Rijswijk Buiten HUUR, Rijswijk
Rijswijk Buiten HUUR, Rijswijk
Rijswijk Buiten HUUR, Rijswijk
2286 WS, Rijswijk

Rijswijk Buiten HUUR, 2286 WS, Rijswijk

€ 835 - € 1.250

Omschrijving

Omschrijving Het gemak van nieuwbouw in een volgroeide wijk én de voordelen van huren komen samen in RijswijkBuiten. Hier worden 59 appartementen in de vrije huursector opgeleverd. Duurzame woningen die je van alle gemakken voorzien, gelegen in een groene...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 59 m² - 112 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 835 - € 1.250
Locatie
Plaats Rijswijk
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 153 m³ - 291 m³
Woonoppervlakte 59 m² - 112 m²

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving
Het gemak van nieuwbouw in een volgroeide wijk én de voordelen van huren komen samen in RijswijkBuiten.
Hier worden 59 appartementen in de vrije huursector opgeleverd. Duurzame woningen die je van alle gemakken voorzien, gelegen in een groene nieuwbouwwijk vlakbij het rustige Wilhelminapark. Met de voorzieningen van Delft en winkelcentrum De Boogaard in Rijswijk op loop­- en fietsafstand, is het wonen hier comfortabel. Precies het gemak dat bij je past!

De 1-, 2-, 3- en 4­-kamer appartementen zijn verdeeld over kleinschalige gebouwen, met een oppervlakte van circa 59 tot circa 112 m². De ruime buitenruimten hebben oppervlaktes van circa 10 tot maar liefst 54 m2 en kijken uit over het Wilhelminapark of de groene, fraai aangelegde tuin aan de voorzijde. De appartementen tellen 1, 2 of 3 slaapkamers en worden gloednieuw opgeleverd met een hoog afwerkingsniveau. Ze beschikken over een moderne keuken met alle inbouwapparatuur en een complete badkamer met douche, toilet brede wastafel en designradiator. In het gebouw is een lift aanwezig en elk appartement heeft een privé berging onderin het gebouw.

Door de uitstekende isolatie van de woningen en door gebruik te maken van een duurzaam klimaatsysteem met vloerverwarming en vloerkoeling, is er in jouw woning altijd een prettig leefklimaat. De appartementen hebben uitstekend geïsoleerde raampartijen met HR +++ glas en zonnecollectoren op het dak.

De appartementen worden naar verwachting in het laatste kwartaal van 2019 opgeleverd. De huurprijzen lopen uiteen van EUR 835 tot EUR 1.250 per maand, exclusief EUR 45 servicekosten per maand. Voor meer informatie, zie: www.hureninrijswijkbuiten.nl.

Alle media

Alle afbeeldingen

Rijswijk Buiten HUUR, Rijswijk
Rijswijk Buiten HUUR, Rijswijk
Rijswijk Buiten HUUR, Rijswijk

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie