Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
3071 NJ, Rotterdam

Groot, Groter, Grootst, 3071 NJ, Rotterdam

€ 1.295.000 - € 3.615.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

GROOT, GROTER, GROOTST Royaal wonen in Rotterdam! Het penthouse is in de meeste projecten één van de meest bijzondere woningen. Een (zeer) royale woonoppervlakte, (meerdere) royale buitenruimtes, voldoende parkeerplaatsen en veelal gelegen op een hoge verdieping...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 172 m² - 708 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Buurtstatistieken Noordereiland

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 1.295.000 - € 3.615.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 13
Locatie
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 1840 m³ - 450 m³
Woonoppervlakte 172 m² - 708 m²
Inhoud 450 m² - 1840 m²
Website
ooms.com

Uitgebreide omschrijving

GROOT, GROTER, GROOTST
Royaal wonen in Rotterdam!

Het penthouse is in de meeste projecten één van de meest bijzondere woningen. Een (zeer) royale woonoppervlakte, (meerdere) royale buitenruimtes, voldoende parkeerplaatsen en veelal gelegen op een hoge verdieping met een schitterend uitzicht, dat zijn unieke kenmerken van dit type woning. Binnen ons aanbod van nieuwbouwprojecten hebben wij een aantal zeer bijzondere woningen in de verkoop en middels deze aanmelding brengen wij deze woningen graag onder uw aandacht.

DE ZALMHAVEN
Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen is. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp. De woningen variëren in oppervlakte van 83 m² tot 708 m². De Zalmhaven bevat in totaal 452 appartementen en 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.

CASANOVA
Gelegen aan de historische Wijnhaven, tussen Markthal en Maas, verrijst Casanova. Een luxe woontoren met 116 koopappartementen. Met zijn unieke driehoekige vorm met recht een onderscheidende verschijning in de skyline van Rotterdam. Appartementen variëren van 40 tot ruim 343 m² woonoppervlakte. Casanova is niet alleen genieten van leven in de stad. Binnen het gebouw is voorzien in een groot scala aan voorzieningen. Zo is er de collectieve daktuin met keukenvoorzieningen, zijn er gastenkamers, is er een huismeesterservice en is er exclusief voor de bewoners een fitnesruimte & gym.

GLASHAVEN
Een zeldzame combinatie van stadse rust, ruimte en licht aan de ene kant en het enerverende en bruisende van de stad aan de andere kant. Voor wie op zoek is naar die balans, is Glashaven een droom die uitkomt. Met de grote variatie aan appartementen, verdeeld over de Toren en de Vleugel van Glashaven, kun je alle kanten op. Wil je een compacte stadsloft, een groot tweelaags appartement, een comfortabel 3-kamerappartement of dat stijlvolle penthouse? Je vindt het hier, in een van de meest veelzijdige projecten in het Maritiem District.

IMAGINE
Met Imagine Rotterdam krijgt de Laan op Zuid een prachtige entree. Met twee torens die verbonden worden door een laagbouwdeel, ontstaat een prachtig icoon. Imagine ligt aan de Laan op Zuid, Rosestraat en de Kruierstraat en kijkt op de plek van het nieuwe stadion. De hoge toren heeft maar liefst 22 verdiepingen en hierin komen de koopwoningen. In de lagere toren (16 verdiepingen) komen de huurappartementen en in de plint is ruimte voor diverse commerciële functies, zoals een koffiebar, lunchplek of kleine winkels.
In het middengebied vind je de prachtig aangelegde binnentuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Ook via de Laan op Zuid is de binnentuin via een grote trap bereikbaar.

DE MAASBODE
De Maasbode is niet zomaar een gebouw. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen! Midden in het centrum van Rotterdam. In de wijk Cool – Witte de With District. De coolste wijk van de stad. Dit 70 meter hoge gebouw aan de William Boothlaan, op de hoek Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel, heeft binnenstraten op hoogte. Zo wonen, dat kan alleen hier. In Rotterdam. Hier woon je zoals je wonen wilt. Voor wie exclusiviteit in de overtreffende trap verlangt. Met of zonder gezin. Aan een straat op hoogte, uniek en nieuw. Maar ook levendig en omringd door de stad. Met winkels, horeca en scholen om de hoek. Vlakbij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. De Maasbode is voor iedereen die gaat voor high-end wooncomfort, internationale allure en privacy. Dat is ‘M.

HAVENKWARTIER
Rotterdam is ‘hot’ en Katendrecht heeft het beste dat de stad te bieden heeft. Het Havenkwartier heeft alle ingrediënten die de Kaap zo spannend maken. Een stoer gebouw in het hart van het schiereiland, grenzend aan de kade van de Maashaven. Met woningen in alle soorten en maten voor alle fase in het leven. Het Havenkwartier is het laatste nieuwbouwproject dat in het hart van Katendrecht wordt gerealiseerd. De laatste kans om eilandbewoner te worden op deze unieke plek. Kaap jij de laatste plek?

THE COOLTOWER
Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The CoolTower. Een in het oog springende witte woontoren van 150 meter. Hiermee één van de hoogste appartementengebouwen in het centrum van Rotterdam. Gegarandeerd een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Hier, midden in het SOHO van Rotterdam, is overal wat te beleven. De levendige sfeer, met cafés, evenementen, festivals, boetiekjes, galeries en restaurantjes. De gezelligheid, maar ook alle faciliteiten zijn altijd dichtbij.

Nieuwsgierig naar één van de bijzondere woningen in deze projecten? Onze makelaars vertellen u er graag meer over!

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Alle afbeeldingen

Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam

Buurtstatistieken Noordereiland

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  1.4 km
 • Voortgezet onderwijs

  2.1 km
 • Inwoners Noordereiland

  1.695
 • Inwoners Noordereiland

  1.730
 • Inwoners Rotterdam

  322.040
 • Inwoners Rotterdam

  329.591

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie