De Stek, Apeldoorn
De Stek, Apeldoorn
De Stek, Apeldoorn
7324 RH, Apeldoorn

De Stek, 7324 RH, Apeldoorn

€ 519.000 - € 679.000

Omschrijving

Wonen aan de rand van de stad, in het groen. Zo de deur uitlopen voor een picknick in het park, een praatje met de buren of een eindje hardlopen in het buitengebied. In "De Stek" vloeien de gezelligheid van de stad Apeldoorn en het groene karakter van Zuidbroek heel...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 134 m² - 144 m²
Perceel 267 m² - 478 m²
Meer kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 519.000 - € 679.000
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 8
Locatie
Plaats Apeldoorn
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 604 m³ - 502 m³
Perceeloppervlakte 267 m² - 478 m²
Woonoppervlakte 134 m² - 144 m²
Inhoud 502 m² - 604 m²

Uitgebreide omschrijving

Wonen aan de rand van de stad, in het groen. Zo de deur uitlopen voor een picknick in het park, een praatje met de buren of een eindje hardlopen in het buitengebied. In "De Stek" vloeien de gezelligheid van de stad Apeldoorn en het groene karakter van Zuidbroek heel natuurlijk samen. De 27 nieuwe woningen in dit plan liggen aan beide zijden van Park Zuidbroek. Er is keuze uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kap woningen en rijwoningen. Allemaal nul-op-de-meter woningen dus energieneutraal en met lage maandlasten. Dit alles prachtig gelegen in een groene omgeving.
Wordt dit jouw nieuwe Stek?

In "De Stek" kies jij zelf hoe jij het liefste wilt wonen. Er zijn drie verschillende woningtypes met elk een eigen ligging, karakter en prijsklasse. Aan de noordzijde van park Zuidbroek liggen twee vrijstaande woningen en zes twee-onder-één-kapwoningen op ruime percelen. Aan de zuidzijde liggen negentien rijwoningen, die uit te breiden zijn naar wens. Hier kun je wonen zoals jij wilt!

In zo’n mooie, groene wijk als Zuidbroek besef je maar al te goed dat we zuinig moeten zijn op de aarde. Daarom zijn alle woningen energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst. Een ‘nul op de meter’-woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van genoeg zonnepanelen om zelf alle benodigde energie duurzaam op te wekken. Hiermee doe je het milieu een plezier, maar ook je portemonnee! Je bespaart namelijk elke maand weer op je vaste lasten. Fijn toch?

Lijkt het je wat om in één van deze woningen te wonen? Meld je dan alvast aan op de projectwebsite www.destekapeldoorn.nl

Op donderdag 24 juni a.s. zullen de woningen in verkoop gaan, vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumentatie op de projectwebsite. De inschrijfperiode duurt tot en met donderdag 1 juli a.s. 12.00 uur.

Alle media

Alle afbeeldingen

De Stek, Apeldoorn
De Stek, Apeldoorn
De Stek, Apeldoorn

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie