Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
3066 GA, Rotterdam

Prinsenpark, 3066 GA, Rotterdam

€ 281.250 - € 1.375.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De verkoop van Prinsenpark is gestart! Beleef de luxe en gastvrijheid van het nieuwbouwproject Prinsenpark! In het populaire Rotterdam Prinsenland, op de voormalige locatie van manege De Prinsenmolen, verrijst een prachtig appartementengebouw met gelaagde terrassen...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 54 m² - 225 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Media

Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Alle media weergeven

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 281.250 - € 1.375.000
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 82
Locatie
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 675 m³ - 165 m³
Woonoppervlakte 54 m² - 225 m²
Inhoud 165 m² - 675 m²

Uitgebreide omschrijving

De verkoop van Prinsenpark is gestart!

Beleef de luxe en gastvrijheid van het nieuwbouwproject Prinsenpark!

In het populaire Rotterdam Prinsenland, op de voormalige locatie van manege De Prinsenmolen, verrijst een prachtig appartementengebouw met gelaagde terrassen en een parkeergarage. Het gebouw Prinsenpark wordt, met zijn 82 bijzondere nieuwbouwappartementen, een echt icoon voor de buurt waar het u als nieuwe bewoner aan niets gaat ontbreken.

Prinsenpark ligt op fietsafstand van de binnenstad van Rotterdam, met het Kralingse Bos en de golfbaan om de hoek. Het ruimtelijke karakter van het park, zorgt voor een leefomgeving vol rust, ontspanning, recreëren en sportieve activiteiten. Na een drukke dag baantjes trekken in zwembad Alexanderhof of met uw (klein-)kinderen naar het Klimpark aan de Kralingse plas? De golfbaan ligt op 5 minuten fietsafstand, evenals de hockeyvelden en de tennishal van Victoria. In Prinsenpark heeft u alle lusten van de stad, maar niet de lasten! Geniet van al het groen, luxe voorzieningen en rust, met de binnenstad van Rotterdam binnen handbereik.

In Prinsenpark wordt u op uw wenken bediend!

WONINGEN
Prinsenpark is een elegant gebouw, waar veel aandacht is uitgegaan naar de lichtinval in de appartementen. De gelaagde terrassen zorgen voor privacy op uw eigen balkon terwijl u geniet van de zon en het uitzicht op het park. Tegelijkertijd zorgen de verspringende buitenruimten voor optimaal licht in uw appartement. De natuurlijke overgang van park naar gebouw geeft een sfeervol en ruimtelijk gevoel.

In Prinsenpark heeft u keuze uit 82 koopappartementen met een ruime variatie in ligging, grootte en indeling. Elke appartement is uniek in zijn soort en elk uitzicht is anders. In Prinsenpark worden er zes woningtypes ontwikkeld, passend bij de ligging van de appartementen en uw wens om een heerlijk uitzicht over het park en de stad te combineren met een comfortabel en duurzaam thuis!

Van entree tot penthouse, in Prinsenpark zijn alle appartementen en gemeenschappelijke ruimten tot in de puntjes afgewerkt. Zo vindt u door het gebouw heen groene wanden, sierlijke beplanting, strak betonnen trappen en glazen balustrades. Met een appartement in Prinsenpark bent u klaar voor de toekomst. De lichte appartementen zijn voorzien van vloerverwarming- en koeling, slimme apparatuur en goede ventilatie. Uw nieuwe appartement beschikt standaard over luxe sanitair en tegelwerk. Vloertegels van 60x60 cm, een vrijhangend toilet en inbouwreservoir zorgen voor een eigentijdse uitstraling. De prive-parkeerplaatsen, fietsenstalling en daktuin maken het project af.

Duurzaam wonen is comfortabel en het scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Zo bent u, ten behoeve van uw verwarming/koeling en het warm water, met een collectieve koude-warmte installatie verbonden. Bovendien geniet u door uw gehele appartement van vloerverwarming die op warme dagen ook als koeling kan worden ingezet. In uw appartement heeft u geen gasinstallatie. U kookt dan ook elektrisch. Uw appartement in Prinsenpark is standaard uitgerust met een Home Center in de meterkast. Dit is het slimme hart van uw woning dat u thuis vanaf de bank én buitenshuis kunt aansturen via een app. Daarmee is uw appartement optimaal voorbereid om aan al uw toekomstige slimme woonwensen te voldoen.

Op de eerste verdieping van Prinsenpark wordt een prachtige, goed verlichte daktuin ingericht, met toegang voor bewoners en hun bezoekers. Hier is ontmoeten en buitenleven in uw eigen privé-omgeving mogelijk.

PARKEREN
Op de begane grond bevindt zich de overdekte parkeergarage met 127 parkeerplaatsen, die u bereikt via de entree aan de Nancy Zeelenbergsingel. Per appartement is er minimaal één privé-parkeerplaats beschikbaar, sommige appartementen worden opgeleverd inclusief twee parkeerplaatsen. Tevens krijgt elk appartement twee stallingsplaatsen voor de fiets toegewezen.

LOCATIE
Tussen 1994 en 1995 werd het Prinsenpark in Rotterdam aangelegd. Het park, met hierin een vierkante vijver met een betonnen kunstwerk in de vorm van een schotel, zou het laagste punt van Nederland zijn. Inmiddels weet men dat het laagste punt van Nederland in Nieuwerkerk a/d IJssel ligt. Het park, bestaande uit weidse gazons zorgen voor een rustige en ontspannen woonbeleving. Het park is de ideale omgeving voor kinderen om te spelen en rond te rennen. Voor u zijn er nette asfaltweggetjes die het aantrekkelijk maken om in de buitenlucht te fietsen en te sporten. Het park is de ideale omgeving voor een picknick, om van de zon te genieten, om te bewegen en om te wonen!

Prinsenpark ligt in het midden van de populaire Rotterdamse woonwijk Prinsenland, met alle voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum heeft onlangs een flinke upgrade gehad, er zijn vele actieve verenigingen in de buurt en binnen mum van tijd bereikt u de Kralingse Plas, met volop vertier op en aan het water. Het volwassen Prinsenland bestaat voor het overgrote gedeelte uit koopwoningen en mag zich rekenen tot één van de chiquere wijken van de Maasstad, met goede zorg, scholen en een goed onderhouden openbare ruimte.

Rondom Prinsenpark is er voor ieder wat wils, of u nu zin heeft in een dagje shoppen, ergens een drankje wilt doen, of uitgebreid van een drie gangen diner wilt genieten. Ook op winkelgebied is er van alles mogelijk. U kunt terecht bij lokale winkels, of in de winkelcentra van Rotterdam centrum en het Alexandrium. Boodschappen doen? Over verse ingrediënten voor een heerlijke maaltijd hoeft u zich geen zorgen te maken. Op vrijdagen kunt u terecht op de markt in Alexanderpolder en anders bent u te voet of op de fiets zo bij een van de vele supermarkten van Prinsenland.

In en rondom Prinsenpark zijn er volop (openbaar) vervoermogelijkheden. Zo bent u in no-time op de oprit naar de A16 en A20. Het openbaar vervoerknooppunt Kralingse Zoom is met de fiets goed te bereiken. Hetzelfde geldt ook voor NS station Rotterdam Prins Alexander. Naar het centrum van Rotterdam pakt u de bus, de tram, de metro of gewoonweg de (elektrische) fiets.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam

Alle afbeeldingen

Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam
Prinsenpark, Rotterdam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  45.025
 • Vrouwelijke inwoners

  49.575
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 176.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie