De Vechte , 7772 XM, Hardenberg

  • Geen bouwnummer beschikbaar
Hardenberg
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Duurzaam wonen, met zicht op de Vecht en groen! De Vechte is onderdeel van de herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruserbrink. Verouderde flats maken plaats voor een mix van nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. De Vechte telt straks 54...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Overig Stad Hardenberg

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Duurzaam wonen, met zicht op de Vecht en groen!

De Vechte is onderdeel van de herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruserbrink. Verouderde flats maken plaats voor een mix van nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. De Vechte telt straks 54 appartementen (De Vechtvliet en de Vechthage) en 6 rijwoningen (Kruserbrink) voor gezinnen. Naar verwachting start de verkoop van de rijwoningen in Q1 2024 en volgt de start verkoop van de appartementen in de loop van 2024.

LOCATIE
Het project De Vechte kent een unieke ligging tussen het levendige stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Daarmee past de nieuwe woonbuurt bij ‘landstad’ Hardenberg. Je beleeft hier rust, water en natuur, terwijl alle centrumvoorzieningen op loopafstand liggen. In Hardenberg vind je een ruim aanbod van winkels, eetgelegenheden en scholen. Daarnaast zijn er zorgvoorzieningen zoals huisartsenpraktijken, apotheken en een ziekenhuis. Verder beschikt Hardenberg over een treinstation op de lijn Emmen – Zwolle.

DE WONINGEN
De woningen zijn ontworpen met het oog op de toekomst, met aanpasbare indelingen en een solide constructie. Gekozen is voor duurzame materialen, zoals baksteen, die weinig onderhoud vereisen en mooi verouderen. De gebouwen voldoen aan de energiezuinige BENG-normen en zijn voorzien van zonnepanelen en energie-efficiënte installaties, zoals warmtepompen en vloerverwarming. Dankzij deze duurzame aspecten wordt De Vechte een woonbuurt die klaar is voor de toekomst, met een groene omgeving, energiezuinige woningen en een minimale impact op het milieu.

Het ontwerp van De Vechte omvat tal van groene elementen, zoals beplanting, bomen en waterretentie, om wateroverlast en hittestress te voorkomen. Bestaande bomen van hoge kwaliteit blijven behouden en nieuwe bomen met een gunstige bijdrage aan biodiversiteit worden toegevoegd. Groene longen tussen de woongebouwen geven de buurt een rustig karakter. Je hebt het gevoel dat je op bezoek bent in de natuur. Onder meer huismussen, zwaluwen en scholeksters vinden hier hun ideale broedplek.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 60

Locatie

Plaats Hardenberg
Land NL

Buurtstatistieken Overig Stad Hardenberg

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Vechte, Hardenberg

Hier zult u wonen

De Vechte, 7772 XM, Hardenberg

Results

No results were found
Hardenberg
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie