Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Uitgelicht 4811 AA, Breda

Post Breda, 4811 AA, Breda

Omschrijving

Project Post Breda - We zijn onderweg! De pre-sale van de appartementen ligt inmiddels achter ons. De sfeerplattegronden, woonoppervlaktes, kenmerken en een indicatie van de verkoopprijzen staan op de website van POST Breda. De overige informatie, waaronder de...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 52 m² - 209 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Van der Sande Makelaars

Media

Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Alle media weergeven

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 95
Locatie
Plaats Breda
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 52 m² - 209 m²
Website
postbreda.nl

Uitgebreide omschrijving

Project Post Breda - We zijn onderweg!

De pre-sale van de appartementen ligt inmiddels achter ons.
De sfeerplattegronden, woonoppervlaktes, kenmerken en een indicatie van de verkoopprijzen staan op de website van POST Breda.

De overige informatie, waaronder de verkooptekeningen, definitieve koopsommen, technische informatie, aankoopinformatie en contractstukken worden tijdens de officiële start verkoop bekendgemaakt.
De start verkoop vindt naar verwachting in februari 2022 plaats.
Indien je je via de website van POST Breda aanmeldt voor de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen!

De digitale sfeerbrochure van POST Breda is inmiddels beschikbaar! Deze brochure laat uitgebreid zien wat jouw woonmogelijkheden in POST zijn. Deze kan je downloaden via de website van POST Breda, maar als je liever een fysiek exemplaar wilt hebben, dan kan je deze tijdens openingstijden ophalen bij één van de betrokken makelaars.

LEKKER ONBEZORGD WONEN
Als je kunt kiezen tussen wonen in een buitenwijk, een appartementencomplex aan de rand van de stad óf een iconisch pand op een levendige plek in het centrum, wat kies je dan? Is jouw antwoord volmondig ‘Iconisch pand!’, dan is Post Breda echt iets voor jou.

ROYAAL WONEN IN EEN UNIEK ICOON
Het voormalige postkantoor in Breda zal een flinke metamorfose ondergaan voordat het onderdak biedt aan de bewoners van de circa 120 ruime appartementen en penthouses. Gelukkige bewoners, want Post Breda wordt een unieke plek om te wonen.

LOCATIE MET HISTORIE
Karakter, historie, robuustheid, charme. Post Breda heeft het allemaal. Dit voormalige postkantoor aan de Oude Vest is al sinds de bouw van het eerste deel, in 1950, een waar icoon in de stad. En een icoon zal het ook in de toekomst blijven. Vanaf nu echter in aangepaste vorm en met een nieuwe bestemming: wonen.

Hier, op deze unieke plek aan de poort van het centrum, wordt ‘Post Breda’ een fantastische plek om te wonen. Zodra je jouw ruime appartement verlaat en de deur van dit robuuste, karakteristieke pand uitstapt, sta je meteen midden in een bruisende wereld. Op de begane grond van Post Breda komen namelijk winkels, kantoren en horecagelegenheden. Zo ontstaat er, in combinatie met de Houtmarktpassage, een geheel nieuw winkelgebied, recht onder jouw appartement. Het zorgt ervoor dat je echt in een sfeervol en levendig gebied woont, te midden van centrum van Breda. Wie wil dat nou niet?

HET ONTWERP
‘Post Breda is een ontwerp van het gerenommeerde bureau Bedaux de Brouwer Architecten’ bekend van o.a. de transformatie van de Houtmarkt en Gasthuyspoort. ‘Post Breda wordt gekenmerkt door een hoogwaardige ambitie op het gebied van groen. Middels een ontwerp van MTD-landschapsarchitecten wordt er (gevel)groen op de verdiepingen toegepast én wordt er centraal in het gebouw een fijne verblijfplaats voor de bewoners gerealiseerd middels een groen binnendek.

RENOVATIE EN NIEUWBOUW
Bedaux De Brouwer Architecten heeft een fantastisch ontwerp gemaakt voor renovatie en gedeeltelijke nieuwbouw van dit bijzondere pand en zijn omgeving. Het hele gebied van 3.980 m2, gelegen tussen de Oude Vest, Keizerstraat, Akkerstraat en Kerkstraat, wordt aangepakt. Het karakteristieke oude gebouw, gelegen aan de Oude-Vest en Keizerstraat blijft behouden. Voor het minder aantrekkelijke, later aangebouwde deel komt nieuwbouw in de plaats, inclusief een hoogte accent op de hoek van de Keizerstraat en de Akkerstraat. Vanzelfsprekend in een stijl die perfect aansluit bij de rest van het statige pand.

DIVERSE LAGEN IN HET GEBOUW
In het oorspronkelijk pand blijven de 4 bouwlagen en kap behouden. In de nieuwbouw komen grotendeels 6 bouwlagen met een hoogte accent van maar liefst 10 bouwlagen. Groen is er o.a. binnenin, op het gezamenlijke private binnenplein. Het wordt een gezellige, natuurlijke plek met bomen en planten.

CIRCA 120 APPARTEMENTEN, WAARVAN CIRCA 95 KOOPAPPARTEMENTEN
Op de begane grond van Post Breda komen winkels, kantoren en horecagelegenheden. Dit zorgt voor extra gezelligheid en levendigheid in het gebied. Vanaf de eerste verdieping worden de appartementen en daarboven de penthouses gerealiseerd, ca. 120 in totaal. Berg- en parkeerruimte is voorzien in de kelder en de bagane grond, er komt bijvoorbeeld een gezamenlijke fietsenstalling, privébergingen en een parkeergarage, te betreden via de Akkerstraat.

URBAN FARMING
De comfortabele nieuwbouwappartementen krijgen een duidelijke link met het historische vastgoed, vooral in de raampartijen en andere details. Commerciële plinten zorgen voor extra dynamiek, met ruimte voor horeca, kantoren en detailhandel. Daarnaast ligt de levendige en historische binnenstad van Breda – met haar gezellige terrassen, winkels, theater en bioscoop – op loopafstand. Voor rust en groen hoef je Post Breda echter niet te verlaten; dat vind je gewoon ‘thuis’ in de grote binnentuin. De ideale plek voor urban farming, heerlijke ontspanning en verrassende ontmoetingen

POST BREDA IN EEN NOTENDOP:
- Royaal wonen in een uniek icoon
- Combinatie van karakteristieke renovatie en sfeervolle nieuwbouw
- In het levendige centrum én perfect bereikbaar
- Stukje natuur midden in de stad op het private binnenplein

WIL JIJ OOK LEKKER ONBEZORGD WONEN?
Meld je via de projectwebsite aan als belangstellende! Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account. Zijn er vragen, neem contact op met één van de verkopend makelaars. We helpen je graag!

Alle media

Post Breda, Breda

Alle afbeeldingen

Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda
Post Breda, Breda

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  7.560
 • Vrouwelijke inwoners

  7.325
 • Inwoners Breda

  89.594
 • Inwoners Breda

  92.710
 • Auto('s)

  0,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 173.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie