ZUIDKADE, de Zuid , 2583 WB, 's-Gravenhage

 • 85 m² - 223 m²
 • 1 bouwnummer beschikbaar
€ 700.500 - € 1.973.500 v.o.n.
Rudi van Wechem
Heeft u vragen?
Neem contact op met Rudi
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

DE BOUW VAN ZUIDKADE, appartementen en penthouses, IS GESTART! BEZOEK DE ZUID GALLERY AAN DE HELLINGKADE 230 DEN HAAG, u bent van harte welkom: - vrijdags van 14.00 tot 16.00 uur - zaterdags van 11.00 tot 13.00 uur Het adres: De Zuid Gallery, Hellingkade 230 te...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 85 m² - 223 m²

Buurtstatistieken Vissershaven

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

DE BOUW VAN ZUIDKADE, appartementen en penthouses, IS GESTART!

BEZOEK DE ZUID GALLERY AAN DE HELLINGKADE 230 DEN HAAG, u bent van harte welkom:
- vrijdags van 14.00 tot 16.00 uur
- zaterdags van 11.00 tot 13.00 uur

Het adres: De Zuid Gallery, Hellingkade 230 te Scheveningen
Navigeer naar: Houtrustweg 505, het (voormalige) Zuiderstrandtheater en parkeer bij het strand de auto.

ZUIDKADE is het derde deelplan van het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen. De appartementen liggen direct aan de kade met uitzicht over de zee, het strand en de haven. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlakbij de duinen, het strand en de zee. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

In ZUIDKADE komen op de begane grond commerciële ruimten, op de eerste t/m vijfde verdieping komen 75 luxe appartementen en penthouses met een woonoppervlakte van ca. 85 tot ca. 223 m2 groot! De luxe appartementen hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over de haven, de zee of de duinen, maar aan de achterkant over de gezamenlijke binnentuin! Naast de luxe appartementen komen er ook nog prachtige en bijzondere herenhuizen die inmiddels allemaal zijn verkocht.

UNIEKE LOCATIE DE ZUID

DE ZUID ligt pal aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Aan de ene kant de zee, het strand en de duinen, aan de andere kant in de directe nabijheid het gezellige Statenkwartier, gevarieerde winkelstraten en restaurants en de historische binnenstad van den Haag.Het nieuwbouwproject ZUIDKADE ligt direct aan de haven, naast het gerealiseerde ZUIDHAVEN en ZUIDDUIN. Geniet hier van de mooie zonsondergangen, frisse zeelucht, in slaap vallen met het geluid van de golven en de leukste strandfeestjes in de zomer. En leven op het strand is niet alleen gezond voor je omdat je meer buiten bent, het is ook positief voor je geest. Dit, in combinatie met de visserij en de watersport, maken DE ZUID tot een unieke sfeervolle woonlocatie.

Je zit zo in het centrum of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is DE ZUID goed bereikbaar.

Eerste rang
De Ocean Race, traditionele nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, de Nationale Reddingbootdag, het WK zeilen en de North Sea Regatta inshore races. Het is slechts een greep uit de evenementen die op Scheveningen worden georganiseerd. Allemaal op loopafstand van DE ZUID. Als bewoner zijn je plaatsen op de eerste rang dus gereserveerd.

DE APPARTEMENTEN

De 75 appartementen van ZUIDKADE zijn in verkoop, er zijn nog slechts enkele bouwnummers beschikbaar. In het gehele plan zitten maar liefst 21 woningtypes. De type namen zijn gebaseerd op het feit dat het ene deel van het gebouw LEVS Architecten heeft ontworpen en het andere deel van het gebouw ZECC Architecten. De woningtype namen refereren dus naar het gebouw deel en het gemiddelde aantal woonoppervlakte van dat woningtype.

Hieronder vindt u de ZECC appartementen:

ZECC 99 | Type I | bnr. 20, 22, 24, 27
Woningtype ZECC 99 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 97 tot 102 m². Aan de voorzijde hebben de woningen een mooie erker met een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Bouwnummer 24 heeft een extra balkon aan de voorzijde een erker met uitzicht op de haven en zee. De woningen zijn erg licht door de grote raampartijen. Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd.

ZECC 112 | Type 1-SP | bnr. 16
Woningtype ZECC 112 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en een separate toiletruimte. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 112 m². Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de royale tuin, heerlijk op de zon georiënteerd. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 115 | Type 1 | bnr. 18, 31, 33, 35, 37
Woningtype ZECC 115 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 112 tot 118 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken (bouwnummers 18, 31 en 33). In de erker hebben de woningen ook nog een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 37 heeft zelfs een royale tuin. De solarlux pui hebben alleen bouwnummers 18, 31 en 33. Bouwnummer 35 heeft daarentegen een balkon aan de voorzijde! Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 128 | Type L-sp | bnr. 28, 38
Woningtype ZECC 128 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 125 tot 130 m². Daarnaast heeft bouwnummer 28 ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken. In de erker zit een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 130 | Type L | bnr. 29
Woningtype ZECC 130 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken en een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 130 m². Daarnaast heeft het appartement een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken. De erker heeft ook nog een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd. Verder is de woning erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 131 | Type C1 | bnr. 40, 42, 44, 46
Woningtype ZECC 131 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 125 tot 130 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken. De bouwnummers 40, 42 en 44 hebben in de erker een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 15 heeft zelfs een royale tuin. Bouwnummer 46 heeft daarentegen weer een extra balkon aan de voorzijde. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 132 | Type C2 | bnr. 15, 39, 41, 43, 45
Woningtype ZECC 132 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 125 tot 130 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorzijde van waaruit het prachtige uitzicht kan worden bekeken (bouwnummers 41, 43 en 45). Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 15 heeft daarentegen weer een tuin op het Zuiden. Aan de voorzijde hebben de woningen ook nog een solarlux pui, hiermee kan je de pui openschuiven in de erker (bouwnummers 41, 43 en 45) en haal je het buitengevoel naar binnen! Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

ZECC 143 | Type J | bnr. 17, 26, 30, 32, 34
Woningtype ZECC 143 beschikt over vier ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 140 tot 150 m². Aan de voorzijde hebben de woningen een mooie erker met een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! Daarnaast hebben de appartementen (bouwnummers 17, 26 en 30) een prachtig uitzicht over zee. Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Bouwnummer 32 heeft zelfs een balkon aan de voorzijde. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen en doorzon-indeling.

ZECC 159 | Type U | bnr. 19, 21, 23
Woningtype ZECC 159 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 159 m². Aan de voorzijde heeft de woning een erker met een solarlux pui, hiermee kan je de gevel openschuiven en haal je het buitengevoel naar binnen! De woning is erg licht door de grote raampartij en de doorzon-indeling. De woning heeft als een van de weinige appartementen ramen in de zijgevel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

ZECC 223 | Type Z | bnr. 25, 36, 47
Woningtype ZECC 223 Ultieme luxe, vrijheid en vergezichten
Een riante living met open keuken, twee royale terrassen één gericht op de zeezijde en de ander op de landzijde, vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers met separaat toilet. Precies zoals een penthouse hoort te zijn, met een fenomenaal uitzicht over zee en de haven. De indeling van de penthouses is gericht op een luxe leefstijl, waardoor de living en slaapvertrekken zo uit een 5 sterrenhotel lijken te komen.

De masterbedroom beschikt over een eigen badkamer toegankelijk vanuit de slaapkamer. Verder is er volop ruimte voor een ruime inloopkast. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 223 m². Daarnaast hebben de penthouses aan de voor- en achterzijde van de woning een ruim terras van ca. 20 m². Bouwnummer 25 en 47 beschikken daarnaast nog over een extra balkon aan de voorzijde. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag genieten van de zon en het prachtige uitzicht en zit je ’s avonds perfect om de zonsondergang te bewonderen. Verder zijn de woningen erg licht door de grote raampartijen.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 700.500 - € 1.973.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 75
Start bouw 17-10-2022 0:00

Locatie

Plaats 's-Gravenhage
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Inhoud 624 m³ - 238 m³
Woonoppervlakte 85 m² - 223 m²
Inhoud 238 m² - 624 m²

Website

Buurtstatistieken Vissershaven

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

ZUIDKADE, de Zuid, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, de Zuid, 's-Gravenhage

Hier zult u wonen

ZUIDKADE, de Zuid, 2583 WB, 's-Gravenhage

Results

No results were found
Rudi van Wechem
Heeft u vragen?
Neem contact op met Rudi
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

ZUIDKADE, de Zuid, Appartement ZECC 112, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, de Zuid, Appartement ZECC 112
2583 WB, 's-Gravenhage

€ 820.000 - € 820.000 v.o.n.

 • 112 m² - 112 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartement ZECC 130, 's-Gravenhage
Verkocht
ZUIDKADE, de Zuid, Appartement ZECC 130
2583 WB, 's-Gravenhage

 • 130 m² - 130 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 115, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 115
2583 WB, 's-Gravenhage

€ 821.000 - € 867.500 v.o.n.

 • 112 m² - 118 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 128, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 128
2583 WB, 's-Gravenhage

€ 898.000 - € 910.000 v.o.n.

 • 126 m² - 130 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 131, 's-Gravenhage
Verkocht
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 131
2583 WB, 's-Gravenhage

 • 126 m² - 130 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 132, 's-Gravenhage
Verkocht
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 132
2583 WB, 's-Gravenhage

 • 126 m² - 130 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 143, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 143
2583 WB, 's-Gravenhage

€ 1.006.000 - € 1.049.000 v.o.n.

 • 140 m² - 150 m²
 • 6 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 159, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 159
2583 WB, 's-Gravenhage

€ 1.107.000 - € 1.143.500 v.o.n.

 • 159 m² - 159 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 223, 's-Gravenhage
Verkocht
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 223
2583 WB, 's-Gravenhage

 • 224 m² - 224 m²
 • 5 kamers
 • 0 beschikbaar
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 99, 's-Gravenhage
ZUIDKADE, de Zuid, Appartementen ZECC 99
2583 WB, 's-Gravenhage

€ 700.500 - € 772.500 v.o.n.

 • 97 m² - 111 m²
 • 3 kamers
 • 0 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie