Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
2553 DA, 's-Gravenhage

Flair 10, 2553 DA, 's-Gravenhage

€ 359.000 - € 759.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Open Huis Flair10 op woensdag 15 februari a.s. Ben je op zoek naar een nieuwe woning en val je voor de charme van een klassieke bouwstijl? Maar wil je niet de hoge energielasten van een oudere woning? Dan is Flair10 het nieuwbouwproject voor jou! Hier maak je de...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Nog enkele woningen beschikbaar!

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 359.000 - € 759.500
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 47
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Website

Uitgebreide omschrijving

Open Huis Flair10 op woensdag 15 februari a.s.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en val je voor de charme van een klassieke bouwstijl? Maar wil je niet de hoge energielasten van een oudere woning? Dan is Flair10 het nieuwbouwproject voor jou! Hier maak je de volgende stap in jouw wooncarrière en geniet je van een duurzaam huis mét behoud van de klassieke stijl. Nieuwsgierig? Op woensdag 15 februari van 17.00 uur tot 18.30 uur is er een Open Huis bij het informatiecentrum Vroondaal.

Tijdens het Open Huis heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan Nelisse Makelaars en/of Frisia Makelaars. Zij kunnen je ook een gratis advies geven over de mogelijkheden van jouw huidige woning. Daarnaast is Rabobank aanwezig om je te informeren over de financiering. Kortom, het Open Huis bij informatiecentrum Vroondaal is dé mogelijkheid om alles te weten te komen over het gevarieerde aanbod in de wijk. Zie jij jezelf al wonen in een van de appartementen of de laatste eengezinswoning in Flair10? Tijdens het Open Huis heb je de mogelijkheid om er alles over te vragen!

Informatiecentrum Vroondaal is gelegen aan de Vroonhoevelaan 2 te Den Haag. De makelaars ontvangen je graag op woensdag 15 februari van 17.00 uur tot 18.30 uur.

=========

Heeft u interesse in deze prachtige appartementen en woningen? Schrijf u in op de projectwebsite.

Wat leuk dat u interesse heeft in Flair10. Deze prachtige, stijlvolle appartementen en woningen vormen straks de toegang tot een unieke wijk: Vroondaal! Inmiddels is Vroondaal een begrip geworden in Den Haag en omstreken. Kiest u ook voor Vroondaal?

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. Wonen in Vroondaal is genieten van de voordelen van een nieuwbouwwoning met een klassieke en stijlvolle uitstraling. En dat allemaal in een prachtige, groene omgeving vlakbij Den Haag! De woningen en appartementen van Flair10 hebben een sterk, eigen signatuur. De rijk gedetailleerde gevels zijn geïnspireerd op de Haagse architectuur en sluiten aan op de reeds gebouwde woningen in de wijk. Samen met de voorzieningen die in het hoofdgebouw worden gerealiseerd, zoals de supermarkt en horeca, krijgt Flair10 een verbindingsfunctie tussen Vroondaal en de omgeving: Hier begint Vroondaal!

De ligging van dit project maakt het plaatje helemaal compleet: ingesloten tussen de bruisende stad Den Haag en de groene omgeving, de duinen en de kust. U kunt vanuit uw woning alle kanten op! Een frisse duik nemen? Of lekker een middagje shoppen? Dit is allemaal mogelijk. De wijk is voorzien van veel water en groen, zodat u kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Voelt u de flair van Flair10? Lees dan vooral verder en laat u inspireren! De meest uitgebreide technische informatie vindt u op de projectwebsite.

Alle media

Alle afbeeldingen

Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage
Flair 10, 's-Gravenhage

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  1.5 km
 • Voortgezet onderwijs

  1.5 km
 • Inwoners Kraayenstein en Vroondaal

  3.740
 • Inwoners Kraayenstein en Vroondaal

  3.520
 • Inwoners 's-Gravenhage

  272.686
 • Inwoners 's-Gravenhage

  275.634

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie