Havezate Es, Hardenberg
7798 CC, Hardenberg

Havezate Es, 7798 CC, Hardenberg

Omschrijving

De gemeente Hardenberg is bezig met de voorbereidingen voor de uitgifte van 90 ruime kavels voor vrijstaande woningen. Het plangebied ligt bij de landschappelijke en cultuurhistorische bijzondere buurtschap Collendoorn en krijgt daarom het karakter van een...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats Hardenberg
Land NL
Website

Uitgebreide omschrijving

De gemeente Hardenberg is bezig met de voorbereidingen voor de uitgifte van 90 ruime kavels voor vrijstaande woningen. Het plangebied ligt bij de landschappelijke en cultuurhistorische bijzondere buurtschap Collendoorn en krijgt daarom het karakter van een buurtschap, met bomen, lanenstructuren en het behoud van de bestaande hoogteverschillen. Open gedeelten (bijvoorbeeld het hoge deel van de es) en bebouwing wisselen elkaar af. De bebouwing moet een boerderijachtig of landhuiskarakter krijgen.

De kavels variëren in grootte tussen 600 en 3.500 vierkante meter. Gedetailleerde tekeningen en grondprijzen zijn nog niet vastgesteld. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

Het plan heeft vertraging opgelopen door een bij de Raad van State aangetekend beroep.
Dit heeft tot gevolg dat het bouwrijp maken van de kavels nog niet van start kan. Zolang er geen groen licht is kan de gemeente niet beginnen met het uitgeven van de kavels.

Benieuwd? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

*Getoonde afbeeldingen zijn ter inspiratie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voor belangstellenden wordt vóór de start van de verkoop nog een kavelinformatieavond georganiseerd. U kunt zich als belangstellende opgeven via woonteam@hardenberg.nl. U wordt dan op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u geheel ontzorgd worden bij de bouw van een woning op een kavel in Havezate Es, desgewenst tot en met de inrichting van huis en tuin? De Woonwensfabriek heeft met haar bouwpartners al vele honderden droomhuizen op maat tot volle tevredenheid van haar klanten gerealiseerd, waaronder woningen in de omgeving van Hardenberg.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  190
 • Vrouwelijke inwoners

  160
 • Inwoners Hardenberg

  30.458
 • Inwoners Hardenberg

  29.753
 • Auto('s)

  1,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 268.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie