De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
3012 VJ, Rotterdam

De Maasbode, 3012 VJ, Rotterdam

€ 1.425.000 - € 1.425.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

DE MAASBODE, ROTTERDAM De Maasbode is niet zomaar een gebouw. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen! Midden in het centrum van Rotterdam. In de wijk Cool – Witte de With District. De coolste wijk van de stad. Dit 70 meter hoge gebouw aan de William...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 190 m² - 190 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Buurtstatistieken Cool

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 1.425.000 - € 1.425.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 96
Locatie
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 740 m³ - 740 m³
Woonoppervlakte 190 m² - 190 m²
Inhoud 740 m² - 740 m²

Uitgebreide omschrijving

DE MAASBODE, ROTTERDAM
De Maasbode is niet zomaar een gebouw. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen! Midden in het centrum van Rotterdam. In de wijk Cool – Witte de With District. De coolste wijk van de stad. Dit 70 meter hoge gebouw aan de William Boothlaan, op de hoek Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel, heeft binnenstraten op hoogte.

WONEN ZOALS JE WONEN WILT, DAT IS ‘M
Hier woon je zoals je wonen wilt. Voor wie exclusiviteit in de overtreffende trap verlangt. Met of zonder gezin. Aan een straat op hoogte, uniek en nieuw. Maar ook levendig en omringd door de stad. Met winkels, horeca en scholen om de hoek. Vlakbij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. De Maasbode is voor iedereen die gaat voor high-end wooncomfort, internationale allure en privacy. Dat is ‘M.

DE MAASBODE. DIT IS 'M
De Maasbode is bijzonder en uniek. Ontworpen vanuit een vraagstuk. Namelijk hoe we o.a. 3-laagse woningen toevoegen aan de binnenstad. Het contact met andere mensen en voldoende ruimte zijn daarbij belangrijk. Huisje, boompje, beestje wordt niet per se geassocieerd met de drukke en soms anonieme binnenstad. Toch hebben we juist dát voor elkaar gekregen.

We hebben zo’n wijk de hoogte in gebouwd. Met verschillende straten waar ruimte is om te ontmoeten, ontdekken en leven. De gezamenlijke entreestraat is ontstaan omdat er behoefte is aan een centraal meetingpoint. Waar je elkaar ongedwongen ziet en ontmoet. Het pad rondom de terrassen is voor de kinderen uit de buurt de spreekwoordelijke heg met het gat, hier komen ze elkaar tegen. Bijna iedere gezinswoning in De Maasbode heeft een ‘eigen’ boom. Het is een concept dat is ontstaan vanuit wensen.

HIER KOMT ALLES SAMEN
Rotterdam leeft. Bruist. Is de stad van de toekomst. In Rotterdam wil je wonen. Maar je wilt ook fijn wonen. Met voldoende leefruimte. In een gezellige buurt. Want jouw familie heeft behoefte aan sociale interactie. Buren waar je mee praat. Andere kinderen waar jouw kids mee kunnen spelen. Een straat waar ze veilig kunnen rennen, fietsen, voetballen. Een eigen plek. Ruimte. Zowel binnen als buiten, rondom het huis. Ruimte voor groen en een tuin. Scholen en sportverenigingen in de buurt.

WONEN IN EEN STRAAT OP HOOGTE
De woonlagen in De Maasbode waar de City Houses en City Villa's aan liggen, bestaan uit overdekte binnenstraten met 44 eengezinswoningen. Je woont hier in een gezellige straat, met buren. Niet op straatniveau, maar op hoogte! De straten zijn ongeveer 10 meter hoog. Maar het voelt alsof je buiten staat. Door een goed doordacht lichtplan en slimme opstelling van verschillende lampen, wordt het licht van buiten in de straten nagebootst. Het licht in de overdekte straat past zich in de loop van de dag aan. Schaduwen draaien met de zon mee en als het buiten schemert, schemert het in de straten van De Maasbode.

CITY LOFT
Ben jij alleen of zoek je een 2e plek in het centrum van Rotterdam dan stellen wij je graag voor aan deze unieke loft. De City Loft (8 in totaal op de eerste en tweede verdieping) is helemaal uitgedacht. Zo is de interieurbox voorzien van een slaapunit, bergruimte met wasmachineopstelling, een geïntrigeerde keuken en een aparte badkamer. De box is in iedere gewenste beits leverbaar om zo die personal touch eraan te geven. Zo zie je deze appartementen ook al in New York en andere wereldsteden. Iedere m² is benut. Wil jij er toch een eigen invulling aan geven? Dan zijn de hoek-lofts met rondom raampartijen iets voor jou. Bij alle lofts geniet je zomers op het balkon, te bereiken via de grote openschuivende glazen pui. Alle City Lofts liggen op het zuiden, wat zorgt voor een fijne lichtinval. Je fiets stal je onder het pand in de gezamenlijke fietsenstalling. De woonoppervlakte van de City Lofts zijn 53 tot 84 m².

DOWNTOWN APPARTEMENT
Zoek jij een heerlijk ruim en licht twee- of driekamerappartement met een eigen buitenruimte in hartje Rotterdam? Dan hebben wij het Downtown appartement voor je. Deze appartementen hebben een speelse indeling met open keuken en in sommige gevallen zelfs plek voor een luxueus kookeiland. Alle appartementen beschikken over een fijn privébalkon die je bereikt via de grote openschuivende glazen pui. Deze appartementen zijn allemaal uniek en hebben een woonoppervlakte van 66 tot 121 m². Eén of twee slaapkamers, een berging in de woning en een plek voor je fiets in de centrale fietsenstalling. In de wijk Cool, de coolste wijk van de stad, woon jij in een uniek appartement.

UPTOWN APPARTEMENT
Kwaliteit en beleving dat zijn de kenmerken van de Uptown Appartementen. Dit zijn ruime twee- en driekamerappartementen met een oppervlakte van 105 m² tot 140 m². Licht door de vele ramen. Een goede leefruimte die mogelijkheid biedt om een luxe keuken te plaatsen. Het merendeel van dit type ligt op de hoeken van het gebouw wat een unieke beleving geeft. Hier kijk je vanuit 2 zijden van de leefruimte over de stad. Door de vele raampartijen en goede buitenruimtes stralen deze appartementen kwaliteit uit. Hier wil je nooit meer weg! Jouw plek in de stad. De fiets stal je veilig in de gezamenlijke fietsenstalling in de entreestraat. Noemen we de privé buitenruimte van Uptown Appartement een balkon, dan doen we het absoluut tekort. Woon je hier, dan heb je een terras.

CITY HOUSE
Ben jij op zoek naar een herenhuis in de stad? Dan stellen wij je voor aan de City Houses. Deze variëren in grootte en bevinden zich in het middelste gedeelte van het woongebouw. De woningen hebben verdiepingshoge glaspuien waardoor het bijzonder licht is in huis. Dit geeft deze moderne City Houses absolute grandeur. Vanuit de entreehal brengt de lift je naar jouw eigen straat. Je stapt de woning binnen en via de royale entree bereik je de luxe woonkeuken. Dé ideale plek in huis voor gezellige borrels en etentjes met vrienden. Via grote glazen schuifdeuren loop je zo naar buiten. De spectaculaire woonbeleving ervaar je hier vanuit je loungeset op het terras.

De indeling van de City Houses verschilt per bouwnummer. Een aantal City Houses heeft een aparte royale living op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping bevinden zich dan 2 grote slaapkamers, een ruime badkamer en een ruimte die je bijvoorbeeld als gym kunt inrichten. Er zijn ook City Houses met op de begane grond een open woonkeuken de overgaat in de woonkamer. Van deze woningen is de indeling van de verdiepingen net anders. Op de 1e verdieping vind je de luxe master bedroom met en suite badkamer. Een 2e badkamer en nog 2 ruime slaapkamers tref je op de 2e verdieping.

CITY VILLA
Ga jij voor dat ene bijzondere huis van de stad? Dan stellen wij je voor aan de City Villa. Binnen in de City Villa met 3 woonlagen heb je volop de ruimte. De villa’s tellen maar liefst 203 m² aan woonoppervlakte. Op de begane grond is de royale woonkamer aan de terraskant van de villa gesitueerd. De grote woonkeuken met kookeiland bevindt zich aan de voorkant van het huis. De ruime vide tussen de keuken en woonkamer is een opvallend en stijlvol element in deze villa. Zet de schuifdeuren van de woonkamer open en geniet lekker van je beschutte terras op hoogte.

De master bedroom op de 1e verdieping heeft uiteraard een eigen inloopkast en een royale, luxe badkamer. Vanaf de vide heb je een schitterend uitzicht naar buiten en heb je contact met de verdieping beneden. Deze ruimte leent zich perfect voor bijvoorbeeld een werkruimte of game zone. Op de 2e verdieping bevinden zich 2 enorme slaapkamers en een gemeenschappelijke badkamer. De mogelijkheden in de ruimte tussen de slaapkamers zijn hier ook eindeloos en vul je naar eigen inzicht in.

TOPFLOOR
De TopFloor appartementen zijn voor mensen die exclusiviteit in grootte, in hoogte, in design en in originaliteit verlangen. Het imponerende uitzicht dat het vele glas en de buitenruimten bieden, is fenomenaal. Binnen in het TopFloor appartement met 2 woonlagen ervaar je de overtreffende trap qua ruimte. Alleen de woonkamer en keuken beslaan al een oppervlakte van meer dan 100 m². Het terras grenzend aan de keuken, met de imposante glazen pui over 2 woonlagen, zorgt ervoor dat je bij een lekker zonnetje al heel snel de schuifdeuren open zet en buiten kan zitten. Ga je naar de 2e etage dan kom je uit op de vide. Hier kijk je prachtig door het huis en heb je zicht over de stad, hét mooiste uitkijkpunt vanuit het huis.

Op de 2e woonlaag gaat het topniveau van deze woning onverminderd door. De master bedroom is gigantisch en heeft een eigen inloopkast, badkamer en een separaat toilet. Aan de andere kant van de verdieping bevinden zich nog 2 royale slaapkamers met een gezamenlijke badkamer. Vanuit één van deze slaapkamers stap je via openslaande deuren jouw patio op, een plek voor jezelf en dat in de stad.

Dus geen penthouse maar een TopFloor. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk wonen op topniveau.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Alle afbeeldingen

De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam
De Maasbode, Rotterdam

Buurtstatistieken Cool

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  0.5 km
 • Voortgezet onderwijs

  0.6 km
 • Inwoners Cool

  2.945
 • Inwoners Cool

  2.915
 • Inwoners Rotterdam

  322.040
 • Inwoners Rotterdam

  329.591

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie