, technisch uitvoerbare ontwerpen. U zult begrijpen dat dit ontwikkelingsproces tijd vergt, maar wij houden van doorpakken en hebben ons tot doel gesteld om al in het tweede kwartaal van 2022 te starten met de verkoop. Tegen die tijd zullen ook de verkoopprijzen pas bekend zijn.

Ondertussen houden we u natuurlijk graag op de hoogte van de door ons geboekte voortgang en zullen we gaandeweg steeds meer informatie met u kunnen delen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling rondom De Hoogschout? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite: www.dehoogschout.nl

Alle media

Alle afbeeldingen

De Hoogschout (in voorbereiding), Etten-Leur
De Hoogschout (in voorbereiding), Etten-Leur
De Hoogschout (in voorbereiding), Etten-Leur

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  9.290
 • Vrouwelijke inwoners

  9.385
 • Inwoners Etten-Leur

  21.243
 • Inwoners Etten-Leur

  21.784
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 233.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie