Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
1066, Amsterdam

Wonen in Ginger, 1066, Amsterdam

€ 340.000 - € 425.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

** LET OP VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE ** De derde en tevens laatste fase van verkoop is gestart! De laatste woningen aan de Elisabeth Boddaerstraat zijn te koop, met zeer fijn uitzicht over het park! Na de verkoop van de woningen aan de Wilhelmina Druckerstraat...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 75 m² - 88 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Renovatie in volle gang

Houd onze website in de gaten

De Alliantie is druk bezig met de grondige renovatie van de woningen aan de Elisabeth Boddaertstraat en de Wilhelmina Druckerstraat. Alle installaties worden vernieuwd en de woningen worden voorbereid op de toekomst, gasloos en voorzien van zonnepanelen.
 

Verkoop gestart

Neem contact met ons op voor een bezichtiging

De verkoop is begonnen, het gaat nu om 15 woningen. Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft zodat we een afspraak kunnen maken.
 

Nog enkele beschikbaar

Informeer naar de beschikbaarheid

Het grootste deel van de appartementen is inmiddels verkocht. Neem contact met ons op om te informeren naar de actuele beschikbaarheid.
 

Verkocht

Alle appartementen verkocht

Alle appartementen zijn verkocht en overgedragen aan de nieuwe eigenaren. 
 

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 340.000 - € 425.000
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 44
Locatie
Plaats Amsterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 75 m² - 88 m²

Uitgebreide omschrijving

** LET OP VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE **

De derde en tevens laatste fase van verkoop is gestart!

De laatste woningen aan de Elisabeth Boddaerstraat zijn te koop, met zeer fijn uitzicht over het park! Na de verkoop van de woningen aan de Wilhelmina Druckerstraat én de eerste woningen aan de Elisabeth Boddaertstraat zijn dit de laatste woningen welke binnen dit project worden verkocht.
Dit prachtige project in de Staalmanpleinbuurt is grondig gerenoveerd, installaties zijn vernieuwd en de woningen zijn voorbereid op de toekomst, gasloos en voorzien van zonnepanelen!

Wonen in Ginger betekent wonen in een heerlijke groene omgeving, met alle faciliteiten om de hoek! Het gezellige Hoofddorpplein ligt op 5 minuten fietsafstand, maar ook op locatie zelf zal de Gemeente Amsterdam de komende periode nog doorontwikkelen, een prachtige bloementuin met koffietentjes om de hoek én het Staalmanpark binnen enkele minuten lopen.

Verkoopprocedure
In deze derde fase zijn er 14 in verkoop aan de Elisabeth Boddaertstraat én één woning aan de Wilhelmina Druckerstraat, de modelwoning:
• Type A: Wilhelmina Druckerstraat 13-1 – is de modelwoning.
• Type A: Elisabeth Boddaertstraat 6 woningen
• Type As: Elisabeth Boddaertstraat 6 woningen
• Type Fs: Elisabeth Boddaerstraat 32-1
• Type F: Elisabeth Boddaerstraat 38-1

Graag maken wij een afspraak met u voor een bezichtiging, u heeft dan ook de mogelijkheid, alle 15 woningen te bezichtigen. Op donderdag 07 oktober 2021 sluit de inschrijving en vragen wij iedereen een uiterst voorstel neer te leggen voor één of meerdere woningen.

Indeling.
Ruim en goed verzorgd entree via het gemeenschappelijk trappenhuis.
Bij binnenkomst in het appartement heb je een ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer is bij alle woningen aan de Elisabeth Boddaertstraat gelegen aan de straatzijde en daar de vele ramen heerlijk licht! De woning beschikt over een aparte, dichte keuken, voorzien van een eenvoudig keukenblok, met nog een ruimte voor een fijne tafel! Iedere woning beschikt maar liefst over drie goed bemeten slaapkamers, twee slaapkamers grenzen hierbij aan een balkon, zo kunt u ieder moment van de dag genieten van de zon! Het appartement beschikt over een separaat toilet, keurig afgewerkt met tegelwerk in het antraciet op de vloer en witte wandtegels, tot ca 1.20 betegeld. De badkamer is zeer netjes te noemen, onlangs vernieuwd en voorzien van een wastafel, spiegel met planchet, douche, aansluiting voor de wasmachine én heeft ook toegang tot het balkon, uiteraard met melkglas. De uitvoering van de badkamer en het toilet sluiten mooi op elkaar aan, door het gebruik van dezelfde tegels. Iedere woning beschikt over een separate berging in de onderbouw!

De type F woningen hebben een eigen entree vanaf de begane grond en directe toegang tot de berging.

Omgeving
De appartementen liggen in de Staalmanbuurt, net over de ring aan de rand van stadsdeel Nieuw-West. Deze buurt wordt ook de komende periode door de gemeente Amsterdam verder door ontwikkeld, achter deze VvE een prachtinge bloementuin, koffietentjes en park aan de voorzijde gelegen! Daarnaast zijn deze woningen gelegen in een ruim opgezette en groene wijk met een divers winkelaanbod op loopafstand. Een variëteit aan hippe horeca en bijzondere winkels vind je in de nabijgelegen populaire Hoofddorppleinbuurt. Ook tram, bus, metro en trein zijn op steenworp afstand, met directe verbindingen naar o.a. Amsterdam Centrum, Zuidas, Sloterdijk, RAI en Schiphol. Op de fiets ben je met 10 minuten in Vondelpark, Sloterpark of Nieuwe Meer. Met de auto bereik je de A10 binnen enkele minuten. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen en bovendien kun je hier de vergunning aanvragen zonder wachttijd!

Erfpachtsituatie
Alle appartementen zijn gelegen op erfpacht. Het complex is gesplitst in 2021 en de Algemene erfpachtbepalingen 2000 zijn hierbij van toepassing. De erfpacht van de appartementen is afgekocht tot en met 31 maart 2071.
Er is geen aanvraag gedaan voor eeuwigdurende erfpacht, uiteraard is dit nog wel mogelijk voor de nieuwe eigenaar van ieder appartement.

Vereniging van eigenaren
De VvE is onlangs opgestart vanuit Alliantie VvE Diensten. Het complex bestaat uit 58 appartementen en 116 bergingen. Voor deze type A appartementen aan de Elisabeth Boddaerstraat geldt een maandelijkse bijdrage aan de servicekosten van € 113,60 per maand voor het appartement. Voor de berging wordt een bijdrage in rekening gebracht variërend tussen de € 7,90 per maand en de € 10,38 per maand, afhankelijk van de grootte. Voor de type F appartementen bedragen de servicekosten € 133,41 voor het appartement én de berging. Naast de begroting is er ook een meerjarenonderhoudsplan opgesteld, waarin in 2026 het eerste groot onderhoud gepland staat.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren bezichtiging echt op tijd, probeer uw tijdslot in de gaten te houden;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerd complex;
- Ca 75 m² woonoppervlakte type A en ca 88 m² woonoppervlakte type F;
- Het appartement beschikt over twee balkons;
- Energiezuinige woningen, gasloos met Energielabel A - E;
- Wanden worden behangklaar opgeleverd;
- Plafond wordt opgeleverd met een akoestisch plafond voor geluid;
- Vloer in het appartement is een zandcementdekvloer;
- Goede bereikbaarheid zowel openbaar vervoer als eigen vervoer;
- Levering vindt zo spoedig mogelijk plaats, uiterlijk 08 weken na tekenen koopakte;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 maart 2071;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 07 oktober 2021 om 12.00 uur.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam
Wonen in Ginger, Amsterdam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  4.685
 • Vrouwelijke inwoners

  4.960
 • Inwoners Amsterdam

  418.127
 • Inwoners Amsterdam

  426.820
 • Auto('s)

  0,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 173.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie