Hof van Weerdenburg - Werkhoven, Werkhoven
Hof van Weerdenburg - Werkhoven, Werkhoven
Hof van Weerdenburg - Werkhoven, Werkhoven
3985 SE, Werkhoven

Hof van Weerdenburg - Werkhoven, 3985 SE, Werkhoven

Omschrijving

GROEN WONEN IN WERKHOVEN Op een steenworp afstand van het voormalige kasteel Weerdenburg, in landelijk Werkhoven, kun je straks heerlijk groen wonen in de polder. Het fijne van deze woonplek, is dat je je leven in de stad helemaal niet gedag hoeft te zeggen. Hier...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 14
Locatie
Plaats Werkhoven
Land NL

Uitgebreide omschrijving

GROEN WONEN IN WERKHOVEN

Op een steenworp afstand van het voormalige kasteel Weerdenburg, in landelijk Werkhoven, kun je straks heerlijk groen wonen in de polder. Het fijne van deze woonplek, is dat je je leven in de stad helemaal niet gedag hoeft te zeggen. Hier vind je het beste van twee werelden ineen!

Aan de rand van Werkhoven worden, in het kleinschalige nieuwbouwplan Hof van Weerdenburg, 2 vrijstaande woningen en 12 twee-onder-één kapwoningen gerealiseerd. Alle woningen hebben een fijne tuin en de auto kun je voor de deur kwijt, ook op eigen terrein. Dat alles in een heerlijk natuurlijke, weidse omgeving. Kortom, dit nieuwe plan in Werkhoven bied je alle ruimte en mogelijkheden!

Het beste van twee werelden, landelijk én dichtbij de stad!

Wil je de stad verruilen voor een dorp en ben je benieuwd naar wat je van Werkhoven kunt verwachten? Eigenlijk is het heel simpel: Werkhoven heeft precies wat je nodig hebt. Naast heel veel ruimte en natuur vind je een bakker en een winkel voor de dagelijkse boodschappen om de hoek. Werkhoven heeft een bassischool, kinderopvang en een bloeiend verenigingsleven dat je de kans biedt om nieuwe mensen te leren kennen.

Voor de uitgebreide boodschappen rijd je even door naar je favoriete supermarkt in een van de omliggende dorpjes Odijk (5 min), Houten, Bunnik of Driebergen (10 min) en roept de stad je? Gewoon gaan! In een klein half uurtje sta je namelijk al aan de voet van de Utrechtse Dom én in het centrum van Amersfoort. Net zo snel ben je ook weer thuis. Perfect toch!

14 moderne woningen in Hof van Weerdenburg

Of je nu voor een vrijstaande woning of voor een twee-onder-één-kap-woning gaat, het leven is nog nooit zo goed geweest als in Hof van Weerdenburg. Hier vind je de moderne, stijlvolle woning van je dromen, met lekker veel leefruimte, een fijne tuin en een uitzicht dat ongetwijfeld een heel stuk groener zal zijn dan je gewend was. Tel uit je winst!

Planning:

Q4 2021: Ontwerp- en ontwikkelproces
Q1 2022: Verkoopvoorbereiding
Q2 2022: Pre-sale
Q3 2022: Start verkoop

Wil je niks missen van Hof van Weerdenburg?
Meld je dan nu aan zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen en volg de link naar de projectwebsite!
Deze link vind je onderaan de pagina.

Alle media

Alle afbeeldingen

Hof van Weerdenburg - Werkhoven, Werkhoven
Hof van Weerdenburg - Werkhoven, Werkhoven
Hof van Weerdenburg - Werkhoven, Werkhoven

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  1.220
 • Vrouwelijke inwoners

  1.185
 • Inwoners Bunnik

  7.505
 • Inwoners Bunnik

  7.651
 • Auto('s)

  1,3 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 295.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie