Het Poortgebouw, Het Poortgebouw type E , 2597 AX, 's-Gravenhage

  • 128 m² - 128 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Wilt u wonen in een nieuwbouwappartement aan de Bronovolaan? Eén van de laatste mogelijkheid om er een appartement te kopen. Het 4-kamer appartement ligt op de 2e etage. De bouw is in volle gang en de indicatie voor de oplevering is begin voorjaar 2022. Hier woont u...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 128 m² - 128 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Waalsdorp

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Wilt u wonen in een nieuwbouwappartement aan de Bronovolaan? Eén van de laatste mogelijkheid om er een appartement te kopen. Het 4-kamer appartement ligt op de 2e etage. De bouw is in volle gang en de indicatie voor de oplevering is begin voorjaar 2022.

Hier woont u luxe en ruim in één van de mooiste wijken van Den Haag. Het verouderde poortgebouw aan de Bronovolaan maakt plaats voor comfortabele nieuwbouw. Dezelfde architect die zijn handtekening onder het ontwerp van het Hilton The Hague zette, ontwierp Het Poortgebouw. De charmante Haagse School-architectuur geeft het
appartementengebouw de klasse die deze plek verdient. Op die manier geven we een stukje kwaliteit terug aan het chique Benoordenhout. Rond het gebouw wordt een prachtig 'duinlandschap' aangelegd.

Indeling:
Dit appartement bevindt zich op de 2e etage van het complex en is door de grote ramen enorm licht. Vanuit de gang heeft u via dubbele openslaande deuren toegang tot de woonkamer. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de luxe open keuken voorzien van alle apparatuur. De hoofdslaapkamer is voorzien van een badkamer ensuite. De 2e en 3e slaapkamer kunnen gebruik maken van de tweede, ofwel gastenbadkamer. Via dubbele deuren vanuit de woonkamer komt u op het terras waar u kunt genieten van de middag-/avondzon.

Kenmerken:
- ruimtelijk opgezet appartement op de 2e etage;
- woonoppervlakte 128 m²;
- 3 slaapkamers;
- 2 luxe badkamers;
- woonkamer met open luxe keuken;
- buitenruimte 10 m²;
- lift vanuit parkeerkelder naar de etage van het appartement;
- 1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder;
- berging in de onderbouw;
- incl. keuken, sanitair en tegelwerk;
- woning wordt middels een duurzame warmtepomp verwarmt (gasloos);
- warmtepompsysteem in de lease ad. ca. € 135,= huur per maand (kopen van het systeem indien gewenst mogelijk);
- vloerverwarming en koeling aanwezig;
- PV panelen aanwezig op het dak van het appartement welke aangesloten zijn op de individuele woning;
- mogelijkheid tot aankoop van een extra parkeerplaats;
- actieve V.V.E., indicatie bijdrage € 160,= per maand;
- bouw in volle gang, indicatie oplevering voorjaar 2022.

Het Poortgebouw ligt in het Benoordenhout, een chique wijk die bekend staat om de statige panden. De huizen tegenover Het Poortgebouw zijn hier een mooi voorbeeld van. Ook de natuur in en rondom de wijk is prachtig. Om de hoek ligt een aantal parken en landgoederen zoals, Landgoed Clingendael, het Sint Hubertuspark en de Scheveningse Bosjes met aangrenzend het Westbroekpark. Daarbij fietst u in ongeveer 10 minuten naar de mooie kust en het Oostduinpark.

Ook qua praktische zaken zit u goed. Met 4 minuten fietst u naar het kleine, sfeervolle wijkwinkelcentrum Duinzigt of de leuke speciaal zaken aan de gezellige Van Hoytemastraat. Het Poortgebouw ligt in de lengte aan de Bronovolaan, dicht bij de Van Alkemadelaan. Handig, want hier stopt de bus en dit is de weg die u rechtstreeks naar het strand van Scheveningen brengt. Fietsend of met de auto, u bent er zo. De A12 bereikt u net zo snel. Overigens kunt u ook heel goed via de N44 / A44 naar Wassenaar, Leiden en Amsterdam rijden. En via de A4 / A13 naar Rotterdam. Dit is nou precies zo´n plek waar u tot in lengte van dagen fijn kunt wonen, omdat u alles in de buurt heeft wat u nodig heeft.

Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Daarom hebben we ervoor gekozen Het Poortgebouw te voorzien van een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. Elke woning heeft een eigen energiezuinige warmtepomp die uw woning voorziet van warmte om te verwarmen, te douchen en koude om te koelen. De installatie is aangesloten op de vloerverwarming. In de winter is de woning aangenaam warm en in de zomer lekker koel en comfortabel. Elke warmtepomp is voorzien van een boiler van 200 liter.
Een warmtepomp onttrekt met behulp van een buitenunit warmte aan de buitenlucht. Dat betekent dat u uw woning met een warmte pomp het hele jaar door kunt voorzien van verwarming, warmtapwater en -op warme zomerdagen- van (comfort-)koeling.

Een deel van de elektriciteit die nodig is om te verwarmen, te koelen, te ventileren en het huishoudelijk verbruik, wordt middels PV-panelen opgewekt. Deze liggen op het dak en een viertal panelen zijn aangesloten op uw eigen meterkast. Duurzaam, en u bespaart ook nog eens op uw energierekening! Door de uitstekende isolatie en het ventilatiesysteem bent u ook nog eens verzekerd van een comfortabel huis.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
  • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 32

Locatie

Plaats 's-Gravenhage

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 128 m² - 128 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
  • geen tuin

Bergruimte

Schuur/berging Box
Voorzieningen
  • voorzien van elektra
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • parkeerkelder
  • parkeerplaats

Buurtstatistieken Waalsdorp

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.