Harmonie, Capelle aan den IJssel
2903 SR, Capelle aan den IJssel

Harmonie, 2903 SR, Capelle aan den IJssel

€ 200.000 - € 800.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Registreer u vanaf nu voor een haalbaarheidscertificaat voor de aankomende pré-sale via de projectwebsite thuisinharmonie.nl onder het menu Harmonie/pre-sale. Om jou als ingeschreven belangstellende voor een woning in HARMONIE als eerste de mogelijk te geven een...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 55 m² - 195 m²
Perceel 85 m² - 300 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 200.000 - € 800.000
Locatie
Plaats Capelle aan den IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 175 m³ - 640 m³
Perceeloppervlakte 85 m² - 300 m²
Woonoppervlakte 55 m² - 195 m²

Uitgebreide omschrijving

Registreer u vanaf nu voor een haalbaarheidscertificaat voor de aankomende pré-sale via de projectwebsite thuisinharmonie.nl onder het menu Harmonie/pre-sale.

Om jou als ingeschreven belangstellende voor een woning in HARMONIE als eerste de mogelijk te geven een woning te kopen, werken we met een pre-sale. Deze zal naar verwachting eind mei starten.

Het proces gaat als volgt in zijn werk:

- Vanaf heden kun je een afspraak maken met Ooms Financieel Adviseurs. Tijdens dit contact wordt samen met jou bekeken of de aankoop van het huis van jouw keuze inderdaad financieel haalbaar is.
- Is de uitkomst van dit kennismakingsgesprek positief? Dan ontvang je een zogenaamd ‘haalbaarheidscertificaat’.
- Zodra de pre-sale start – we informeren je binnenkort over de definitieve datum –, heb je 10 dagen de tijd om gebruik te maken van de voorrangspositie die het haalbaarheidscertificaat je biedt. Dit doe je door je via jouw account op de website in te schrijven op je voorkeursbouwnummer(s).
- Na deze periode wijzen we de woningen toe. We doen ons uiterste best om iedereen zijn eerste voorkeur toe te wijzen *.
- De makelaar benadert je om verder te praten over het bouwnummer dat is toegewezen. Ben je tijdens dit gesprek enthousiast over de woning en wil je hem aankopen? Dan teken je tijdens die afspraak digitaal de ‘reserveringsovereenkomst’. Daarbij betaal je een borg van € 2.500. Gefeliciteerd! Jouw droomhuis wordt nu direct van de markt gehaald en is voor jou! Zie je na ondertekening van de reserveringsovereenkomst toch af van de woning , dan vervalt de borg. Het bedrag ben je dan ‘kwijt’.

* Wil je nog geen reserveringsovereenkomst aangaan? Dan kun je nog even wachten tot de officiële verkoop van start gaat. Vanaf dat moment geeft het haalbaarheidscertificaat je ook voorrang bij de inschrijving/toewijzing.

* Heb je geen haalbaarheidscertificaat, bijvoorbeeld omdat je wensen – en dus de financieringsmogelijkheden – nog niet helemaal duidelijk zijn? Dan kun je je uiteraard vanaf de reguliere start verkoop inschrijven op de woningen die dan nog beschikbaar zijn.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het verkoopproces? Neem dan rustig contact met ons op.

Projectinformatie:
Harmonie, uniek wonen in Capelle aan den IJssel!

Dit schitterende project is in voorbereiding en bestaat uit totaal 144 woningen welke zijn verdeeld in appartementen, penthouses, waterwoningen, stadswoningen en parkwoningen.

Eigentijdse woningen, ruim, licht en met ruimte voor eigenheid. Denk: fijne gezinswoningen, omgeven door water en groen, wat laagbouw-appartementen – een keur aan woningtypen voor jong en oud. Een mooie mix van architectuur en een net zo mooie mix van bewoners. Want de bewoners maken een wijk. Wanneer er vogels fluiten, kinderen spelen en mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwbouwwijk waar je de buren kent maar ook privacy vindt. Waar je niet op een woestenij van blik uitkijkt, omdat auto’s grotendeels onder een groen dak staan. Waar je in 10 minuten met de metro in ‘de stad’ zit, maar de terugreis naar huis toch mooier vindt.

Dichtbij Rotterdam maar er net ver genoeg vandaan: geen wonder dat Capelle aan den IJssel na de oorlog uitgroeide tot een gewilde plek om te wonen. Die snelle groei leverde Capelle een uniek karakter op, met meerdere dorpskernen en een breed scala aan voorzieningen – winkelcentra, scholen, theaters én uitstekende OV-verbindingen. En gelukkig ook met groen; veel groen. Het centrum van Capelle is inmiddels aan een vernieuwingsslag toe. En dat biedt kansen, in het prachtige project ‘Harmonie’.

Nieuwsgierig geworden naar de ontwikkelingen in Harmonie? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief via de projectwebsite thuisinharmonie.nl

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Harmonie' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.925
 • Vrouwelijke inwoners

  4.630
 • Inwoners Capelle aan den IJssel

  32.080
 • Inwoners Capelle aan den IJssel

  34.341
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 143.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie