Hoflanen fase 3, Dames in het Hof, Eengezinswoning , 2288 CZ, Rijswijk

  • 115 m²
€ 414.500 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Goed nieuws in Rijswijk! Op woensdag 31 maart gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 35 prachtige nieuwbouwwoningen in plan Hoflanen fase 3 te RijswijkBuiten. Het aanbod van de 3e fase in deelgebied de Hoflanen bestaat uit 5 eengezinswoningen type Meesters aan de Lanen...

Toon meer

Kenmerken

Aantal kamers 1 kamers

Goed nieuws in Rijswijk! Op woensdag 31 maart gaat Roosdom Tijhuis in verkoop met 35 prachtige nieuwbouwwoningen in plan Hoflanen fase 3 te RijswijkBuiten.

Het aanbod van de 3e fase in deelgebied de Hoflanen bestaat uit 5 eengezinswoningen type Meesters aan de Lanen van circa 134 m² en tuin op het zuidwesten. Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,14 meter diep en gelegen aan een laan. In het hof bevinden zich 30 eengezinswoningen type Dames in het Hof. Deze woningen van circa 119 m² zijn 5,1 meter breed en 10,14 meter diep. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? De woningen zijn optioneel uit te bouwen op de begane grond en beschikken over veel keuze voor indelingsmogelijkheden.

Alle woningen in deze fase worden compleet opgeleverd:
- Inclusief complete keuken
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief bodemwarmtepomp
- Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

31 maart start verkoop fase 3
De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 31 maart. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie, de prijzen en de mogelijkheid tot inschrijven voor de woningen vindt u vanaf het moment van de start verkoop online op onze projectwebsite. De inschrijfperiode loopt van woensdag 31 maart tot en met woensdag 7 april, 12:00 uur.

Wonen in Hoflanen | Parkrijk in RijswijkBuiten
Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark. De ideale plek om te wandelen, fietsen en hardlopen. Of neem in de zomer een verkoelende duik in de parkvijver.

De bouw van de 87 woningen in Hoflanen is verdeeld over drie fasen. De eerste fase bestaat uit 32 ruime rijwoningen met een schuine kap en in fase 2 worden 20 unieke beneden- en bovenwoningen in verkoop gebracht.

Wonen in RijswijkBuiten
Gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft vindt u een unieke wijk: RijswijkBuiten. Deze groene wijk met zijn prachtige waterpartijen loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. RijswijkBuiten is een wijk vol nieuwe energie. In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk vindt u plan Hoflanen. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe woonbuurt Hoflanen.Parkrijk is een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten. Daarnaast zal er een mobiliteitspunt in de wijk gecreëerd worden. Voor meer informatie ga naar www.rijswijkbuiten.nl

Ligging en de omgeving
RijswijkBuiten is klaar voor de toekomst. Naast de gasloze en duurzame woningen vindt u hier een robuust water- en poldersysteem, volop diversiteit in de groenstructuur en aandacht voor variatie van natuurlijke elementen.Het gezellige centrum van Rijswijk ligt op steenworpafstand en ook de historische binnenstad van Delft is om de hoek. Via de openbaar vervoer-mogelijkheden en de A13 en de A4 binnen handbereik, bent u in no time in omliggende steden als Den Haag en Rotterdam.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 414.500 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2022
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Aantal eenheden 35

Locatie

Adres Dames in het Hof
Plaats Rijswijk
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 115

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 1 kamers
Aantal woonlagen 1 woonlagen

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage
Oppervlakte 0

Ontdek de woning

Hoflanen fase 3, Dames in het Hof, Eengezinswoning, Rijswijk

Hier zult u wonen

Hoflanen fase 3, Dames in het Hof, Eengezinswoning, 2288 CZ, Rijswijk

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.