Fonteinkerk, Fonteinkerk type H , 2275 CX, Voorburg

 • 214 m² - 214 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust monument uit de jaren '50. Het gebouw wordt getransformeerd tot woongebouw. Bovenop de kerk komen drie nieuwe verdiepingen. In totaal komen er 19 luxe appartementen met balkon of terras. Alle appartementen zijn...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 214 m² - 214 m²
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Voorburg West zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust monument uit de jaren '50. Het gebouw wordt getransformeerd tot woongebouw. Bovenop de kerk komen drie nieuwe verdiepingen. In totaal komen er 19 luxe appartementen met balkon of terras.

Alle appartementen zijn toegankelijk via de lift en voorzien van een eigen parkeerplaats. De transformatie van het gebouw gebeurt met respect voor de monumentale waarden van het gebouw. Zo blijven onder andere de entree, de vakkundig ontworpen glazen voorgevel en de twee torens behouden. Bovenop de kerk worden drie extra verdiepingen gebouwd. De architectuur van de optopping versterkt de sobere en de tot in de kleinste details uitgewerkte architectuur van de Fonteinkerk, maar maakt ook dat er een nieuwe architectuur is ontstaan die past bij een eigentijds en modern wooncomplex.

Type H: Deze royale woning wordt gerealiseerd aan de voorzijde van de kerk op de vijfde verdieping. Zowel aan de woonkamer als aan één van de slaapkamers komt aangrenzend een balkon. Daarnaast zorgen de grote ramen in alle ruimten voor veel lichtinval van buiten. - Woonkamer met open keuken - Badkamer met dubbele wastafel, douche en bad - Separaat toilet bij badkamer - Tweede badkamer met wastafel en douche bij slaapkamer - Separaat gastentoilet - Twee bergruimtes in appartement, waarvan één met technische installaties - Kast met aansluitingen voor wasmachine en droger - Berging bij hoofdentree op begane grond - Parkeerplaats op eigen terrein Optioneel kan er gekozen worden voor een dakraam in de gang voor extra lichtinval.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geïnteresseerden bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 19

Locatie

Plaats Voorburg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 214 m² - 214 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Voorburg West zuid

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.