Moonenlaan, Hardenberg
Moonenlaan, Hardenberg
Moonenlaan, Hardenberg
Verkocht 7773 DD, Hardenberg

Moonenlaan, 7773 DD, Hardenberg

Omschrijving

Moonenlaan Hardenberg Zie jij jezelf al wonen in een complete, moderne en veelzijdige wijk? Dan zit je aan de Moonenlaan in Hardenberg goed. Het project ‘Moonenlaan’ valt onder de wijk Marslanden, Marslanden is een ruim opgezette en groene woonwijk. Het eerste dat...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 138 m² - 141 m²
Perceel 280 m² - 418 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Status Verkocht
Bouw
Aantal eenheden 11
Locatie
Plaats Hardenberg
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 566 m³ - 535 m³
Perceeloppervlakte 280 m² - 418 m²
Woonoppervlakte 138 m² - 141 m²
Inhoud 535 m² - 566 m²

Uitgebreide omschrijving

Moonenlaan Hardenberg

Zie jij jezelf al wonen in een complete, moderne en veelzijdige wijk? Dan zit je aan de Moonenlaan in Hardenberg goed. Het project ‘Moonenlaan’ valt onder de wijk Marslanden, Marslanden is een ruim opgezette en groene woonwijk.

Het eerste dat opvalt aan deze prachtige nieuwe wijk: overal waar je kijkt zie je groen en water. Je staat binnen no-time midden in de natuur, maar tegelijkertijd ben je ook zo bij de nodige voorzieningen en winkels in de wijk. Het centrum van Hardenberg en de woonboulevard zijn op loop- en fietsafstand.

In het project Moonenlaan worden twee halfvrijstaande woningen, acht geschakelde twee-onder-één kapwoningen en één vrijstaande woning aangeboden. De woningen bieden van binnen en van buiten de nodige fijne leefruimte. Daarnaast worden ze zeer compleet opgeleverd:

-De woning is aan de achterzijde standaard verlengd ten behoeve van een woonkeuken.
-Inclusief erker aan de voorzijde van de woning.
-Inclusief volledige keuken met apparatuur.
-Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk.
-Inclusief zonnepanelen.
-Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping.
-Alle buitenkozijnen, -ramen en -deuren worden uitgevoerd in kunststof, ramen met draaikiepsysteem en HR++ glas in de complete woning.
-Fraaie gebakken gevelsteen in wildverband, gedekt met keramische dakpannen, zinken hemelwaterafvoeren.
-De infrastructuur rondom de woning is al klaar.
-In de Woon-inspiratie showroom kun je terecht voor alle aanpassingen van je woning. Een showroom vol met keukens, badkamers, sanitair, tegels, binnendeuren en deurbeslag. Alles kan naar je eigen smaak worden uitgezocht!
-Deze woning worden onder Woningborg gebouwd.

BENG: DUURZAAM EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig je woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van je woning en het tapwater.

ZONNEPANELEN
Om je woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op je aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Je eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van jouw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer je van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij je hypotheekadviseur.

11 Woningen Moonenlaan:

Twee halfvrijstaande woningen
-Woonoppervlakte van circa 138 m2
-Kavels van +/- 317 m2
-VON prijs € 378.000,-

Acht geschakelde twee-onder-één kapwoningen
-Woonoppervlakte van circa 138 m2
-Kavels van +/- 280 m2
-VON prijs € 362.000,-

Eén vrijstaande woning
-Woonoppervlakte van circa 141 m2
-Kavel van +/- 418 m2
-VON prijs € 442.000,-

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Alle media

Alle afbeeldingen

Moonenlaan, Hardenberg
Moonenlaan, Hardenberg
Moonenlaan, Hardenberg

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  9.530
 • Vrouwelijke inwoners

  9.650
 • Inwoners Hardenberg

  30.458
 • Inwoners Hardenberg

  29.753
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 187.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie