Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Verkoop gestart 3704, Zeist

Vederhof Vogelwijk, 3704, Zeist

€ 259.950 - € 499.950

Omschrijving

Ruim opgezet, groen, duurzaam en energiezuinig wonen in Zeist! Vanaf 17 februari 2023 09:00 uur kunt u zich inschrijven met uw Vederhof account, om in aanmerking te kunnen komen voor één van de woningen. U kunt maximaal 10 voorkeurswoningen aangeven. De deadline...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 50 m² - 99 m²
Perceel 90 m² - 283 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Buurtstatistieken Nijenheim

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 259.950 - € 499.950
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 30
Locatie
Plaats Zeist
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 268 m³ - 181 m³
Perceeloppervlakte 90 m² - 283 m²
Woonoppervlakte 50 m² - 99 m²
Inhoud 181 m² - 268 m²

Uitgebreide omschrijving

Ruim opgezet, groen, duurzaam en energiezuinig wonen in Zeist!

Vanaf 17 februari 2023 09:00 uur kunt u zich inschrijven met uw Vederhof account, om in aanmerking te kunnen komen voor één van de woningen. U kunt maximaal 10 voorkeurswoningen aangeven. De deadline voor de inschrijving is 27 februari 2023 om 12:00 uur. Het moment van inschrijven binnen de inschrijftermijn heeft geen invloed op de toewijzing.

Zeist, een heerlijk dorp midden in Nederland, centraler wonen kan bijna niet. Omgeven door uitgestrekte bossen en weilanden en uitstekende verbindingen qua (openbaar) vervoer om te wonen en te werken.

In het 2e kwartaal van 2023 zal de aannemer gaan starten met de bouw van dit fraaie project waarin 16 woningen en 14 appartementen zullen worden gerealiseerd voor de verkoop! Daarnaast zullen er 24 woningen voor de middenhuur beschikbaar komen.

De woningen (12 rijwoningen en 4 hoekwoningen) Koopsom vanaf € 404.500,- von:
De energiezuinige woningen van 99 m² beschikken over drie woonlagen. De woningen zijn nog naar eigen wens uit te bouwen en te personaliseren. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping aanwezig en een eigen in te delen open zolderruimte.

Bijzonderheden woningen:
- Perfect gebouwd huis conform laatste maatstaven en zware isolatie.
- Voorzien van tegelwerk en sanitair.
- Voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit door middel van een lucht- water warmtepomp.
- Voorzien van prachtig balans ventilatiesysteem met warmte terugwinning.
- Woningen zijn allen voorzien van een fijne achtertuin met berging.
- Keuken exclusief en niet in de aanneemsom verwerkt.
- Veel mogelijkheden tot aanpassingen qua uitbouw, plaatsing zonnepanelen, aanpassen elektra en dergelijke.
- Traditionele bouw met gemetselde binnen en buitengevels, hardhouten kozijnwerk.

De appartementen (12 tweekamerappartementen en 2 driekamerappartementen) Koopsom vanaf € 259.950,- von:
De eveneens energiezuinige appartementen in parkachtige setting zijn strak, modern en hedendaags vormgegeven. Er zijn 2 kamer en 3 kamer appartementen beschikbaar in het gebouw. Op de begane grond zijn de appartementen voorzien van een eigen terras. De verdiepingen zijn bereikbaar middels lift en trappenhuis en de appartementen op de verdiepingen beschikken over een eigen balkon. Voor het stallen van uw fiets is er een centrale fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden appartementen:
- Perfect gebouwd complex conform laatste maatstaven en zware isolatie.
- Voorzien van tegelwerk en sanitair.
- Voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit door middel van individuele lucht- water warmtepomp.
- Voorzien van prachtig balans ventilatiesysteem met warmte terugwinning.
- Keuken exclusief en niet in de aanneemsom verwerkt.
- Zeer ruime fietsenstalling aanwezig voor plaatsen van meerdere fietsen en 5 elektropunten t.b.v. het laden.

Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Om dit te realiseren zullen alle huishoudens op den duur van het gas af moeten.
In Vederhof nemen wij actief deel aan dit streven en zijn alle woningen en appartementen ontworpen volgens het Bijna EnergieNeutraal Gebouwen-principe (BENG).

Duurzaam en voordelig
Alle woningen en appartementen in Vederhof zijn full-electric. Dit betekent dat deze geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een individuele lucht-water-warmtepomp verwarmd worden. De woningen kunnen voorzien zijn van zonnepanelen die energie opwekken. Dit zorgt voor aantrekkelijke maandlasten en is het goed voor het milieu en voor de waardeontwikkeling van jouw woning. Dit maakt een nieuwbouwwoning in Vederhof helemaal klaar voor de toekomst!

Warmtepomp
Alle woningen en appartementen hebben een individuele lucht- waterwarmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke en gasloze manier om je huis te verwarmen en te voorzien van warm tapwater in de badkamers en de keuken. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen en is direct aangesloten op het verwarmingssysteem. Tevens zorgt de warmtepomp voor de opwarming van het boilervat. Dit boilervat zorgt ervoor dat u altijd over voldoende warm tapwater beschikt.

Vloerverwarming woningen
Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, de eerste verdieping en gedeeltelijk op de zolder. Deze manier van ‘lage temperatuur verwarming’ heeft veel voordelen ten opzichte van ouderwetse radiatoren, zoals een comfortabel binnenklimaat, een lagere energierekening en complete vrijheid bij de inrichting van uw woning.

Vloerverwarming appartementen
Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming.

Balansventilatie
Bij goed geïsoleerde woningen, zoals in project Vederhof, hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit. Daarom zijn de woningen en appartementen voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem waarbij de hoeveelheid aangevoerde verse buitenlucht volledig in balans is met de hoeveelheid afgevoerde vervuilde binnenlucht: dit heet balansventilatie. Dit is een gesloten systeem dat bestaat uit een ventilator, een warmte-terugwin-unit (WTW) en een aantal luchtkanalen welke in de vloeren zijn verwerkt. Een WTW-unit zorgt ervoor dat warmte of koude niet verloren gaat wanneer er frisse buitenlucht wordt aangezogen om de woning te ventileren.

Door toepassing van dit systeem wordt er extra bespaart op uw energiekosten van verwarming in de winter, en koeling in de zomer. In de vochtige ruimtes, badkamer, toilet en keuken wordt de gebruikte lucht afgezogen en in de droge ruimtes, woonkamer en slaapkamer, wordt de verse lucht aangevoerd. Hierdoor ontstaat een comfortabel en gezond luchtklimaat.

Hoogwaardige isolatie
Zowel de vloeren, gevels en het dak van de woningen worden goed geïsoleerd. Op deze wijze isoleert de ‘bouwkundige schil’ optimaal en verliest het binnenklimaat zo min mogelijk warmte. Ook voor omgevingsgeluid biedt dit voordelen.

Bijna EnergieNeutraal Gebouw (BENG)
De BENG is een toetsingskader waarbij een nieuwbouwwoning wordt getoetst op de energieprestaties. De eisen zijn erop ingesteld om het energieverbruik van een woning te beperken. De woningen in project Vederhof voldoen aan dit toetsingskader.

Zelfbewoningsverplichting:
Alle woningen worden verkocht met een zelfbewoningsplicht. Dit betekent dat koper de woning die op de kavel wordt gebouwd zelf (met zijn partner en/of andere gezinsleden) bewonen. Koper mag deze woning dus niet verhuren of op een andere manier in gebruik geven aan andere personen of bedrijven. Deze zelfbewoningsplicht eindigt vijf jaar na oplevering van de woning aan Koper. Op het moment dat Koper de woning binnen deze termijn verkoopt en levert aan een derde, dan moet hij deze zelfbewoningsplicht doorleggen aan de nieuwe koper/eigenaar. Wanneer Koper een Kavel koopt met het doel de woning die daarop wordt gebouwd door ouder(s) of kind(eren) te laten bewonen dan is dit toegestaan. Koper garandeert in dat geval dat de ouder(s) of kind(eren) zich aan de zelfbewoningsplicht houden zoals deze hiervoor is beschreven.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist
Vederhof Vogelwijk, Zeist

Buurtstatistieken Nijenheim

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs

  2 km
 • Inwoners Nijenheim

  1.290
 • Inwoners Nijenheim

  1.420
 • Inwoners Zeist

  31.743
 • Inwoners Zeist

  33.300

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie