Markt van Matena, Papendrecht
3356 DL, Papendrecht

Markt van Matena, 3356 DL, Papendrecht

€ 1.030 - € 1.430

Omschrijving

Markt van Matena is vormgegeven als een speelse eenheid van 2 robuuste woontorens op een plint van winkels en voorzieningen. De woontorens zijn robuust, maar ook eigentijds voorgegeven. Dit vindt u terug in de kleurstelling, maar ook de combinatie van strakke...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 86 m² - 108 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 1.030 - € 1.430
Locatie
Plaats Papendrecht
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 86 m² - 108 m²

Uitgebreide omschrijving

Markt van Matena is vormgegeven als een speelse eenheid van 2 robuuste woontorens op een plint van winkels en voorzieningen.

De woontorens zijn robuust, maar ook eigentijds voorgegeven. Dit vindt u terug in de kleurstelling, maar ook de combinatie van strakke horizontale, verticale en schuine belijningen. De appartementen bevinden zich vanaf de eerste laag in beide woontorens. Toren 1 herbergt 18 appartementen. Toren 2 biedt plaats aan 22 appartementen.
De appartementen zijn er in verschillende afmetingen en oriëntaties. Elk appartement is voorzien van een volledig afgewerkte toiletruimte en badkamer. Daarnaast is er een moderne open keuken aanwezig, welke van alle gemakken is voorzien.

Uw eigen parkeerplaats treft u op het dak van de winkels. Dit afgesloten parkeerdek is met de auto bereikbaar met een hellingbaan. Vanuit uw appartement kunt u de parkeerplaatsen overdekt bereiken vanuit de het trappenhuis en de lifthal. Op de begane grond van het complex heeft elk appartement een ruime berging, waarmee u over voldoende bergruimte beschikt voor uw fietsen en bergkasten.

U kunt zich aanmelden voor het project door te bellen of te mailen naar Ooms Makelaars of Waltmann Makelaars.

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie