Havenkwartier , 3072 LL, Rotterdam

  • 237 m² - 237 m²
  • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 1.625.000 - € 1.625.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

PROJECT HAVENKWARTIER Rotterdam is ‘hot’ en Katendrecht heeft het beste dat de stad te bieden heeft. Het Havenkwartier heeft alle ingrediënten die de Kaap zo spannend maken. Een stoer gebouw in het hart van het schiereiland, grenzend aan de kade van de Maashaven. Met...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 237 m² - 237 m²

PROJECT HAVENKWARTIER
Rotterdam is ‘hot’ en Katendrecht heeft het beste dat de stad te bieden heeft. Het Havenkwartier heeft alle ingrediënten die de Kaap zo spannend maken. Een stoer gebouw in het hart van het schiereiland, grenzend aan de kade van de Maashaven. Met woningen in alle soorten en maten voor alle fase in het leven. Het Havenkwartier is het laatste nieuwbouwproject dat in het hart van Katendrecht wordt gerealiseerd. De laatste kans om eilandbewoner te worden op deze unieke plek. Kaap jij de laatste plek?

UITZICHT EN WONING INTERIEUREN
Een prachtig uitzicht over de Maashaven of liever richting het centrum? Voor een groot aantal appartementen in het Havenkwartier is beide zelfs mogelijk. Via onderstaande tool kan je een goede indruk krijgen hoe jouw toekomstige uitzicht zal zijn. Ook de ligging van dit unieke complex aan de Maashavenkade en aangrenzende straten is goed te ervaren. En als je dan toch al bezig bent, bekijk dan tevens enkele fraaie interieur beelden van verschillende woningtypen.

DIVERS WONINGAANBOD
Het Havenkwartier bestaat in totaal uit 36 eengezinswoningen, 14 loodswoningen, 150 appartementen, 1 commerciële ruimte, 2 daktuinen en een afgesloten parkeergarage. De woningen zijn verdeeld over verschillende woningtypen. En bieden daarom een enorme keuzevrijheid. Er zijn onder andere woningen waar je heerlijk kunt ontspannen in je eigen tuin, maar ook je buren kunt ontmoeten in één van de gezamenlijke daktuinen. Zo ontstaat een interne en levendige buurt waar je rust vindt, maar ook waar kinderen samen kunnen spelen. Juist die combinatie zorgt voor een fijne thuishaven en voor alle eilandbewoners.

EENGEZINSWONINGEN
Voor gezinnen zijn er ruime eengezinswoningen van drie of vier lagen, variërend van ca. 145 m2 tot zelfs ca. 260 m2. Je kiest daar naast de ligging die bij jouw leven past: aan de Brede Hilledijk, aan het park aan het hof of zelfs beide. De Loodswoningen aan de kade beschikken vrijwel allemaal over drie heerlijke buitenruimtes en een eigen garagebox met ruimte voor twee auto’s. De overige woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Daar kun je ook je fiets of bakfiets stallen. Je hebt ook toegang tot de drie fietsenstallingen in de kelder van de appartementen.

APPARTEMENTEN
De diversiteit aan luxe appartementen is zeer groot. Voor elk gewenst uitzicht en bijna elke gewenste oppervlakte is een appartement beschikbaar. Kies je voor een uitzicht richting de Maashaven of de Rijnhaven? Of wil je zelfs uitkijken naar meerdere delen van de stad? Het kan allemaal. Ook kun je kiezen voor één of twee lagen. De maisonnettes zijn door hun ruime opzet ook een aantrekkelijke optie voor gezinnen. Je auto parkeer je in de parkeergarage op de begane grond of in de kelder (laag 1). Op de begane grond in de parkeergarage bevindt zich ook een fietsenstalling die geschikt is voor brede fietsen en bakfietsen. In de kelder van de appartementen bevinden zich nog eens drie fietsenstallingen. Deze zijn elk direct et bereiken via de liften die uitkomen in een van de drie hoofdentrees.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST
Wonen in het Havenkwartier is toekomstbestendig wonen, in een duurzame woning die over tientallen jaren nog altijd voldoet. Met verschillende duurzame maatregelen spelen we in op de eisen van vandaag en lopen we vooruit op die van morgen.

STADSVERWARMING EN -KOELING
In plaats van een niet duurzame gasaansluiting worden alle woningen aangesloten op stadsverwarming. De hoofdverwarming bestaat uit vloerverwarming. Geen ontsierende radiatoren dus! Naast warmte worden alle woningen ook voorzien van koeling, zodat je ook ’s zomers een aangenaam binnenklimaat hebt.

ZONNEPANELEN EN GROENE DAKEN
Het dak van het Havenkwartier wordt voor een groot deel vol gelegd met zonnepanelen. De schone elektriciteit die hiermee opgewekt wordt, is niet voldoende voor alle individuele woningen. In plaats daarvan wordt de elektriciteit gebruikt voor de algemene ruimtes, wat een gunstig effect zal hebben op de servicekosten. De eengezinswoningen worden eveneens voorzien van zonnepanelen. Waar geen zonnepanelen komen wordt een groen dak aangelegd. Dat geeft niet alleen een fraai zicht vanaf de appartementen, het is ook nog eens lekker duurzaam!

ZONWERING
Duurzaamheid betekent ook: zorgen dat de temperatuur in je huis aangenaam blijft. Met zonwering houd je fel binnenkomend zonlicht tegen. Zo voorkom je dat het te warm wordt in huis. Maar ook dat je interieur verkleurt. Vanuit deze gedachte is in het ontwerp rekening gehouden met het aanbrengen van eventuele zonwering. Koop jij een appartement met ramen op de zuid- en westgevel? Dan kun je, als optie, kiezen voor zonwering (vertical screens).

ISOLATIE
Alle woningen in het Havenkwartier worden goed geïsoleerd. Dak, wanden en vloeren worden voorzien van een dikke isolatielaag, zodat warmte en koude niet makkelijk in of uit de woning kunnen. Dit bespaart een heleboel energie. Dat is goed voor het milieu én goed voor jouw portemonnee!

GROEN, GROEN EN NOG EENS GROEN
Privétuinen tot bijna zeventien meter diep. Twee groene gemeenschappelijke daktuinen, één op de eerste verdieping en een op de zevende. De bewoners kunnen genieten van een eigen tuin of een ruim terras, maar kunnen elkaar ook ontmoeten in de gezamenlijke binnentuin, het hofje of het parkje waar een aantal van de eengezinswoningen aan zijn gelegen. Zo ontstaat een intieme en levendige buurt waar ook kinderen samen veilig kunnen spelen. Veel van de appartementen zijn juist ideaal gelegen om je na een drukke dag heerlijk terug te trekken en te genieten van het prachtige maritieme uitzicht. Voor nog meer groen steek je de weg over naar het Kaappark. Juist die combinatie van groen, woningtypes en bewoners gaat zorgen voor een fijne woonomgeving.

GAAN EN STAAN WAAR JIJ WILT!
Moet je naar je werk, naar school, even iets ophalen in de stad of juist de stad uit? Waar je ook heen gaat, vanuit het Havenkwartier is alles bereikbaar. En jij bepaalt hoe!

Op de fiets, met de auto, het openbaar vervoer, de waterbus, de watertaxi of… één van de elektrische auto’s. Koop je een woning in het Havenkwartier, dan heb je het exclusieve recht om gebruik te maken van de twee elektrische deelauto’s*. Voor deze deelauto’s zijn twee vaste parkeerplaatsen gereserveerd in de (afgesloten) parkeergarage. Eventueel worden er nog meer elektrische auto’s in het openbaar gebied van het Havenkwartier ingezet. Ook daar kun jij natuurlijk gebruik van maken. De deelauto’s bieden niets dan voordelen: geen CO2 uitstoot en handig als boodschappenwagen of aanvulling op het overigens zeer uitgebreide openbaar vervoer. Een elektrische deelauto reserveren is trouwens heel gemakkelijk. Dit kan via een app.

* De auto’s zijn eigendom van de deelauto aanbieder. De elektrische deelauto’s worden als extra service en ter kennismaking aangeboden. Indien om welke reden dan ook de inzet van de deelauto’s niet kan worden geleverd, kunt u geen aanspraak maken op enige vergoeding van Heijmans.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project Havenkwartier. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.625.000 - € 1.625.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 201
Start bouw 10-12-2019 0:00

Locatie

Plaats Rotterdam
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 237 m² - 237 m²
Inhoud 616 m³ - 616 m³

Ontdek de woning

Havenkwartier, Rotterdam

Hier zult u wonen

Havenkwartier, 3072 LL, Rotterdam

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Havenkwartier, Herenhuis, Rotterdam
Havenkwartier, Herenhuis, Rotterdam
Bekijk alle afbeeldingen
Verkocht
Havenkwartier, Herenhuis
3072 LL, Rotterdam

  • 219 m² - 224 m²
  • 1 kamers
  • 0 beschikbaar
Havenkwartier, Penthouse, Rotterdam
Havenkwartier, Penthouse, Rotterdam
Bekijk alle afbeeldingen
Havenkwartier, Penthouse
3072 LL, Rotterdam

€ 1.625.000 - € 1.625.000 v.o.n.

  • 196 m² - 246 m²
  • 4 kamers
  • 1 beschikbaar