Lanen van Ambacht, Oud Gastel
Lanen van Ambacht, Oud Gastel
Lanen van Ambacht, Oud Gastel
Lanen van Ambacht, Oud Gastel
Lanen van Ambacht, Oud Gastel
4751 WL, Oud Gastel

Lanen van Ambacht, 4751 WL, Oud Gastel

€ 235.000 - € 468.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Verrassend compleet en betaalbaar wonen! Na de realisatie van het prachtige plan 'Gastels Buiten' hebben Maas-Jacobs uit Zundert en Aannemersbedrijf van Agtmaal uit Oudenbosch nu de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van 'Lanen van Ambacht'. Dit plan telt in...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 105 m² - 152 m²
Perceel 130 m² - 444 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Van der Sande Makelaars

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 235.000 - € 468.000
Locatie
Plaats Oud Gastel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 397 m³ - 682 m³
Perceeloppervlakte 130 m² - 444 m²
Woonoppervlakte 105 m² - 152 m²

Uitgebreide omschrijving

Verrassend compleet en betaalbaar wonen!

Na de realisatie van het prachtige plan 'Gastels Buiten' hebben Maas-Jacobs uit Zundert en Aannemersbedrijf van Agtmaal uit Oudenbosch nu de handen ineengeslagen bij de ontwikkeling van 'Lanen van Ambacht'. Dit plan telt in totaal 35 prachtige woningen in het nieuwe bestemmingsplan van Oud Gastel. Beiden zetten zij de kennis, ervaring, flexibiliteit en creativiteit in om u naar wens te bedienen en u zodoende een hoogwaardige woning te garanderen.

Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden de woningen een royaal woonoppervlak met een functionele indeling. Er worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal op maat de realiseren.
Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of dubbele tuindeuren op de begane grond, dakkapel op zolder of één van de overige afwerkopties.

Energieprestatie en duurzaamheid
Hoe beter je een woning maakt met betrekking tot isolatie, ventilatie, installatie hoe minder energie je nodig hebt om de woning comfortabel warm te houden. De hoeveelheid energie die nodig is om de woning te verwarmen/koelen en energie nodig om tapwater te verwarmen wordt gewogen en uitgedrukt in een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC).
De EPC geeft aan hoe energiezuinig een woning is. het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC voor nieuwbouw gedaald van 0.8 naar 0.6 en inmiddels naar 0.4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden met een vermoedelijk toegestane EPC van 0 na 2020.

Rijwoningen:
Deze royale woningen hebben een woonoppervlakte van 105 tot 118 m2.
Kenmerken van de rijwoningen:
- Perceeloppervlakte: 130 m2 - 260 m2
- Bruto inhoud: circa 392 m3 - 473 m3
- Ruime woonkamer
- Aantal slaapkamers: 3
- Complete badkamer met douchebak
- Vrij indeelbare zolder
- Eigen berging in de achtertuin

Twee-onder-een-kap woningen:
Dit plan telt in totaal 20 onder-een-kap woningen. De woningen beschikken allemaal over een aangebouwde garage/berging die is voorzien van elektra.
Kenmerken:
- Perceeloppervlakte: 220 m2 - 444 m2
- Woonoppervlakte: 132 m2 - 155 m2
- Bruto inhoud: circa 515 m3 - 607 m3
- Ruime woonkamer
- Aantal slaapkamers: 3
- Complete ruime badkamer met ligbad en inloopdouche
- Vrije indeelbare zolder
- Ruime garage/berging met oprit

Vrijstaande woningen:
Op de ruime percelen bevinden zich de vrijstaande/vrijstaand geschakelde woningen. Deze woningen beschikken alle over een ruime achtertuin en een berging/garage met oprit. Binnen kunt u genieten van de ruime woonkeuken en de royale woonkamer. De slaapkamers van de vrijstaande woningen zijn tevens erg ruim.
Kenmerken:
- Perceeloppervlake: 379 m2 - 422 m2
- Woonoppervlakte: 152 m2
- Bruto inhoud: circa: 623 m3
- Ruime woonkamer
- Aantal slaapkamers: 3
- Ruime complete badkamer met ligbad en inloopdouche
- Ingedeelde zolder
- Ruime garage/berging met oprit

Binnen het project Lanen van Ambacht is gekozen voor Bruynzeel Keukens als keukenleverancier en dat biedt u als koper van een woning veel voordelen. Een Bruynzeel keuken kenmerkt zich door een slim ontwerp, waarbij comfort, gebruik, opberggemak en sfeer op een slimme manier in de keuken worden geïntegreerd. Qua apparatuur zijn de keukens voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, schouwkap en inductie kookplaat, alle het merk Etna. Daarnaast worden de keukens standaard voorzien van een 50 mm dik kunststof keukenblad met een Grohe mengkraan. Reeds in de ontwerpfase van Lanen van Ambacht hebben we gekozen voor de meest optimale plaats en opstelling van de keuken in relatie tot de plattegrond. Maar u denkt daar misschien anders over en daarom heeft u alle ruimte om eigen ideeën en wensen te bespreken met de keukenontwerpers van Bruynzeel.

De badkamer speelt een steeds grotere rol in ons wooncomfort. Een plek waar u tot rust komt en geniet van een moment voor uzelf. Als koper van een woning van Lanen van Ambacht mag u rekenen op een badkamer die het welnessgevoel versterkt. De materialen zijn hoogstaand en de merken Sphinx en Grohe onderscheiden zich door kwaliteit en fraaie lijnen. Genieten begint hier.
De huidige trend op het gebied van badkamers en specifiek tegels is helderheid en ingetogenheid. Dit vertaalt zich in strakke lijnen en neutrale kleuren. Denk aan antracietgrijs, zwart, wit en natureltinten. Ook de wand- en vloertegels in Lanen van Ambacht komen tegemoet aan deze trend. De wandtegels worden wit uitgevoerd met formaat van 50x20 cm, vloertegels toilet 33x33 cm en vloertegels badkamer 60x60 cm, maar kopers hebben uiteraard eigen keuze als het gaat om het tegelwerk van vloeren en wanden. We denken graag met u mee.

Alle media

Alle afbeeldingen

Lanen van Ambacht, Oud Gastel
Lanen van Ambacht, Oud Gastel
Lanen van Ambacht, Oud Gastel
Lanen van Ambacht, Oud Gastel
Lanen van Ambacht, Oud Gastel

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.130
 • Vrouwelijke inwoners

  3.185
 • Inwoners Halderberge

  14.687
 • Inwoners Halderberge

  14.892
 • Auto('s)

  1,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 234.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie