Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse
3201 AW, Spijkenisse

Veerkade - fase 2, 3201 AW, Spijkenisse

€ 455.000 - € 492.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

In de tweede fase van De Veerkade komen kadewoningen met dezelfde verfijnde architectuur als in de eerste fase. Aan de binnenkant doen we het echter net iets anders, want er valt nu nog meer te kiezen! In deze fase is er keus uit twee woningtypen: De Videwoning en De...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 171 m² - 205 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 455.000 - € 492.500
Locatie
Plaats Spijkenisse
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 520 m³ - 620 m³
Woonoppervlakte 171 m² - 205 m²

Uitgebreide omschrijving

In de tweede fase van De Veerkade komen kadewoningen met dezelfde verfijnde architectuur als in de eerste fase. Aan de binnenkant doen we het echter net iets anders, want er valt nu nog meer te kiezen!
In deze fase is er keus uit twee woningtypen: De Videwoning en De Stadswoning. Beide woningtypen zijn 12 meter diep en hebben een beukmaat van ca. 5,4 meter. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een tuin van ca. 14 meter diep met daarachter een garage of berging en ruimte om op eigen terrein te parkeren.

Nadat je een bouwnummer en een woningtype hebt gekozen, kan je de woning verder aanpassen met een aantal ruwbouwopties. Om de woning vervolgens echt helemaal naar jouw wens te maken kan je in het koperskeuzetraject de woning verder verfijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuken, de badkamer, het toilet en de binnendeuren.

STADSWONING
Een ruime, moderne en complete eengezinswoning met genoeg ruimte om te leven. De Stadswoning heeft het allemaal. Deze woning heeft drie verdiepingen die je naar eigen inzicht geheel kan benutten. Op de begane grond is de ruime woonkamer met open keuken. Via de schuifpui stap je de zeer ruime tuin in en is het op een zomerse dag volop genieten.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Op deze verdieping kan je naar wens de badkamer naar het midden van de woning
verplaatsen om zo een extra slaapkamer te creëren.
Op de tweede verdieping is standaard is nog meer ruimte om de woning zelf in te delen. Er bevindt zich hier standaard één slaapkamer, maar er is ruimte voor nog meer! Een extra badkamer ensuite? Een werkkamer? Een logeerkamer? Het kan allemaal!

VIDEWONING
Altijd al die grote kroonluchter, gigantische boekenkast of grote planten in huis willen hebben? Of die industriële look in je interieur willen creëren? In de ruime en lichte videwoning kan het.
De woningen hebben een woonoppervlak van circa 160 m². Door de vide en de raampartij aan zowel voor- als achterzijde van de woning is ruimte en licht gegarandeerd. De vide is een echte eyecatcher en creëert het WAUW gevoel als je de woning binnen stapt. Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijk je prachtig uit over de Veerkade.
Op de eerste verdieping bevindt zich ook de masterbedroom welke standaard is voorzien van een inloopkast. Toch liever ook op deze verdieping een badkamer? Dan kan er optioneel gekozen worden om van de inloopkast een badkamer te maken.
Op de tweede verdieping bevinden zich de overige slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet.

ENERGIENEUTRAAL
Alle woningen aan De Veerkade zijn voorbereidt op een duurzame toekomst. Zo worden de woningen (vanzelfsprekend) uitgevoerd zonder gasaansluiting. Daarnaast wordt de woning voorzien van hoogwaardige isolatie, waaronder driedubbele beglazing, en wordt de woning voorzien van een uitgekiend installatiesysteem met o.a. een bodemwarmtepomp, wtw-ventilatie, zonnepanelen en een douchepijp-wtw.
Het financieren van een energieneutrale woning is nóg voordeliger.

Alle media

Alle afbeeldingen

Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse
Veerkade - fase 2, Spijkenisse

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  980
 • Vrouwelijke inwoners

  1.005
 • Inwoners Nissewaard

  41.803
 • Inwoners Nissewaard

  43.598
 • Auto('s)

  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 228.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie