Winsumernest, Bouwkavel 17B , 9951 SE, Winsum

  € 175.000 - € 175.000 v.o.n.
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Omschrijving

  DE BOUW GAAT VAN START! De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet. WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING? Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons...

  Toon meer

  Kenmerken

  Aantal kamers 1 kamers

  DE BOUW GAAT VAN START!
  De verkoop van het “Winsumernest” verloopt voorspoedig, waardoor de voorbereidingen voor start bouw in gang zijn gezet.

  WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
  Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

  BOUWKAVEL 17B
  Wonen op deze fantastische locatie is een droom! Ervaar hier een ultieme waterbeleving met het uitzicht op het Winsumerdiep en de achtertuin grenzend aan het bevaarbaar water. Een unieke kans om zo vrij te kunnen wonen.
  Een eigen ontwerp passend binnen het bestemmingsplan iets voor u? Dit is uw kans!
  Bouwnummer 17 wordt als vrijstaande woning (17A) en als vrije bouwkavel (17B) aangeboden. U kunt zich voor beide mogelijkheden inschrijven. Indien er meer geïnteresseerden zijn die zich op dit bouwnummer hebben ingeschreven, krijgen de inschrijvingen op een vrijstaande woning (17A) voorrang in de toewijzing.

  WONEN IN HET WINSUMERNEST: WONEN IN DE NATUUR NABIJ DE STAD GRONINGEN
  Stelt u zich eens voor: vanaf uw houten vlonderterras tuurt u uit over het water of vanuit uw ruime tuin op het Winsumerdiep. Fluitende vogeltjes, giechelende kinderen, het zonlicht schijnt op uw gezicht én op de zonnepanelen op uw dak. Een droomplek! En het zou zomaar eens uw nieuwe thuis kunnen zijn. Want de locatie van de oude steenfabriek Lombok wordt omgetoverd tot een unieke plek om te wonen. Met plezier vertellen we u over de nieuwe woonbuurt, genaamd W.est.
  WINSUM: Een levendig dorp met de voorzieningen van een kleine stad, heerlijke straatjes om doorheen te dwalen, twee kerken, twee molens en dat schitterende Winsumerdiep, een blauwe ader door de bebouwing.

  DIT IS W.EST!
  Een kleinschalige, gevarieerde woonbuurt met 28 fijne gezinswoningen:
  * 4 vrijstaande woningen inclusief berging
  * 8 geschakelde woningen inclusief berging (vrijstaande woningen middels een garage aan elkaar geschakeld)
  * 10 twee-onder-een-kapwoningen inclusief berging
  * 6 eengezinswoningen inclusief berging

  Hier zorgen de verschillende kwaliteiten van de locatie voor diverse woonsferen. Zo kunt u ervoor kiezen wel of niet aan het water te wonen. En of het water aan uw achtertuin grenst met standaard houten vlonderterras of dat u liever uitzicht heeft op het Winsumerdiep. Als u kiest voor een woning aan de woonstraat, kiest u voor een rustige woonomgeving doordat u alleen bestemmingsverkeer kunt verwachten. Een toekomstig loopbruggetje zorgt voor een directe verbinding tussen W.est en de nieuwe wijk Munster. Zo kunnen de kinderen straks veilig spelen in één van de speeltuinen van Munster. Het is hier straks fantastisch wonen!

  ARCHITECTUUR
  De kleinschalige omvang van het plan en de locatie vraagt een eenduidige architectuur. Zo krijgt W.est een duidelijke eigen identiteit. De rode baksteen is een logische keuze gezien de historie van de locatie. We kiezen ervoor om de rode baksteen zorgvuldig af te wisselen met een aantal woningen in licht keimwerk. In de woonstraat ziet u straks ook een combinatie van verschillende kaprichtingen. Het contrast en de variatie zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig straatbeeld. Door terugkerende materialen en detaillering ontstaat er eenheid binnen diversiteit. Het basis gevelmateriaal is baksteen met ondergeschikt houten geveldelen. De dakbedekking van de woningen bestaat uit keramische dakpannen. De architectonische accenten, de zorgvuldige detaillering en de gekozen metselverbanden maken het ontwerp bijzonder rijk. Bijna elke woning in het plan is daarmee uniek.

  BIODIVERS EN KLIMAATBESTENDIG
  In het hof is er niet alleen woonruimte voor mensen, maar ook voor dieren. Door het gehele plan heen zijn neststenen in de gevels toegepast. De groene hagen en bloemen zorgen voor schuil- en voedselplekken voor vogels en insecten. De groene parkeerplaatsen zorgen voor een betere infiltratie van regenwater en beperken hittestress tijdens warme perioden.

  KLAAR VOOR DE TOEKOMST
  Met W.est gaan we verder dan de wettelijke norm (het Bouwbesluit) door iedere woning standaard energieneutraal te realiseren. Een energieneutrale woning is een woning die net zoveel energie opwekt als die verbruikt. Daarmee bestaan uw energielasten enkel uit het eigen gebruik, bijvoorbeeld van uw wasmachine, koelkast en computer.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 175.000 - € 175.000 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Aantal eenheden 29

  Locatie

  Plaats Winsum

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 537 m² - 537 m²

  Indeling

  Aantal kamers 1 kamers

  Buitenruimte

  Tuin
  • tuin rondom

  Bergruimte

  Voorzieningen

   Parkeergelegenheid

   Garage
   • geen garage

   Ontdek de woning

   Winsumernest, Bouwkavel 17B, Winsum
   Deze woning bezichtigen?
   Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

   Bouwnummers

   Winsumernest, Bouwkavel 17B, bouwnummer: 17B, Winsum
   Winsumernest, Bouwkavel 17B, bouwnummer: 17B, Winsum
   Bekijk alle afbeeldingen
   Onder optie
   Winsumernest, Bouwkavel 17B, bouwnummer: 17B
   9951 SE, Winsum

   € 175.000 V.o.n.

   • 1 kamers