Flair 10 , 2553 DA, 's-Gravenhage

  • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 638.500 - € 638.500 v.o.n.
Richard Kolk
Heeft u vragen?
Neem contact op met Richard
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Flair10 Vroondaal: DE BOUW IS IN VOLLE GANG! Momenteel nog slechts één appartement te koop! Het gaat daarbij om een schitterend 4-kamerappartement (met eigen parkeerplaats), op de 1e verdieping van Flair10. Koopsom EUR 638.500,- v.o.n. Interesse? Laat het ons snel...

Toon meer

Kenmerken

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Flair10 Vroondaal: DE BOUW IS IN VOLLE GANG!

Momenteel nog slechts één appartement te koop! Het gaat daarbij om een schitterend 4-kamerappartement (met eigen parkeerplaats), op de 1e verdieping van Flair10. Koopsom EUR 638.500,- v.o.n.
Interesse? Laat het ons snel weten!

35 appartementen en 12 herenhuizen.

Wat leuk dat u interesse heeft in Flair10. Deze prachtige, stijlvolle appartementen en woningen vormen straks de toegang tot een unieke wijk: Vroondaal! Inmiddels is Vroondaal een begrip geworden in Den Haag en omstreken. Kiest u ook voor Vroondaal?

Flair10 is een kleinschalig woon- en voorzieningencluster dat zal worden gerealiseerd op de hoek van de Madesteinweg, Boomaweg en Thomas Mannsingel in Vroondaal/Den Haag.

Flair10 sluit perfect aan bij de eerder gerealiseerde, stijlvolle projecten zoals Vroondaal aan het Park. De wijk is gelegen aan het groene park Madestein en is daarmee een lommerrijke omgeving met een geheel eigen karakter. Wonen in Vroondaal is genieten van de voordelen van een nieuwbouwwoning met een klassieke en stijlvolle uitstraling. En dat allemaal in een prachtige, groene omgeving vlakbij Den Haag! De woningen en appartementen van Flair10 hebben een sterk, eigen signatuur. De rijk gedetailleerde gevels zijn geïnspireerd op de Haagse architectuur en sluiten aan op de reeds gebouwde woningen in de wijk. Samen met de voorzieningen die in het hoofdgebouw worden gerealiseerd, zoals de supermarkt en horeca, krijgt Flair10 een verbindingsfunctie tussen Vroondaal en de omgeving: Hier begint Vroondaal!

De ligging van dit project maakt het plaatje helemaal compleet: ingesloten tussen de bruisende stad Den Haag en de groene omgeving, de duinen en de kust. U kunt vanuit uw woning alle kanten op! Een frisse duik nemen? Of lekker een middagje shoppen? Dit is allemaal mogelijk. De wijk is voorzien van veel water en groen, zodat u kunt genieten van een gezonde leefomgeving. Voelt u de flair van Flair10? Lees dan vooral verder en laat u inspireren! De meest uitgebreide technische informatie vindt u op de projectwebsite.

Algemeen: Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. De woningen zijn niet volgens de meetinstructie gemeten, omdat dit feitelijk niet mogelijk is.

Heeft u interesse in deze prachtige appartementen en woningen? Schrijf u in op de projectwebsite.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 638.500 - € 638.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 47

Locatie

Plaats 's-Gravenhage
Land NL

Website

Buurtstatistieken Kraayenstein en Vroondaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Flair 10, 's-Gravenhage

Hier zult u wonen

Flair 10, 2553 DA, 's-Gravenhage

Results

No results were found
Richard Kolk
Heeft u vragen?
Neem contact op met Richard
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Flair 10, Flair10 - C1 - 4 kamer appartement, 's-Gravenhage
Flair 10, Flair10 - C1 - 4 kamer appartement
2553 DA, 's-Gravenhage

€ 638.500 - € 663.500 v.o.n.

  • 118 m² - 118 m²
  • 4 kamers
  • 1 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie