Villapark Eikelenburgh, Rijswijk
Villapark Eikelenburgh, Rijswijk
2286 NK, Rijswijk

Villapark Eikelenburgh, 2286 NK, Rijswijk

Omschrijving

Villapark Eikelenburgh is bijna voltooid! Heeft u ook gezien dat Villapark Eikelenburgh al vergevorderd is? De woningen van fase 8 zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van fase 9, de laatste fase van deze...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Buurtstatistieken Eikelenburg

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Verkoop fase 9 is gestart!

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 110
Locatie
Plaats Rijswijk
Land NL

Uitgebreide omschrijving

Villapark Eikelenburgh is bijna voltooid!

Heeft u ook gezien dat Villapark Eikelenburgh al vergevorderd is? De woningen van fase 8 zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van fase 9, de laatste fase van deze prachtige villawijk!
***
Rijswijk stond vroeger bekend om z’n buitenplaatsen. Met Villapark Eikelenburgh keert die tijd weer terug. Wonen aan de rand van de stad, omgeven door groen in een rustige omgeving: dat kan gewoon nog in de Randstad. Hier, aan de Winston Churchilllaan, woont u ideaal. Villapark Eikelenburgh is royaal van opzet. De natuur heeft er de ruimte. Kinderen trouwens ook. Zij kunnen heerlijk spelen op verschillende speelplekken of lekker op de brede stoep voor de deur.

Alle woningen zijn ontworpen in de jaren dertigstijl. Het is de stijl die u herkent van de erkers, de brede dakoverstekken en de strakke lijnen. Alle woningen hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en voldoen aan de strengste energie prestatienormen door toepassing van o.a. zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem. En in fase 8 kunt u stoken en koken zonder gas!

Wilt u ook een prachtige nieuwbouwwoning kopen in de mooiste wijk van Rijswijk? Schrijf u via de projectwebsite in als geïnteresseerde zodat u op de hoogte gehouden kunt worden van de voortgang van fase 9. Naar verwachting is meer informatie beschikbaar begin 2022.

Alle media

Alle afbeeldingen

Villapark Eikelenburgh, Rijswijk
Villapark Eikelenburgh, Rijswijk

Buurtstatistieken Eikelenburg

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  1.2 km
 • Voortgezet onderwijs

  1.8 km
 • Inwoners Eikelenburg

  340
 • Inwoners Eikelenburg

  355
 • Inwoners Rijswijk

  26.584
 • Inwoners Rijswijk

  28.636

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie